Vil du få lagt belegningsstein i Oppegård?

Ønsker du å få lagt belegningsstein i hage eller oppkjørsel? På Mittanbud får du tilbud fra flere flinke håndverkere som kan hjelpe deg med å legge belegningsstein i Oppegård.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Vil du få lagt belegningsstein i Oppegård?

Ønsker du å få lagt belegningsstein i hage eller oppkjørsel? På Mittanbud får du tilbud fra flere flinke håndverkere som kan hjelpe deg med å legge belegningsstein i Oppegård.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet belegningsstein i Oppegård

Beleggningsstein på lite område med kumlokk

1415OPPEGÅRD

Et område på ca 4 kvm med kumlokk. Legge stein inntil asfalt, platting og garasje.

Bytte belegningsstein på gårdsplass

1415OPPEGÅRD

Planere og bytte gammel belegningsstein på gårdsplass. Inntil murveggen ligger jorden 10-15 cm over plasten og dette vil vi utbedre. Det er også fall inn mot husveggen som vi vil endre slik at fallet går motsatt vei.

Legge belegningsstein

1415OPPEGÅRD

Vi trenger pristilbud på legging av belegningsstein utenfor hus. Deler av områder har allerede belegningsstein lagt for noen år siden, og ønsker samme type stein for å få best mulig helhet. Inkl. drenering. Tilbudet må inkludere fjerning og bortkjøring av nåværende heller. Hvis du også har snekker-kompetanse, ønsker vi gjerne også pristilbud på ny utvending trapp samt rekkverk. Kan forklare nærmere ved befaring. Ta skriftlig kontakt hvis dette er interessant, og du kan stille til uforpliktende befaring.

gårdsplass ca.200kvm - kantstein og nytt dekke

1415OPPEGÅRD

- trenger bedre drenering av vann etter regn og snø - noen form for dekke på gårdspplassen: belegningstein eller asfalt - omlegg eller fornying av kantstein

Belegningstein 57kvm

1415OPPEGÅRD

Jobb 1: Utgraving av ca 57 kvm med 40cm ned i plen som betyr fjerning av ca 20m3 jord og småstein. Moldjord må fjernes. Vanskelig, men ikke umulig for adkomst med liten gravemaskin. Kjøreplater skal (over plen) anlegges. muligheter for å spre fjernet jord i tilhørende skråning. Jobb 2: Platting med fall og drenering Fyllmasse: Stein, singel, sand (kan anskaffes av oppdragsgiver) som legges ut ved hjelp av trillebår 200kg platevibrator (som må bæres til arbeidsstedet) Platting skal være 10 cm høyere enn plen, med (synlig) kantsikring i støp Mur av leca universal blokker: 4 meter lang og 1 meter høy Vannavløp fra utevask langs den ene kanten Jobb 3: Legge ut belegningsstein med synlig kantstein (anskaffet av oppdragsgiver), med fuging fortløpende Jobbene kan utføres av forskjellige selskaper og/ eller av eier selv: ergo ønskes pris på hver jobb. Foretrukket tidsfrist: 30. juni 2024 eller tidligere

Legge belegningsstein ca. 80m2

1415OPPEGÅRD

Legge belegningsstein på gårdsplass, omlag 80m2. Området vil i stor grad bli preppet i forkant ved hjelp av gravemaskin som har annet oppdrag på tomten. Noe forarbeid må muligens påregnes. Håper å starte legging av stein i slutten av september/begynnelse oktober. Ønsker befaring for riktigst mulig pris.

Siste evalueringer
Stein/hellelegging ca 30-40 kvm

Veldig god oppfølging fra befaring til sluttprodukt. Hørte på kundens ønsker og kom med gode innspill underveis. Hyggelig arbeidere som gjorde en god jobb.

