Kjøkkenrenovering i Fauske

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Kjøkkenrenovering i Fauske

GOMEZ FIKSER AS

General reforms. Carpenters, plumbers, bricklayers and stonemason.

Jan. 2021

Bytte av benkeplate, og tilordnet en terskel

"Bytte av benkeplate, fort gjort og en ellers knall god jobb. Blir nok å bruke de ved en senere anledning også."
P
Petter
Valnesfjord
GOMEZ FIKSER AS

Grønås Bygg AS

 I Grønås Bygg AS er vi 11 ansatte. Vi er godkjent lærlingebedrift innen byggfag og har 1 lærling ansatt. Denne får opplæring hos våre dyktige tømrere som også har lang erfaring innen betongarbeid.To av disse har fagbrev som tømrer. Vi har også en ansatt med fagbrev som maler, og med sin lange erfaring tar han seg av alt innen våtrom,belegg, flislegging, tapetsering, maling etc. Vi har to 5-tonns gravemaskiner, og to ansatte med maskinførerbevis. Derfor er dreneringsjobber, tomtegraving, grøftin...

Se mer
Mars 2013

Nytt Kjøkken

"Firmaet gjorde en god jobb til rett tid og rett pris. Meget fornøyd."
F
Frode
Valnesfjord
Grønås Bygg AS
Siste registrerte jobber

Renovering av leilighet

8200FAUSKE

Fuktskadet i dusjen. Legge plater på vegg, og belegg på gulv. Må få fall mot sluk .Fuktskadet på kjøkkenet. Høydeforskjell kjøkken/stue. Legge laminatgulv i hele leiligheta. Ny kjøkkeninnredning.

Bytte av benkeplate, og tilordnet en terskel

8215VALNESFJORD

Skal bytte en benkeplate, reklamasjon på eksisterende plate. Den nye benkeplaten er litt lavere/tynnere en den eksisterende, så må fuges på nytt mot veggen. Den nye benkeplaten kommer også med ny vaskekum, som er limt i platen. Må også sages nytt hull til platetopp på den nye platen. Den nye platen er kuttet etter tegning av den gamle. Skulle også ha fått laget/ordnet en terskel til en soveromsdør.

Listing og montering av avtrekksvifte.

8200FAUSKE

Gulv og tak listing, i Kjøkken. Montering av kjøkkenventilator over komfyr. Demontering av gammel ventilator. Festing av to taksteiner, adgang fra veranda, ikke høyt.

Tilbygg enebolig inkl nytt bad og kjøkken

8206FAUSKE

Har tegning på nytt utbygg (14,6 m2) og renovering av bad, entrè og kjøkken/stue

Renovering av større bolig

8215VALNESFJORD

Rive utvendig, lektre ut, isolere, ny kledning, sette inn dører og ca 25 vinduer, samt bygging av balkong. Innvendig: gipsplater tak, oppsetting av vegger for rominndelig, dører, noe flislegging, listing, kle innvendige vegger med mdf/gips, oppsetting av kjøkkeninnredning, innsetting av nytt ildsted. Areal innvendig ca 250 kvm. Utvendig arbeid på flate 400 kvm, 1 etg. Fra medio Mai/juni/juli til medio august. Det vil foreligge eksakte tegninger fra arkitekt i April/mai.

Montering av Kjøkken

8215VALNESFJORD

New Kjøkken