Behov for hjelp med mur eller betong på Sortland?

Uansett om du skal vedlikeholde, reparere eller bygge noe nytt - er det i mur eller betong finner du flinke murere på Sortland på Mittanbud som kan få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Behov for hjelp med mur eller betong på Sortland?

Uansett om du skal vedlikeholde, reparere eller bygge noe nytt - er det i mur eller betong finner du flinke murere på Sortland på Mittanbud som kan få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet mur og betong på Sortland

Bytte grunnmur på 2 av 4 sider av huset + vindu

8402SORTLAND

Grunnmuren tilhører 2 av sidene til kjeller med normal takhøyde. Hus bygget ca 1980. Det er sprekk langs nesten hele langside (øst) på grunnmur på ca 15m, og kortsiden (sør) (ca halvparten av lengden av langside) buler litt innover (vises fra utsiden for et trent øye). Langsiden er det en platting med tilhørende lav pyntemur i forkant og en liten bod som også trenger nytt fundament og mulig må de- og remonteres i forbindelse reparasjon/skifting av grunnmur på langside. På kortsiden er det en altan. Over 50% av mur er under jorda. Vi ønsker at tilhørende arbeider inne også blir utført i oppdraget, som bla. drenering, gulv, vegger, tak og det som måtte høre med til disse to sidene for å få kjelleren og muren/huset i god stand. Til info har tidligere eier fjernet en bærevegg i kjeller som gikk fra ca midt i huset til vest-side. Det er fremdeles bærevegg fra sør til nord i kjeller (parallelt med langside). Etter det vi har forstått må det opp 2 nye bærevegger innvendig for støtte til mur på langside. Vi tenker å beholde 1 vindu i forbindelse med langside grunnmur (per i dag er det 2 vinduer), men det nye vinduet må oppfylle krav for rømningsvei med evt. lysgrav om ikke terrenget senkes. Det er også 1 vindu tilhørende den andre langsiden (vest) av grunnmuren som skal byttes til et større vindu med evt. lysgrav (godkjent størrelse i forhold til rømningsvei) og 2 nye vindu på den andre kortsiden (nord) som må lages hull til og evt. tilhørende lysgrav. Arbeidet ønskes gjort så snart som det er mulig. Det bor ingen i kjeller per nå og arbeidet kan startes så snart dere har mulighet. Vi tar dere gjerne i mot på befaring, enten fysisk eller over teams/zoom eller lignende. Oppdraget dekkes ikke av noen forsikring, så vi er i dialog med banken fortløpende for å få lån til kostnadene når vi vet hva det kommer på. Vi kan være behjelpelig med overnatting på rom i kjeller som ikke berøres av grunnmur, der er også bla. kjøkken og bad som ikke er i forbindelse med de 2 sidene av grunnmur som er ødelagte. Se tegninger for hvordan kjeller var fra byggeår, hvordan den ser ut i dag og hvordan vi ser for oss at den skal bli.

Bytte bunnsvill, rette opp og støpe nye fundamenter

8407SORTLAND

Trenger hjelp på hytta i Godfjorden (bilvei helt frem) med å bytte et stykke med rotten bunnsvill, støpe 4 nye søyler og rette opp ifht gamle fundamenter.

Omgjøring av kjeller til leilighet.

8400SORTLAND

Skal omgjøre kjeller til leilighet med bad og kjøkken, med peis i stue (kan sikkert tilkobles nåverdene pipe) og oppstøtning av grunmurs veg. Trenger også fjerning av kjellertrap med utskjering av dør i cement vegg.

Sparkle pipe i leilighet

8403SORTLAND

Det er struktur på pipa..ønsker den slett

Flislegging

8406SORTLAND

Har ett ildsted som skal flislegges. Pipe med to sider fra gulv til tak, samt en del vegg. Grovt regnet ca 5-6 kvm som skal ha flis.

* Fortsatt ledig: Tette hull etter ovnsrør og lage nytt

8415SORTLAND

Lecapipe i hus fra midten av 80-tallet. Tette gammelt hull og lage nytt noe lengre opp. Dette i forbindelse med at vedovn skal byttes ut.

Siste evalueringer
Grunnarbeid til dobbelgarasje

Arbeidet ble gjennomført til avtalt tid og pris. Veldig fornøyd.

Sep. 2020
E

Erlend om GP-INVEST AS