Grunnarbeid - Oppegård

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Grunnarbeid i Oppegård
Thoralf Nilssen AS logo
Thoralf Nilssen AS
c/o Thoralf Nilssen, Vestliveien 3B, 1415 Oppegård
4.8(12)

Siste evaluering

Graving, utskifting av vann og avløp, drenering rundt deler av hus og belegningsstein.

"Thoralf gjorde en ganske stor jobb hos meg, en jobb som ble større en først ventet som følger av vanskelige grunnforhold. Thoralf er en særdeles dyktig og imponerende maskinfører, han har også virkelig utstyret på plass. Gravern hans har alt mulig slags tilbehør, og Thoralf bytter mellom de ulike skuffer, pigger osv. på sekunder. I tillegg til maskinferdigheter, fremstår det også at Thoralf har meget god og allsidig kunnskap, med mye ulik erfaring som gjør at han virker finne gode løsninger selv når ikke grunn og lignende samarbeider. Thoralf er en hyggelig og fair leverandør, har dog litt å gå på rundt papirarbeid og fakturering osv., men jeg pushet heller ikke.."

O

Odd Helge

Oppegård, jan. 2024

Les flere evalueringer om Thoralf Nilssen AS

Orkidé Service Alokla
Nils Lauritssøns vei 16C, 0854 Oslo
4.6(28)

Siste evaluering

Planering av stor hage

"Vi hadde en hage som har vært en stor bry for oss med mange som kom på befaring, uten at de klarte å finne løsning for den. Derimot var orkidé service utrolig flinke med å komme med gode og kostnadseffektive løsninger. Jobben ble gjort raskt som betydde vi kunne nyte hage resten av sommeren. Anbefaler dem på det sterkeste."

S

Sara

Oppegård, juni 2023

Les flere evalueringer om Orkidé Service Alokla

Oslo Renovering Luca V/gabriel logo
Oslo Renovering Luca V/gabriel
Lofsrudhøgda 241, 1281 Oslo
4.9(33)

Siste evaluering

Lage treplatting

"Vi bestilte platting mellom hus og garasje. De kom som avtalt, jobbet raskt og effektivt, og gjorde de endringene vi ønsket underveis. Vi er godt fornøyd med kommunikasjonen i forkant, underveis, arbeidet, resultatet og opprydningen etterpå. Vi kan med glede anbefale Oslo renovering v/ Luca Gabriel 😊"

K

Kjersti E. R.

Oppegård, juni 2023

Les flere evalueringer om Oslo Renovering Luca V/gabriel

NORDIC MASTERCRAFT AS logo
NORDIC MASTERCRAFT AS
Betzy Kjelsbergs vei 217B, 3028 Drammen
4.9(36)

Siste evaluering

Håndgravering nesten 6m3

"God pris og dyktige arbeid. Takk"

M

Mustafa

Oppegård, nov. 2022

Les flere evalueringer om NORDIC MASTERCRAFT AS

A SKOGLUND GRAVING OG TRANSPORT logo
A SKOGLUND GRAVING OG TRANSPORT
Røysepytten 29, 1449 Drøbak
4.0(1)

Siste evaluering

Støttemur / utgraving / planering

"Førnøyd med utført arbeid"

O

Olav

Oppegård, aug. 2022

Les flere evalueringer om A SKOGLUND GRAVING OG TRANSPORT

Vis flere selskaper
Siste registrerte jobber

Belegningstein 57kvm

1415OPPEGÅRD

Jobb 1: Utgraving av ca 57 kvm med 40cm ned i plen som betyr fjerning av ca 20m3 jord og småstein. Moldjord må fjernes. Vanskelig, men ikke umulig for adkomst med liten gravemaskin. Kjøreplater skal (over plen) anlegges. muligheter for å spre fjernet jord i tilhørende skråning. Jobb 2: Platting med fall og drenering Fyllmasse: Stein, singel, sand (kan anskaffes av oppdragsgiver) som legges ut ved hjelp av trillebår 200kg platevibrator (som må bæres til arbeidsstedet) Platting skal være 10 cm høyere enn plen, med (synlig) kantsikring i støp Mur av leca universal blokker: 4 meter lang og 1 meter høy Vannavløp fra utevask langs den ene kanten Jobb 3: Legge ut belegningsstein med synlig kantstein (anskaffet av oppdragsgiver), med fuging fortløpende Jobbene kan utføres av forskjellige selskaper og/ eller av eier selv: ergo ønskes pris på hver jobb. Foretrukket tidsfrist: 30. juni 2024 eller tidligere

Utgraving og tillaging av to stk lysgraver

1415OPPEGÅRD

Hei Går i gang med et kjellerprosjekt, og ser etter et firma til å grave ut og lage til lysgraver for to stykk kjellervinduer. Vinduene som skal settes inn har dimensjonene B: 95 cm og H: 65 cm, og underkant av vinduet vil da være 40 cm under dagens terreng. Som bildet viser er det i dag tre vinduer, så jobben vil også bestå av å bygge opp noe av veggen igjen. Veggen/kjellermuren består av Lecablokker. Merk at det er noe vrien ankomst, da antatt beste adkomstvei er mellom huset og garasje som er ca. 2 meter. Mulig det beste er manuell graving med tanke på at det ikke skal graves så mye/dypt. Håper prosjektbeskrivelse og vedlagte bilder er tilstrekkelig for å prise jobben. Ta gjerne kontakt om det er nødvendig med ytterligere informasjon. Vennlig hilsen Anders

Lage åpning og sette inn dør i murvegg til kjeller

1415OPPEGÅRD

Ønsker å lage ny inngang til kjelleren og ønsker hjelp til å skjære en åpning og montering av ytterdør i murveggen på kjelleren. I tillegg ønsker vi å planere ut adkomstområdet utenfor den nye døra.

Drenering og isolering av kjellervegger

1415OPPEGÅRD

Hei Skal pusse opp kjelleretasjen i vårt hus fra 1976. Tenker derfor å bytte til moderne dreneringsløsninger, samt isolere kjellerveggen. Det er snakk om ca. 20 løpemeter, og snittdybde på ca. 2 meter. Det er noe utfordrende arbeidsforhold med en smal passasje mellom garasje og hus, ca. 2 meter bredde, samt noe kronglete adkomst for gravemaskin til kortsiden av huset. Befaring er nok helt nødvendig for å prise jobben. Laster opp bilder i morgen. Ønsker referanser fra liknende prosjekt, samt utfyllende beskrivelse av hvordan aktuell entreprenør utfører utskiftning av drenering og etterisolering av kjellermur. Det kan være aktuelt å også få tilbud på asfaltering av hele gårdsplassen, samt rister for overvann. Gårdsplassen utgjør ca. 80 kvm.

Diverse rydding, manuelt arbeid samt lett graving

1415OPPEGÅRD

Vi trenger å få ryddet diverse stein, diverse på tomta. Det skal tas opp belegningsstein på en sti, graves lett i bed for nedlegging av støttestein, mv. Det må påregnes noen tunge løft. Vi trenger noen som kan befare hva som skal gjøres og så utføre det uten for mye støtte. Det er en fordel at den som skal utføre har erfaring fra hagearbeid fra før.

Bytte lysgrav i tre med multiblokk/mur/betong og støping av støttemur/blomsterbedd

1415OPPEGÅRD

Vi har en lysgrav i impregnert treverk som vi ønsker i bytte ut. Deler av denne lysgraven er en vegg til et blomsterbedd, som igjen er støttevegg for grusen i en oppkjørsel pga. nivåforskjellen ned mot plenen. Vi ønsker hjelp til å grave ut og bytte lysgraven med en ny, enten en i multiblokk (det har vi på andre kjellervinduer allerede), eller mur/betong (vi er åpne for forslag), samt å støpe en ny støttemur mellom oppkjørsel og plen, med et tilhørende område for blomsterbedd. Vi er åpne for innspill og diskusjon rundt mulige løsninger, og ønsker primært henvendelser knyttet til å komme på befaring slik at vi kan bli enige om en god løsning, og hva det vil innebære av jobb og estimat på utført arbeid.

Siste evalueringer
Planere og sette opp støttemur

Meget fint . Rolig og nøye

Okt. 2018
J

Johan om OPPEGÅRD BYGGSERVICE PATRIKAINEN

Oppegård
Bygg om Hage flekk.

