Drenering/Isolering - Oppegård

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Drenering/Isolering i Oppegård

Siste evaluering

Drenering- Enebolig ( grunnmur)

"Drenerte huset mitt fra November- Januar her på Oppegård, planen var at jobben skulle være ferdig innen 14 dager men det ble litt smått utfordring med været og ta bort litt fjell, men Kay holdt det han lovet med prisen' jeg fikk mye gode tips og råd hva jeg bør gjøre I etter kant, gutta som arbeidet her var meget høflige altid smilte og sa Hei, sist og ikke minst gjengen måkket snøen vær gang nesten de var her. Jeg kommer til benytte Kay neste anledning om behov :)"

S

Sitharran

Oppegård, jan. 2024

Les flere evalueringer om BJERKLUND KAY GEORG

Thoralf Nilssen AS logo
Thoralf Nilssen AS
c/o Thoralf Nilssen, Vestliveien 3B, 1415 Oppegård
4.8(12)

Siste evaluering

Graving, utskifting av vann og avløp, drenering rundt deler av hus og belegningsstein.

"Thoralf gjorde en ganske stor jobb hos meg, en jobb som ble større en først ventet som følger av vanskelige grunnforhold. Thoralf er en særdeles dyktig og imponerende maskinfører, han har også virkelig utstyret på plass. Gravern hans har alt mulig slags tilbehør, og Thoralf bytter mellom de ulike skuffer, pigger osv. på sekunder. I tillegg til maskinferdigheter, fremstår det også at Thoralf har meget god og allsidig kunnskap, med mye ulik erfaring som gjør at han virker finne gode løsninger selv når ikke grunn og lignende samarbeider. Thoralf er en hyggelig og fair leverandør, har dog litt å gå på rundt papirarbeid og fakturering osv., men jeg pushet heller ikke.."

O

Odd Helge

Oppegård, jan. 2024

Les flere evalueringer om Thoralf Nilssen AS

Oslo Hage Graveservice AS logo
Oslo Hage Graveservice AS
Ekebergveien 277, 1166 Oslo
4.6(32)

Siste evaluering

Drenering kjeller på hus

"Veldig ryddig og effektivt. Alt utført som avtalt."

H

Henning

Oppegård, des. 2020

Les flere evalueringer om Oslo Hage Graveservice AS

Vis flere selskaper
Siste registrerte jobber

Utgraving og tillaging av to stk lysgraver

1415OPPEGÅRD

Hei Går i gang med et kjellerprosjekt, og ser etter et firma til å grave ut og lage til lysgraver for to stykk kjellervinduer. Vinduene som skal settes inn har dimensjonene B: 95 cm og H: 65 cm, og underkant av vinduet vil da være 40 cm under dagens terreng. Som bildet viser er det i dag tre vinduer, så jobben vil også bestå av å bygge opp noe av veggen igjen. Veggen/kjellermuren består av Lecablokker. Merk at det er noe vrien ankomst, da antatt beste adkomstvei er mellom huset og garasje som er ca. 2 meter. Mulig det beste er manuell graving med tanke på at det ikke skal graves så mye/dypt. Håper prosjektbeskrivelse og vedlagte bilder er tilstrekkelig for å prise jobben. Ta gjerne kontakt om det er nødvendig med ytterligere informasjon. Vennlig hilsen Anders

Drenering og isolering av kjellervegger

1415OPPEGÅRD

Hei Skal pusse opp kjelleretasjen i vårt hus fra 1976. Tenker derfor å bytte til moderne dreneringsløsninger, samt isolere kjellerveggen. Det er snakk om ca. 20 løpemeter, og snittdybde på ca. 2 meter. Det er noe utfordrende arbeidsforhold med en smal passasje mellom garasje og hus, ca. 2 meter bredde, samt noe kronglete adkomst for gravemaskin til kortsiden av huset. Befaring er nok helt nødvendig for å prise jobben. Laster opp bilder i morgen. Ønsker referanser fra liknende prosjekt, samt utfyllende beskrivelse av hvordan aktuell entreprenør utfører utskiftning av drenering og etterisolering av kjellermur. Det kan være aktuelt å også få tilbud på asfaltering av hele gårdsplassen, samt rister for overvann. Gårdsplassen utgjør ca. 80 kvm.

Drenering- Enebolig ( grunnmur)

1415OPPEGÅRD

Lukter fukt i kjeller så det er nok fukt der. Utvending av grunnmur trenger også litt puss( håper på firma som kontakter meg har alt i et)

Grunnmur- Enebolig

1415OPPEGÅRD

Lukter fukt i kjeller, er nok fukt der. Ser at det blir stående vann mot konstruksjonen. Kom gjerne på en befaring. Mvh Sitharran.

Drenering av hus

1415OPPEGÅRD

Bolig bygd i 1995, har natur drinering fra den gangen. Boligen ligger i en helling og mye stein. Siden det har regnet så mye har det nå kommer vann i kjeller , men har ikke skjedd i 27 år . Ble anbefalt å få satt drinering da vannet ligger i bakken. Ønsker en befaring først også pris på hvor mye kostnadene er på.

Drenering

1415OPPEGÅRD

Ønsker å få gravd opp langs husvegg, og lagt drenering. Ca 6 m langt, 1 meter dypt å grave.

Siste evalueringer
Graving, drenering og isolering

Christian hadde et av de rimeligste tilbudene og jeg har tørr kjeller!!! :-) Generelt så var hele prosjektet en hyggelig opplevelse som Christian skal ha hele æren for. Anbefales.

Jan. 2020
T

Tor Bjarne om GØTHEN AS

Oppegård
Suging av stubbloftleire og innblåsing av isolasjon

Arbeidet ble utført i henhold til avtalt beskrivelse, de kom når de skulle og var nøyaktige.

Mai 2016
F

Fredrik om BUSKERUD VAKUMGRAVING KNUT NÆVRA

Oppegård
Gravearbeid og drenering for å hindre vannsig inn i kjeller

Dreneringsjobb. Tettet igjen uten å teste løsning. Litt avtaleutfordringer, men dyktige folk og hyggelige. Språket kan være en utfordring, så sørg for en klar bestilling og kontrakt.

Nov. 2015
Ø

Øyvind om Markus Bygg Marek Kwoka

Oppegård

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud