Grunnmur/Såle - Askim

Uansett om ditt hus har behov for en grunnmur, en såle eller en betongplate - på Mittanbud finner du dyktige murere som står klare til å hjelpe!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Grunnmur/Såle - Askim

Uansett om ditt hus har behov for en grunnmur, en såle eller en betongplate - på Mittanbud finner du dyktige murere som står klare til å hjelpe!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet grunnmur, såle m.fl.

Bygge inngangsparti

1832ASKIM

Vi ønsker pris på 10 kvm inngangsparti på vår enebolig.

Sjekk av muligheter på eksisterende Garasje rekke

1812ASKIM

Hei Har en garasje rekke som har sett bedre dager. Vil vite om den kan fikses eller burde rives. Er derfor interessert i priser på: - Reparasjon - Rivning av garasjer - Bygging av ny garasjerekke med og uten strøm Er ofte tilgjengelig fra morgenen og utover.

Utskifting av kjellervindu

1811ASKIM

Ønsker et større kjellervindu som har godkjent rømning. Sidehengslet som slå innover og topplufting (90x100?). Lysgrav utenfor må kanskje utvides. Ønsker pris på dette og dokumentasjon av utført arbeid.

Støpe såle til utebod

1832ASKIM

Ønsker tilbud på støping av såle til utebod 3,5 m x 7m.

Graving og støttemur

1815ASKIM

Oppdraget er i Askim . Vi ønsker p grave en skråning ca 15 kvm og støpe såle i bunn og lage støttemur på ca 2 meter på tre sider av sålen . Vi ønsker firma med erfaring på dette . Helst så firt som mulig .

Fiberpuss eller fasadeplater grunnmur

1832ASKIM

Vi ønsker tilbud på overflatebehandlig av grunnmur som er blitt etterisolert. De to alternativevene som vurderes er - fiberpuss - fasadeplater/ grunnmursplater Det er ønskelig med mest mulig vedlikeholdsfri løsning. Det er ønskelig at den som utfører arbeidet også tar med beslagarbeid rundt, vinduer, dører og luker i kjeller. Ta kontakt for å avtale befaring.

Siste evalueringer
Montering av vinduer og lufteluker i grunnmur, inkl en lyskasse (lysbrønn)

Fikk raskt svar fra Åsland på mitt oppdrag. Han kom raskt på befaring, kom med forslag til løsninger, og jeg mottok raskt et tilbud på jobben vi ble enige om. Åsland hadde gode kontakter og skaffet dyktige folk underveis. Vi hadde god kommunikasjon gjennom hele oppdraget og jeg fikk raske tilbud på tilleggsarbeider, med muligheter for egeninnsats. Opplevde Åsland som en ryddig og dyktig fagmann.

Juli 2015
J

Jean Roger Dons om TØMRER ANDERS ÅSLAND

Askim
Murpuss front garasje

Dyktige og hyggelige håndverkere. Gjorde en god jobb til avtalt pris, og var fleksible i forhold til å kunne ta noe ekstrajobb på sparket. Anbefales!

Okt. 2013
B

Benjamin om DD BYGG EXPERT DARIUSZ DYKIER

Askim
Omgjøring av intergrert garasje i bolighus til soverom

En dyktig fagmann som gjorde en meget god jobb. Var behjelpelig med løsninger og forslag til endringer underveis i prosjektet. Vi har valgt å engasjere ham til flere prosjekter til høsten.

Juni 2013
Ø

Øystein J. om TØMRER ANDERS ÅSLAND

Askim
Murer

Møtte opp til avtalt tid,utførte avtalt jobb,ryddet opp etter seg og var en hyggelig og grei kar. Topp skår.Anbefales.

Mars 2012
U

UNKNOWN om Glomma Drift AS

Askim