SK Graveservice AS gjorde en veldig bra jobb. De gjorde et veldig godt førsteinntrykk på første møte der vi diskuterte mulig løsninger på det jeg ville ha utført. De serverte deretter flere skisser på hvordan endelig resultat kunne bli med tilhørende priser. Underveis i arbeidet kom de med forslag til endringer som kunne gjøre resultatet enda bedre. Alle 3 som var involvert var hyggelige og imøtekommende med kom kompetanse på faget.

Aug. 2018
E

Erik om SK GRAVESERVICE AS

Oppegård
Anleggsarbeid

Er meget tlilfreds med utført oppdrag. De utførte jobben i henhold til avtale og på en meget tilfredsstillende måte. Før de forlot ryddet de ordentlig etter seg.

Sep. 2017
K

Kurt Tormod om Larsen Tom Rune

Oppegård
Gravearbeid og drenering for å hindre vannsig inn i kjeller

Dreneringsjobb. Tettet igjen uten å teste løsning. Litt avtaleutfordringer, men dyktige folk og hyggelige. Språket kan være en utfordring, så sørg for en klar bestilling og kontrakt.

Nov. 2015
Ø

Øyvind om Markus Bygg Marek Kwoka

Oppegård
Graving og plannering av tomt

Vi anbefaler S&S Entreprenør AS på det sterkeste. Jobben besto i å skifte ut masser på en ca. 400 m2 stor tomt med jord og grus, sette opp to lengre støttemurer i granitt og levere ferdigplen. Vi er meget tilfredse med arbeidet som ble utført. Dette ble gjort på en profesjonell måte og resultatet ble svært bra. Driveren av firmaet var veldig serviceinnstilt og fleksibel. Takk for en solid utført jobb.

Juli 2015
S

Stig om S&S ENTREPRENØR AS

Oppegård
Steinlegging av oppkjørsel 200kvm

Kan anbefales på det sterkeste. Jobben ble utført grundig, raskt og med høy kvalitet. De har øye for gode løsninger og har et ønske om at jeg skulle være 100% fornøyd før jobben skulle betales. Kvaliteten på jobben var veldig høy sammenlignet med prisen.

Mai 2014
P

Pål om ØSTFOLD UTEMILJØ ANDRE PAJESØ

Oppegård
Legge belegningssten

Rask befaring og gode løsninger. Flott og raskt utført jobb. 44 kvm belegningssten med grunnarbeid. Veldig godt fornøyd. Kjell er en hardtarbeidende og svært hyggelig kar. Har allerede anbefalt han til naboer og kjente. Øyen i Oppegård

Mai 2014
O

Oddgeir om VAKTMESTERTJENESTER Kjell Wilhelmsen

Oppegård
Felle trær, fjerne røtter, fjerne busker og planere.

Zen Trepleie presenterte et skriftlig tilbud til akseptabel pris. Arbeidet ble utført nøyaktig som avtalt i løpet av en dag med profesjonelt utstyr. Ved senere planering av området fant jeg noen grove røtter som ikke var lett å få øye på under den ordinære rotfresingen. Jeg ringte Matthew hos Zen Trepleie og informerte om dette. Noen dager senere møtte firmaet opp og fjernet disse røttene. Absolutt ryddig og seriøst firma som anbefales .

Sep. 2013
B

Bjørn om ZEN TREPLEIE OG ECO HAGE MATHIE

Oppegård
Installasjon av varmepumpe med brønnborring/jordvarme

Optimal Kjøling v/Magnus Furu og Bjørn Johnsen. Utførte jobben på en meget tilfredsstillende måte. Møtte opp som avtalt til befaring, gjorde seg de notater som var nødvendig for tilpasning i mitt hus. Ordnet med brønnborring fra eksternt firma. Dette er karer du kan stole virkelig på! Står på til jobben er ferdig til avtalt pris!

Juli 2012
U

UNKNOWN om Kulde og Varme Partner

Ås
Utvide balkong/bod med takovertrekk (med bilder)

Møtte opp til avtalt tid og fullførte innen avtalt tid. Ryddet opp etter at jobben var utført. Godt utført jobb.

Mai 2011
R

Rudi om BYGGSERVICE LITWIN

Oppegård

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Kom i gang
Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud