Trenger du hjelp med grunnmur eller såle på Sortland?

Uansett om ditt hus eller bygg har behov for en grunnmur, en såle eller en betongplate - på Mittanbud finner du dyktige murere på Sortland som står klare til å hjelpe!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du hjelp med grunnmur eller såle på Sortland?

Uansett om ditt hus eller bygg har behov for en grunnmur, en såle eller en betongplate - på Mittanbud finner du dyktige murere på Sortland som står klare til å hjelpe!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet grunnmur, såle m.fl. på Sortland

Bytte grunnmur på 2 av 4 sider av huset + vindu

8402SORTLAND

Grunnmuren tilhører 2 av sidene til kjeller med normal takhøyde. Hus bygget ca 1980. Det er sprekk langs nesten hele langside (øst) på grunnmur på ca 15m, og kortsiden (sør) (ca halvparten av lengden av langside) buler litt innover (vises fra utsiden for et trent øye). Langsiden er det en platting med tilhørende lav pyntemur i forkant og en liten bod som også trenger nytt fundament og mulig må de- og remonteres i forbindelse reparasjon/skifting av grunnmur på langside. På kortsiden er det en altan. Over 50% av mur er under jorda. Vi ønsker at tilhørende arbeider inne også blir utført i oppdraget, som bla. drenering, gulv, vegger, tak og det som måtte høre med til disse to sidene for å få kjelleren og muren/huset i god stand. Til info har tidligere eier fjernet en bærevegg i kjeller som gikk fra ca midt i huset til vest-side. Det er fremdeles bærevegg fra sør til nord i kjeller (parallelt med langside). Etter det vi har forstått må det opp 2 nye bærevegger innvendig for støtte til mur på langside. Vi tenker å beholde 1 vindu i forbindelse med langside grunnmur (per i dag er det 2 vinduer), men det nye vinduet må oppfylle krav for rømningsvei med evt. lysgrav om ikke terrenget senkes. Det er også 1 vindu tilhørende den andre langsiden (vest) av grunnmuren som skal byttes til et større vindu med evt. lysgrav (godkjent størrelse i forhold til rømningsvei) og 2 nye vindu på den andre kortsiden (nord) som må lages hull til og evt. tilhørende lysgrav. Arbeidet ønskes gjort så snart som det er mulig. Det bor ingen i kjeller per nå og arbeidet kan startes så snart dere har mulighet. Vi tar dere gjerne i mot på befaring, enten fysisk eller over teams/zoom eller lignende. Oppdraget dekkes ikke av noen forsikring, så vi er i dialog med banken fortløpende for å få lån til kostnadene når vi vet hva det kommer på. Vi kan være behjelpelig med overnatting på rom i kjeller som ikke berøres av grunnmur, der er også bla. kjøkken og bad som ikke er i forbindelse med de 2 sidene av grunnmur som er ødelagte. Se tegninger for hvordan kjeller var fra byggeår, hvordan den ser ut i dag og hvordan vi ser for oss at den skal bli.

Bytte bunnsvill, rette opp og støpe nye fundamenter

8407SORTLAND

Trenger hjelp på hytta i Godfjorden (bilvei helt frem) med å bytte et stykke med rotten bunnsvill, støpe 4 nye søyler og rette opp ifht gamle fundamenter.

* Fortsatt ledig: Grunnmur under garasje

8402SORTLAND

Grunnmuren under garasjen vår har falt ca 30cm inn på 2 vegger i ett hjørne under garasjen vår. Rommet under garasjen har ca 170cm takhøyde og er bare ett kaldrom og blir ikke brukt til noe annet en oppbevaring av utemøbler/verktøy etc/osv. Det er blitt satt inn en ekstra bærevegg+ påler langs vegger for å forhindre at det raser mer inn. Garasjen i seg selv ser ikke ut til å ha blitt skeiv eller påvirket av hva som har skjedd i rommet under. Garasjen er bygd fast i huset. Det trenger inn fukt i ett av hjørnene fra takrenne som har forårsaket dette, dette vil bli byttet ut av annen bedrift for å lede bort takvann. Garasjen er 3.20x7.30. Trapperommet utgjør 3.20x2.210 av dette målet. 2 bærevegger er ikke med i tegning. Vi trenger å få støttet opp garasjen, samt murt opp 2 eller 3 av veggene under garasjen. Kan hende gulvet må fjernes og støpes pånytt da det er ganske ujevnt, og har hevet seg enkelte plasser med ca10cm. (Gulvet i rommet under garasjen) Det er også trapp ned til kjellerleilighet i garasjen hvor det bor folk. Vi har en bedrift som skal bytte ut drenering ++, de vil også grave fram garasjen, så dette må planlegges sammen med dem.

Grunnmur til Tilbygg på hus

8400SORTLAND

Vi skal bygge ut på huset til to soverom og et grovkjøkken. Tilbygget vil komme på ca 25-30kvm. Vi ønsker å leie noen til å lage grunnmuren til tilbygget.

Grunnarbeid til dobbelgarasje

8403SORTLAND

Vi skal sette opp en dobbelgarasje på ca 45 kvm til høsten, og i den forbindelse ønsker vi tilbud på grunnarbeid. Først og fremst er det snakk om utgraving og tilførsel av drenerende masser, men vi er også åpen for tilbud på støping av såle og grunnmursarbeid. Garasjen skal delvis bygges inn i en skråning.

Støping av kjellergulv.

8404SORTLAND

1. Kjelleren er ca 65-70 m2 fordelt på 2 rom. Utgraving av ca. 15 m3 masse for å oppnå normal kjeller høyde. 2. Støping av gulv, armering og isolasjon.

Siste evalueringer
Grunnarbeid til dobbelgarasje

Arbeidet ble gjennomført til avtalt tid og pris. Veldig fornøyd.

Sep. 2020
E

Erlend om GP-INVEST AS