Asfaltering - Oppegård

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Asfaltering i Oppegård

HAAVALDSEN ASFALT AS

VELKOMMEN TIL HAAVALDSEN ASFALT - Ypperste kvalitet, til en rimelig pris. - Moderne utstyrspark. - Dyktige norske ansatte med yrkesstolthet. ASFALTERING: Vårt erfarne asfaltlag ?utfører det meste av asfaltering. Tykkelse og asfalttype tilpasset ditt behov. Med moderne maskiner, kunnskap, yrkesstolthet og erfaring legger vi asfalt av høy kvalitet og pent utseende. GRUNNARBEIDE: Utbedring av underlag, masseutskifting, drenering, fall og terrengjusteringer. Et varig og godt resultet er avhengig av solid grunnarbeid. STEIN OG MUR: Pen kantstein, en vakker steinbord eller en funksjonell og pen støttemur er ofte prikken over i'en på en gårdsplass. Våre dyktige håndverkere gjør det meste i steinarbeide. Vi holder til i Lillestrøm kommune, og tar på oss jobber i hele Oslo og det gamle fylket Akershus. Ved større jobber kan vi også legge i større geografisk utstrekning. Du skal få raskt svar på din henvendelse, og vi kommer med glede på en uforpliktende befaring. Haavaldsen Asfalt ble stiftet som et resultat av et spesifikt markedsbehov. Det er etterspørsel etter mindre asfaltfirmaer som blant annet kan dekke det private markedet bedre. En del av de mindre jobbene som private gårdsplasser, adkomstveier og borettslag blir i dag ofte for høyt priset. Det er i tillegg ofte for lite fokus på kvaliteten på selve asfalten som benyttes, og i selve utførelsen av leggingen. Mye av grunnen er at det er for lite kunnskap hos den private forbrukeren, som resulterer i for lave krav. Dette ønsker vi å forandre ved å opplyse kunden om hva man burde forvente. Vårt motto er: Ypperste kvalitet, raskt og rimelig!

Se mer

Asfalt

"Meget godt utført arbeid. Punktlig og seriøse og gjorde jobben til en god pris i forhold til andre bedrifter som sendte tilbud. Anbefaler Haavaldsen på det sterkeste!"
L
Lars-Erik
Oppegård, Juni 2023
HAAVALDSEN ASFALT AS
Siste registrerte jobber

Asfaltering ca 110 kvadratmeter

1415OPPEGÅRD

Vi ønsker anbud på asfaltering av ca. 110 kvadratmeter. Vi bor i Greverudsvingen i Oppegård. Det er fem hus med privat vei. Den private veien har etter flere år fått flere hull som blir større og større. Vi ønsker derfor et tilbud på asfaltering av disse. Oppmåling av området som ønskes asfaltering er ca. 110 kvadratmeter. I hovedsak er det to partier som ønskes asfaltering.

Asfaltering av parkeringsplass foran huset

1415OPPEGÅRD

Asfaltering av areal foran huset - 70-90 m2. Alt forbehold er utført.

Graving, mur og asfaltering

1415OPPEGÅRD

Ønsker å bygge opp støttemurer av betong på begge sider av innkjørselen. Trapp opp til hagen. Må grave ut noe på den motsatte siden, se bilder. Ca. 1kvm belegningsstein innerst mot inngangsdøren, asfaltering av resten av innkjørselen. Ønsker uforpliktende tilbud.

Asfaltering av privat parkeringsplass

1415OPPEGÅRD

Ønsker tilbud på asfaltering av vår parkingsplass. Det er ca. 200kvm området som skal asfalteres. Ønsker befaring eller tilbud på dette. Det skal i tilleggs rettes opp sånn at hele området er rett og flat. Asfaltering skal gå helt til innkjøring, vi skal asfaltere begge dumpene utenfor gjerdet også. Ta kontakt ved interesse!

Asfaltering av oppkjørsel

1415OPPEGÅRD

Ca. 13m X 4m. Asfaltering av oppkjørsel inn til carport.

Asfalt

1415OPPEGÅRD

Legge asfalt i oppkjørsel. Inni carport. Og inni garasje x 2. 150 m2 totalt. Godt underlag.

Siste evalueringer
Asfaltering av gårdsplass, Oppegård

Jeg la ut en forspørsel om asfaltering av innkjørsel og gårdsplass på en mandag. I underkant av en halvtime etterpå fikk jeg svar fra blant annet Team Asfalt AS. Det ble avtalt befaring allerede neste morgen, og de kom til avtalt tid. Både hyggelig og profesjonelle, og tilbud på jobben kom noen få timer senere. To dager senere kom de og planerte og valset området samt fikk på plass ACO dren (vannrenne) foran garasjen. Og på fredagen ble asfalten lagt. Veldig pent og raskt utført jobb, samt til en akseptabel pris.

Mai 2019
G

Gjermund om TEAM ASFALT AS

Oppegård
Asfaltering/steinlegging av innkjørsel + liten støttemur

Det var en fornøyelse å bruke disse gutta. De leverte nøyaktig hva de lovte på forhånd og til en konkurransedyktig pris. De tok initiativ til dialog underveis i oppdraget for å avklare spørsmål som dukket opp. Jeg gir mine beste anbefalinger til de som trenger steinlegging av innkjørsel og/eller muring.

Mai 2017
K

Kristian om TRE OG STEIN AS

Oppegård
Asfaltering av innkjørsel, liten vei samt parkeringsplasser

Kom på befaring og ga et fint tilbud veldig raskt. Pliktoppfyllende på resultat og veldig hyggelig samt seriøse. Anbefales på det sterkeste. Kan også nevnes at jobben ble gjort grundig og raskt.

April 2015
K

Kristoffer om A.FURULUND ASFALT AS

Vestby
Steinlegging av oppkjørsel 200kvm

Kan anbefales på det sterkeste. Jobben ble utført grundig, raskt og med høy kvalitet. De har øye for gode løsninger og har et ønske om at jeg skulle være 100% fornøyd før jobben skulle betales. Kvaliteten på jobben var veldig høy sammenlignet med prisen.

Mai 2014
P

Pål om ØSTFOLD UTEMILJØ ANDRE PAJESØ

Oppegård
Opparbeidelse av 150-175 m2 gang/kjøreadkomst og biloppstillingsplass

Oppdraget ble utført som beskrevet og til avtalt tid. Vi kan anbefale Spydeberg Park og Anlegg AS.

Nov. 2012
E

Espen om SPYDEBERG PARK AS

Hemsedal

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.