Juni 2019
E

Endre om ISAK BYGG OG RENOVERING SAMSON ISAK DANIEL

Oppegård
Div flis- og steinlegging: Skifte innfelte speil og omlegging gårdsstein

Veldig godt fornøyd med gjennomført arbeid. Ryddige, god utførelse og gjennomført til avtalt tid. Fant gode løsninger underveis når uforutsett situasjon oppstod. Anbefales. Stein Nævdal

Feb. 2019
S

Stein om NEB BYGG OG REHAB AS

Oppegård
Asfaltering/steinlegging av innkjørsel + liten støttemur

Det var en fornøyelse å bruke disse gutta. De leverte nøyaktig hva de lovte på forhånd og til en konkurransedyktig pris. De tok initiativ til dialog underveis i oppdraget for å avklare spørsmål som dukket opp. Jeg gir mine beste anbefalinger til de som trenger steinlegging av innkjørsel og/eller muring.

Mai 2017
K

Kristian om TRE OG STEIN AS

Oppegård
Stein i hage

H.T.H har malt en høy vegg. De har lagt belegningsstein på ca. 70 kvm. De har også utført både grunnarbeidet, gravd grøft til vannrør og lagt 3 nivåer med mur av granitt (hage terrasse). Trappa i hagen ble også kjempefin. Guttene var veldig hyggelige og høflige. De jobbet veldig effektivt i 7 dager. Det var aldri problem for dem å fikse ting slik vi ville ha det. De var så flinke og snille at de fikk kontrakt hos naboen! Vanessa Oberson

Mai 2017
V

Vanessa om HTH PROFFEN AS

Oslo
Utbedring / oppgradering av uteareal

Hagejobben Sand gjorde en fin jobb til avtalt tid og pris, god kommunikasjon underveis og alle avtaler ble holdt.

Mai 2016
E

Erik om HAGEJOBBEN NORGE AS

DRØBAK
Enkel belegningsstein-legging + jordfresing

Jobb: Litt enkel legging av belegningsstein og opparbeidelse av ny plen. Gartner Konsult ble valgt fordi etter at de første samtalene ble gjort til forskjellig firma skilte GK seg ut med god kunnskap og grei pris. GK holdt alle avtaler og gjorde jobben bra - gode råd fås på kjøpet. Litt uenighet om regningen/avtalen til slutt, men vi ble fort enige. Anbefales!

Sep. 2014
S

Stig om Gartner Konsult

Oppegård
Legge belegningsstein på garasjeplass (ca 100 m2)

Kan på det varmeste anbefale denne firmaen. Kom til avtalt tid og var hyggelige og faglig dyktige. Eneste firma som gravde og sjekket hva som var under grusen før de gav tilbud. Vi kom med litt endringsønsker etter hvert uten at dette påvirket slutprisen.

Aug. 2014
R

Richard om STONETEC AS

Oppegård
Steinlegging av oppkjørsel 200kvm

Kan anbefales på det sterkeste. Jobben ble utført grundig, raskt og med høy kvalitet. De har øye for gode løsninger og har et ønske om at jeg skulle være 100% fornøyd før jobben skulle betales. Kvaliteten på jobben var veldig høy sammenlignet med prisen.

Mai 2014
P

Pål om ØSTFOLD UTEMILJØ ANDRE PAJESØ

Oppegård
Legge belegningssten

Rask befaring og gode løsninger. Flott og raskt utført jobb. 44 kvm belegningssten med grunnarbeid. Veldig godt fornøyd. Kjell er en hardtarbeidende og svært hyggelig kar. Har allerede anbefalt han til naboer og kjente. Øyen i Oppegård

Mai 2014
O

Oddgeir om VAKTMESTERTJENESTER Kjell Wilhelmsen

Oppegård
Legging av belegningsstein Oppegård

Fikk lagt belegningsstein på totalt 4 gårdsplasser i løpet av en uke, og alle er veldig fornøyde. Andre er både kompetent, kreativ og serviceminded. Alle avtaler ble holdt til punkt og prikke, både tidsmessig og økonomisk. Arbeidet ser også veldig bra ut, så vi kan absolutt anbefale Sarpsborg Hus, Hytte og Hage til andre som skal ha utført noe på utenomhusområdene. Norsk firma med norske arbeidere gjør også dialogen underveis mye lettere.

Mai 2013
S

Stig Morten om ØSTFOLD UTEMILJØ ANDRE PAJESØ

Oppegård