Trenger du hjelp med varmtvannsbereder i Sola?

Skal du montere, bytte ut eller utføre service på en varmtvannsbereder i Sola? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere kvalifiserte bedrifter som kan hjelpe deg!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du hjelp med varmtvannsbereder i Sola?

Skal du montere, bytte ut eller utføre service på en varmtvannsbereder i Sola? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere kvalifiserte bedrifter som kan hjelpe deg!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet varmtvannsbereder i Sola

Rørleggerarbeider

4055SOLA

Trenger hjelp til rørleggerarbeider I første omgang -Etablering av vanntilførsel til nytt vaskerom. Det er vask på toalett rett på andre siden av veggen i dag. Avløp vurderes om det går rett i eksisterende sluk, eller om vi fører det gjennom veggen inn til vaskens avløp, der hvor dette er i dag. -Ønsker også å koble om dagens varmtvannsbereder midlertidig, med fleksirør, om det er mulig, mens vi bygger om det gamle vaskerommet. Det er i dag kobberrør i hele huset. -Koble fra toalett, dusj og vask på bad i kjeller, før dette rommet pusses opp. -Koble fra vann og avløp på tekjøkken i kjeller før dette flyttes. Kjøkken skal flytte dit vann og avløp kommer opp av gulvet i dag. Se vedlegg. I andre omgang -Tilkobling av ny varmtvannsbereder der vi tidligere har koblet om den gamle midlertidig, samt -Montering av nytt dusjsett, remontering av toalett og montering av ny vask inkl blandebatteri på bad i kjeller. -Montering av avløp til ny vask inkl batteri, på kjøkken i kjeller. Oppstikk er der fra før. I tredje omgang -Frakobling av vask inkl batteri, toalett, dusjsett, og dusjbatteri i badekaret i tredje etasje. -Demontering av oppvaskmaskin, vask inkl batteri på kjøkken i hovedetasje. Siste omgang -Remontere toalett, og montere ny vask inkl batteri, dusjsett i dusj og dusjbatteri i badekaret. -Montering av nytt utstyr på kjøkken i hovedetasje, med en mindre justering på plassering for vask.

Ny varmtvannsbereder

4056TANANGER

Må skifte ut varmtvannsbereder som ikke virker. Kjøpt ny på Megaflis, denne er hentet og står i huset. I tillegg er det kjøpt inn 2 stk berederslanger 40 cm og 2stk Fix-pro Tippunion 15MM X 1/2 til kobberrør forkrommet. Ønsker jobben utført raskest mulig.

Rørlegger

4056TANANGER

Varntvansbereder

Skifte av varmtvannsbereder og fiks av blandebatteri

4056TANANGER

Hei , 1. Jeg har en varmtvannsbereder Oso super 200 fra 2007 som lekker i toppen. Det er også mye rust her. Denne må byttes 2. Jeg har en ilbagno alessi oras med en defekt dusjfunksjon. Den «spaken» man drar i for at dusjen skal starte er defekt . Jeg antar at denne kan fikses med reservedeler vist på bildet: Del 6 på bildet.

Varmtvannsbereder

4050SOLA

Vi vil bytte en eldre varmtvannsbereder om til en smartbereder, og trenger hjelp til å flytte den fra et teknisk rom som ligger vegg-i-vegg med baderommet. Den eldre varmtvannsberederen stod tidligere på baderommet, og ble flyttet til det tekniske rommet, men vi vil gjerne flytte den tilbake igjen for å frigjøre plass. El-punkt og gamle koblingspunkt for rør ligger delvis klart.

Fornying av rør i enebolig

4056TANANGER

Jeg trenger å bytte rør i huset våres. Trenger å ha befaring og pristilbud. Vi må også ha ny varmtvannsbereder. Jeg vil spare litt penger på prosjektet så jeg skal gjøre en del jobbene selv. Ønsker for en befaring hvor vi, kan gå gjennom planen min og se hvordan prosjekt kan gjennomføres i praksis i den beste måten. Jobben kan startes opp med engang. :)

Siste evalueringer
Skifte ut varmtvannsberder

Raskt og effektivt utført til en god pris.

Aug. 2021
O

Odd Frode om Sandnes Vvs AS

SOLA
Rørlegger til ny leilighet

Raskt og effiktivt, og til avtalt pris!

April 2020
O

Ole Martin om SØRVEST VVS AS

SOLA
Oppgradere 2 varmtvannsberedere

Veldig fornøyd med utført arbeid, tidsbruk og pris. Ryddig og god kommunikasjon. Kan absolutt anbefales, vil bli brukt på vårt neste prosjekt.

Des. 2019
I

Ida-Charlotte om VIVA VVS AS

Tananger
Varmtvannsbereder

Svarte raskt og utførte jobb som avtalt på kort tid.

Nov. 2019
O

Ole Gabriel om TASTA RØR AS

Installere ny varmtvannsbereder

Veldig fornøyd med et flott utført arbeid.

Jan. 2019
A

Alf Magne om TASTA RØR AS

Tananger
skifte varmtvannsbereder

Skiftet varmtvannsbereder. Meget raskt og proffesjonelt utført. Beste pris av de 7 firma som kom med "bud". Hyggelig rørlegger. Kan anbefales på det varmeste.

Mai 2014
K

Kjell Inge om SIG Halvorsen AS Avd Bryne

Sola
Flytting av rør til varmtvannsbereder og installasjon av ny bereder

NW Varmepumpeservice: Fikk raskt svar og god pris. Nico kunne stille raskt på befaring, og arbeidet ble utført på en lang arbeidsdag. Noen dager etter arbeidet var utført, oppdaget vi at det ville bli vanskelig å få plass til oppvaskmaskin på planlagt sted, på grunn av noen rør som stakk ut av veggen. Vi sa ifra om dette, og Nico kom og ordnet opp i dette rett etterpå. Vi er veldig fornøyd med serviceinnstillingen og vil bruke bedriften igjen ved en senere anledning.

Aug. 2012
A

Andreas om NW-HUSTEKNIKK AS

Røyneberg