Planlegger du å renovere kjøkken på Sortland?

Uansett om du skal i gang med en totalrenovering eller overflateoppussing av kjøkken på Sortland. Du finner riktig håndverksbedrift på Mittanbud for å få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Planlegger du å renovere kjøkken på Sortland?

Uansett om du skal i gang med en totalrenovering eller overflateoppussing av kjøkken på Sortland. Du finner riktig håndverksbedrift på Mittanbud for å få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet kjøkkenrenovering på Sortland

Oppusing kjøkken og stue

8402SORTLAND

Ønsker hjelp med oppussing/renovering av kjøkken og stue. Kjøkken skal flyttes, stuen skal renoveres, en vegg skal rives og vi ønsker å utvide stue/kjøkken ved å bygge inn en veranda på ca 6kvm. Alt av vegger, tak og gulv skal renoveres, og vi ønsker listefritt.

* Fortsatt ledig: Renovering av stue, kjøkken, bad og entre

8402SORTLAND

Vi har til planer om å renovere store deler av boligen, å det er ønskelig og fordelaktig om at en entreprenør kan levere et komplett tilbud med både tømrer, elektriker og nødvendige rørleggertjenester, men ikke et krav. Det kan også være mulig å innlevere tilbud på deler av oppdraget. Hvis det blir store tilleggskostnader ved at tilbyder skal leverer materialer og varer, vil vi mulig ønske å gjennomføre innkjøp selv, men i samråd med entreprenør. Arbeidet ønskes gjennomført i vår/sommer 2022. Nederst på listen er det listet opp opsjoner som ønskes prissatt hvis det blir midler til overs på oppdragsgivers budsjett. Det skal vedlegges samsvarserklæring der dette er et krav. Kjøkken - Montering av kjøkkeninnredning - Nye vegger, tak og gulv ( Gips og listefritt mellom gulv og tak og rundt vinduer) - Elektriker arbeid spotter, stikk og hvitevarer - Rørlegger hvis behov. Stue - Gips vegger og tak - Elektriker arbeid spotter, stikk o.l - Montering av ny skyvedør til terrasse. - Montering av ny ildsted - Skjule synlig bærebjelker i tak. Bad 1 etg - Montering av baderomsplanter - Nytt vindu - Nye varmekabler og spotter i tak - Nytt tak - Montering av nytt vegghengt toalett - Montering av baderomsmøbler - Etablering av dusjnisje - Microsement evt flislegging av gulv Gang - Gips på vegger og tak - Montering av ny ytterdør - Varmekabler og nye spotter i takk+ stikk - Microsement evt flislegging av gulv. Opsjon: - Utvidelse av eksisterende veranda - Renovering av bad i kjeller leilighet - Skifte av 2 stk vindu i kjeller leilighet Befaring og gjennomgang kan gjennomføres før eventuelt tilbud leveres.

* Fortsatt ledig: Installasjon integrerte hvitevarer

8400SORTLAND

Vi trenger tilbud på installasjon av integrerte hvitevarer kjøkken, inkl. henting hos lokal leverandør og levering til avfall Reno Vest av gamle hvitevarer. Herunder; platetopp, stekovn, ventilator og oppvaskmaskin.

bytte benkeplate og sett opp plater over benkeplate

8402SORTLAND

Har et kjøkken der jeg ønsker å bytte ut benkeplaten, samt nedfelle vask i den nye benkeplaten. Det skal også legges plater mellom benk og overskap og legge gulv- og tak lister

Renovering/utbygging av hus fra 1939

8404SORTLAND

Utbygging av ca 40 m2 over to plan, tilsammen 80 m2. Bytting av vinduer i gammel del, etterisolering, renovering innendørs, nytt baderom, flytting av kjøkken/nytt kjøkken.

Tronesveien 9 - Rive vegg m.m.

8406SORTLAND

- Rive vegg mellom kjøkken og trappegang. - Tette åpning mellom yttergang og trappegang, og åpne opp lengre ned på samme vegg. Tømmervegg. Tidligere yttervegg. Huset er fra 1919