Trenger du hjelp med varmtvannsbereder i Nordre Follo?

Skal du montere, bytte ut eller utføre service på en varmtvannsbereder i Nordre Follo? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere kvalifiserte bedrifter som kan hjelpe deg!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du hjelp med varmtvannsbereder i Nordre Follo?

Skal du montere, bytte ut eller utføre service på en varmtvannsbereder i Nordre Follo? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere kvalifiserte bedrifter som kan hjelpe deg!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet varmtvannsbereder i Nordre Follo

Smart bereder

1415OPPEGÅRD

Bytte av gammel bereder til Smart bereder. - Bytte til ny bereder inkl. rørlegger arbeid. - Dagens bereder er Høiax 300L - Det er en fordel om Smart bereder har støtte for Smarthus løsninger ell. * Er det behov for elektriker? *Alternativt bytte til varmepumpe bereder.

Bytte varmtvannsbereder

1404SIGGERUD

Varmtvannsbereder fungerer ikke etter torsdagens kraftige regnvær med lyn. Oppdaget at sikringen var nede. Fikk denne opp igjen og stikkontakten fungerer fint med andre apparater, men får ikke liv i berederen. Har forsøkt å koble på andre stikkontakter uten hell. Bereder må byttes og er plassert i kjelleren. Type OSO SR300 L Det er ikke direkte kobling av eksisterende bereder og ønsker at dette også tas hensyn til. Ønsker å utbedre dette omgående da vi ikke har varmtvann, men det er også et ønske om et uforpliktet prisestimat som kan oversendes til forsikringsselskapet, til orientering.

Installasjon av varmtvannsbereder

1400SKI

Jeg trenger rørlegger til installasjon av ny varmtvannsbereder Høiax Connected på badet i 2. etasje. Eksisterende varmvannsbereder under kjøkkenbenk i 1. etasje skal frakobles. Arbeidet ønskes utført mellom 1. og 16. August. Dersom tilbudet inkluderer elektriker ønsker jeg pris på elektrikerarbeidet separat.

Bytte varmtvannsbereder eller sikkerhetsventil, samt kjøkkenkran

1415OPPEGÅRD

Vi ønsker å enten bytte sikkerhetsventil på varmtvannsbereder eller bytte hele berederen avhengig av hva som lønner seg. Det har druppet litt fra mellom slange til avløp og sikkerhetsventil. Varmtvannsberederen er 11-12 år gammel, av Merket Høyax, 120l og står under kjøkkenbenk. Vi ønsker også å bytte kjøkkenkran som vi allerede har kjøpt. Vi ønsker to forskjellige tilbud. 1 tilbud på å bytte til smart varmtsvannsbereder (inkl. ny bereder) og bytte kjøkkenkran. 1 tilbud på å bare bytte sikkerhetsventil og plastrør til avløp, samt bytte av kjøkkenkran. Ønsker kun tilbud fra godkjente rørleggere. Vi bor på Greverud i Oppegård. Vennligst se vedlagte bilder. Ta kontakt for ytterligere detaljer. Link til kjøkkenkran: https://www.megaflis.no/kjokken/kjokkenarmatur/hansgrohe-talis-m54-kjokkenarmatur-270-matt-sort-m-avstengning

Bytte ut rør og installering av ny varmtvannsbreder

1414TROLLÅSEN

Hei, Vi har et rekkehus med rør fra 80-tallet som vi hører at det er lurt å bytte ut. I tillegg må vi få installert en ny varmtvannsbreder og lekkasjesikre vaskerommet vårt. Hvis dette høres ut som noe for dere så hadde det vært supert om dere kan komme på befaring og gi oss et tilbud. Takk på forhånd! Mvh, Ingjerd

Skifte ut varmtvannsbereder m.m.

1409SKOTBU

Dagens 2 varmtvannsberedere fra 1985 med to kamre hver med kapasitet 120l + 480l skal skiftes ut med formål om å tilpasses dagens behov og å spare strøm. I tillegg ønskes fjerning av annen gammel infrastruktur, vedfyrt oppvarming, vask, dusjkabinett og ubrukte kobberrør.