Varmtvannsbereder - Fauske

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Siste registrerte jobber

Bytte av varmtvannstank

8206FAUSKE

Nåværende varmtvannstank er på 200 liter og står i en uinnredd og uoppvarmet kjeller. Den er over 20 år gammel og trenger å byttes ut. Såfremt rørlegger mener plasseringen er ok også for en ny varmtvannstank kan den nye stå på samme sted. Samme størrelse, eller eventuelt noe mindre.

Bytte av varmvannsbereder

8200FAUSKE

Åsheim borettslag må bytte varmvannsbereder i totalt tre leiligheter. Varmvannsbereder befinner seg under kjøkkenvasken i de tre leilighetene. Vi ønsker dermed 3 stk varmvannberedere + montering

* Fortsatt ledig: Installere varmtvannsbereder og frakoble gammel. Utskifting av stoppekran.

8206FAUSKE

Installere varmtvannsbereder i kjellerrom der det ikke er varmtvannsbereder fra før. Frakoble/tømme evt fjerne nåværende varmtvannsbereder. Utskifting av stoppekran.

ny varmtvannsbereder og tilkobling

8215VALNESFJORD

trenger ny varmtvannsbereder 200liter og tilkobling av ny tank. Trenger dette fort pga varmt vann har sluttet å fungere.

Bytte av varmvannstank

8200FAUSKE

Trenger anbud på ny 200 liters varmvannstank, samt demontering av den gamle og innsetting av den nye. Varmtvannstanken står på rom uten sluk.

Rørleggerarbeid, Elektrikerarbeid

8230SULITJELMA

Holder på å renovere et gammelt hus. I den forbindelse skal alt av gamle rør ut og nytt skal inn. Det er nye vannrør inn til husveggen - planen er å koble nytt anlegg på fra utsiden av huset. Elektriker, Rørlegger og Snekker er involvert samtidig og jobben må koordineres. Blending og fjerning av gammelt røropplegg. Ny stoppekran og tilkobling fra husvegg. Vann inn via yttergang til kjøkken, og inn i bad som ligger vegg i vegg. Kjøkken: Ca. 2,5x3m Gammelt rives ned helt til tømmervegger, lektes opp og paneles med ferdigmalte huntonittplater. Gulv rives opp, jordkjeller fylles og det støpes såle som fundament. Oppvask kum, oppvaskmaskin, komfyr, platetopp, vifte, kjøl/fryseskap, kjøkkeninnretning, varmekabler i gulv, avløp via bad. Lys i tak, under kjøkkenskap, stikkontakter osv. Bad: Ca 3x3m I dag klart råbygg. Dør taes ut dør i tømmervegg mot kjøkken. VV tank, vaskemaskin/tørketrommel, toalett, boblebad, dusjhjørne, vask, avløp ut til tank, utvendig kran til hageslange. Spotter i tak, lys over speil, varmekabler i gulv,  membran og flislegging gulv. Vegger med ferdigbehandlede huntonittplater for bad, tak. Yttergang: Gammel yttergang rives, ny grunnmur/såle osv. til 2x3,5m yttergang, ferdigmalte huntonittplater på vegg og tak, lys i tak, stikkontakter, membran og varmekabler i gulv, flislegging av gulv. El. anlegg: I dag er det gammelt sikringsanlegg som ikke er dimensjonert etter dagens standard. Planen er å erstatte dette med nytt etterhvert som rom pusses opp. Nå - nytt el.skap og komplette kurser til yttergang, kjøkken og bad. I tillegg koble på gammelt anlegg/ledningsnett. Terasse/Overbygget inngang: Takoverbygget inngangsparti med platting ca .1,5x4m Tre lyspunkter totalt ute. En stikkontakt ute. Planlagt start med snekkere 5. April - rørlegger og elektriker på banen etterhvert. Ønsker huset ferdig til 23. Juni. Overnattingmulighet i huset dersom håndverkere kommer langveisfra og det er hensiktsmessig for å effektivisere jobben. Anbud ønskes separat på Rørleggerarbeid, Elektrikerarbeid, Snekkerarbeid.

Siste evalueringer
Bytte av varmtvannstank

De skiftet VVS tank og installerte vannmåler. Jobben ble tilfredsstillende utført. Var litt kaotisk under selve arbeidet med mange som sprang inn og ut, og det så ut deretter da de var ferdig. Men jeg har som sagt ingenting å utsette på jobben som ble gjort og jeg har ingen betenkeligheter med å bruke dem igjen i framtiden.

Jan. 2024
K

Kristin om HANESETH VVS SALTEN AS

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud