Rengjøringstjenester - Ås

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Rengjøringstjenester i Ås

HEBEKK RENHOLD ZENEIDA R SAUGE

Hebekk Renhold er et privat rengjøringsbyrå som er offentlig godkjent. Enkeltforetaket ble startet i 2019, og har siden jobbet med mange fornøyde kunder.Vi utfører renhold etter kundens ønsker, flyttevask, vindusvask og daglig renhold. For de som er interessert i fast renhold har vi 10 vask og få en gratis tilbudet vårt. Våre tjenester er av høy kvalitet for rimelig pris.

Se mer

Rengjøringstjenester - 120m2

"Veldig enkle å forholde seg til. Bra arbeid. Skinnende rent!"
J
Jorunn
Ås, Aug. 2023
HEBEKK RENHOLD ZENEIDA R SAUGE

ÅS EIENDOMSSERVICE AS

Ås Eiendomsservice er en etablert bedrift fra Ås i Follo. Renhold, vaktmestertjenester, rydding og flytte-løsninger for Ås, Ski, Kolbotn, Oppegård, Nesodden og hele Akershus, Oslo og Østfold. Vi har over femten års erfaring, fagbrev i overflateteknikk og er offentlig godkjent for rengjøring av Arbeidstilsynet. Vi har lang erfaring i daglig renhold av kontorer, sykehus, barnhager, skoler og butikker, flyttevask, vindusvask, byggrenhold, hovedrengjøring og gulvbehandling. Vi skal være såpass ærlige å innrømme at vi ikke er blant de aller billigste renholdsbedriftene som er å finne på markedet. Det har vi heller ingen ønsker om å være. Siden renholdstjenestene vi leverer er et resultat av vår arbeidsinnsats, mener vi at prisen alene ikke bør være avgjørende. Jo lavere pris, jo mindre tid til å utføre renholdet og desto dårligere resultat. Renholdet skal utføres raskt og effektivt, men ikke så raskt at det går utover kvaliteten. Selv om vi ikke er blant de aller billigste, betyr det ikke at vi har høye priser. Du finner oss omtrent midt på skalaen. Hvorfor velge oss? - Vi stiller når du trenger det. Vi har ingen ventelister og er svært fleksible. - Vi bruker miljøvennlige, trygge renholdsprodukter fra lokalt renholds grossiten. - Du få fastpris inkl. moms og uten skjulte tillegg . - Du få fornøydsgaranti hos oss, vi rykker ut uten ekstra kostnad å retter opp. - Du kan stole på oss. Det kan være ubehagelig å overlate boligen til fremmede, men vi legger vår stolthet i våre serviceinnstilte, lojale og fornøyde medarbeidere. Våre ansatte har gode vilkår og trygge avtaler, og behandles alltid med respekt. Ta kontakt for pristilbud. Vi er stolte av å kunne tilby renholdstjenester med kvalitet til konkurransedyktige priser.

Se mer

Rengjøring - 80m2 - Annenhver uke

"Grei bedrift, gjør en bra jobb og er stort sett fornøyd,)"
T
Tone
Moss, Sep. 2021
ÅS EIENDOMSSERVICE AS

EKSTRA RENHOLD VIKTORIJA ZYLIENE

4.9 (134)

Ekstra renhold er baserte i Oslo/ Akershus. Vi fokuserer på å levere meget gode tjenester med maksimal kundetilfredshet som vårt overordnet mål. Vårt firma tilbyr alle tjenester innen renhold. Vi jobber med daglig renhold av private hjem og firma, hovedrengjøring og flyttevask, visningsvask m.mMålet vårt er å levere kvalitets rengjøring for hver kunde .Vi jobber med å tilfredsstille kundenes behov og gir 100% fornøydhetsgaranti. Vi stiller med alt av nødvendig utstyr og miljøvennlige vaskemidler.Jeg kan tilby dere høy kvalitet:Flyttevask;Vindusvask;Visningsvask;Hovedrengjøring;Rengjøring etter bygg;Grunding vask av baderom / kjøkken.***************************Ring og bestill befaring.Tlf nummer 477 26 498Epost adresse: post@ekstrarenhold.no VictoriaTime pris / fast pris.Betalingsmåte som passer kunden.Faktura via E-post.Kjøp renhold hos oss til riktig pris!

Se mer

Flyttevask - 140 - Før 30.11.2020

"God kommunikasjon, enkel gjennomføring av jobb. Ville brukt igjen :)"
M
Morten
Vestby, Nov. 2020
EKSTRA RENHOLD VIKTORIJA ZYLIENE

KILIMANJARO RENHOLD, CHO LUCAS YABAH

4.4 (89)

Kilimanrenhold startet i 2013. Vi tilbyr rimelige priser Vi tilbyr rengjøringstjenester som flyttevask, byggevask, rengjøring av hjemmet, vindusrengjøring, hytter osv. Våre kunder er stort sett fornøyde med våre tjenester

Se mer

Rengjøring - 100 - Før 21.11.2020

"Hyggelig og høyt utdannet mann som også er flink til å vaske! Kona var fornøyd og ungene bemerket at huset luktet rent da de kom hjem 😊 Anbefales."
T
Trond
Ås, Nov. 2020
KILIMANJARO RENHOLD, CHO LUCAS YABAH

SIMONE RENHOLD AS

Rengjøring - 100 kvadratmeter - 26.06.2020

"Brukte dem til visnings- og flyttevask, det var god kommunikasjon underveis, og god kvalitet på arbeidet. Både kjøper og selger ble fornøyde."
U
UNKNOWN
Ås, Sep. 2020

ARIMBYRÅ ALMIRA FAIZOVA

4.7 (208)

Kjære kunde. Vi er et team med 16 ansatte som har vært på vaskemarkedet i over 6 år. Mange av våre ansatte har jobbet i bransjen i mange år og har derfor god erfaring med alle slags oppdrag. Vi har oppnådd svært gode resultater og har mange fornøyde kunder. Våre renholdtjenester: - Flyttevask privat og næring - Kontorvask - Byggevask - Trappevask - Rundvask for private kunder - Regelmessig vask for private kunder m,m Alt innen Oslo, Buskerud (innad Røyken, Hurum), Akershus (innad Asker, Bærum, Lørenskog, Ski, Ås, Drøbak) og Østfold (Askim, Tomter, Spydeberg). Vi tilbyr både fastpris og timepris. Alt etter hva kunden ønsker. Gjerne med en GRATIS befaring! ARIMBYRÅ gir alle kunder en vaskegaranti 72 timer for rengjøring! Som betyr at hvist en kunde ikke er fornøyd med rengjøringen, vil vi komme og forbedre rengjøringen i kort tid uten ekstrakostnader. ARIMBYRÅ bruker eget utstyr og har egne vaskemidler. Vi benytter oss av miljøvennlige rengjøringsmidler og mikrofiberkluter. Våre vasketeam består alltid av en leder, som er deres personlige kontaktperson. Alle våre medarbeidere har arbeidskontrakter og yrkeskadeforsikring. Ta gjerne kontakt for en hyggelig og uforpliktende samtale! Vennlig hilsen ARIMBYRÅ Almira Faizova

Se mer

Rengjøring - 180 - 04.07.2020

"Veldig fornøyd med jobben! Benyttet de to ganger og kommer sikkert til å benytte de flere ganger. Kan anbefales!"
T
Therese
Ås, Aug. 2020
ARIMBYRÅ ALMIRA FAIZOVA

IPro Eiendomsservice AS

I IPRO BYGG AS stiller vi høye krav til oss selv og våre samarbeidspartnere. Målet er alltid at kunden skal bli fornøyd med prosessen og det endelige. Ipro bygg as ble etablert i 2014. Vi er totalleverandør av tjenester innenfor bygg med konkurransedyktig pris og kvalitets-garanti. Ipro bygg as består av 2 avdelinger: - Bygge avdeling. - Arkitektur avdeling. Vi tar ansvar for deres prosjekt alt fra ide til realisering. Vi tegner deres ideer, levere søknad til kommune for å få bygge tillatelse. Da utfører vi deres ideer til å få drømmeboligen. Vi tar alle type oppdrager alt fra små oppussing prosjekter, oppussing av bad til total renovering av eneboliger og hytter. GARANTI Vi er såpass sikre på oss selv og vår kapasitet at vi garanterer fornøyelsen med resultatet på all arbeid vi utfører. I tillegg tar vi trygghet og sikkerhet som et selvfølge å tilby våre kunder. Vi har godkjennelse fra arbeidstilsynet. SE VÅRE REFERANSE BILDER:? Vi hører gjerne fra deg og kommer gjerne på en uforpliktende befaring. IPRO - Få det renest mulig og billigst mulig

Se mer

Rengjøring av møblert enebolig etter oppussing. Byggestøv.

"Bra! Bruker dem gjerne igjen."
M
Marie Sandberg
Vinterbro, April 2019
IPro Eiendomsservice AS

TRIADEN RENHOLD OG FLYTTEBYRÅ V/ KHOURTA

Et godt renhold er en fornuftig og lønnsom investering. Godt renhold øker trivselen, minsker sykefraværet og gir bedre produktivitet som resultat. Vårt mål er å levere det beste renholdet i forhold til kundens behov! Vi har siden oppstart hatt en god utvikling gjennom organisk vekst. Vi har i dag dedikerte medarbeidere, med felles mål om å levere til avtalt pris og kvalitet. Bedriftens ledere deltar aktivt i kundekontakt og oppfølging, og det blir lagt vekt på god oppfølging, kvalitetssikring og dokumentasjon. Alle løsninger er tilpasset den enkelte kundes ønsker og behov. Godt renhold er en fornuftig og lønnsom investering, så vi satser på høy kvalitet til en konkurransedyktig pris. Fornøyd kunder er det viktigste for oss, derfor tilbyr vi en 7 dagers fornøydhetsgaranti sånn at våre kunder skal føle seg trygge.

Se mer

Rengjøring - 45 - 28.02.2019

"Flinke, pålitelige og nøye"
H
Hans Jørgen
Vinterbro, Mars 2019

VANG VEDLIKEHOLD AS

5.0 (2)

Vi leverer profesjonelle tjenester innen renhold, maling, snekring og oppussing av diverse objekter, generelt vedlikehold. Vi leverer tjenester både til det offentlige- og private næringsliv. Vi er en familie bedrift skapt til å hjelpe mennesker med å øke kvaliteten i hverdagen. Vår langt arbeidserfaring er hardt arbeid, derfor er vi ikke redde for nye utfordringer, å gjøre våre kunder og ansatte fornøyde er vår største prioritet.

Se mer

Fast Rengjøring Enebolig på Vinterbro

"Ryddig og hyggelig kommunikasjon samt utførte rengjøring av vår enebolig til en meget tilfredsstillende måte."
S
Silje
Vinterbro, Feb. 2019
VANG VEDLIKEHOLD AS
Siste registrerte jobber

Rengjøringstjenester - 45m2

1433ÅS

Jeg er i rehabilitering etter operasjon og har hatt katter med ringorm ( hudsopp ikke en orm) så jeg trenger hjelp til en grundig vårrengjøring.

Rengjøringstjenester - 50m2

1433ÅS

Vaske gulv nøye, vaske bad, overflater og generell vask av hus

Rengjøringstjenester - 150m2 - Etter 20.12.2023

1435ÅS

Rengjøring av gulv og alle flater, noen vinduer på kjøkken, 2 stuer, baderom og 3 soverom.

Rengjøringstjenester - 180m2 - På 22.12.2023

1407VINTERBRO

Julerengjøring 3etasjer, 2bad 1wc . Vask av gulv, vegger og vinduer innvendig

Rengjøringstjenester - 120m2

1407VINTERBRO

Hus på 120km2 over 2 etasjer. Rengjøring på dagtid 1 dag i uken.

Rengjøringstjenester - 180m2

1430ÅS

Ønsker tilbud på fast regngjøring (etter avtale) hver tredje uke for enebolig med to etasjer på 178 kvadratmeter.

Siste evalueringer
Hovedrengjøring av hus

Veldig fornøyd med jobben som ble gjort.

Juli 2018
R

Renate om ÅS EIENDOMSSERVICE AS

Vinterbro
Flyttevask desember

Godt fornøyd med utført flyttevask.

Des. 2017
A

Anne-Marthe om RENHOLDSHUSET AS

Ås
Nedvask etter oppussing, byggstøv

Servicemindet og veldig arbeidssomme. Stod på til jobben var ferdig. Disse kan anbefales!!

Des. 2017
K

Kim om RENHOLDSHUSET AS

Vinterbro
Vasking/Rydding av 266kvm Enebolig

vasket, støvsugde og ryddet hele huset i god tid og god pris :) kommer til å anvende dem fremover.

April 2017
L

Leo Christoffer Amadeus Sælen om FAZZ ROBERT SIKORA

Ås
Rengjøring av kontor i Askim

Fornøyd med Kilimanjaro renhold. Bra service, veldig hyggelig ansatt. Anbefales

Okt. 2016
T

Thomas om KILIMANJARO RENHOLD

NESODDEN
Rengjøring av rekkehus 116m2

Grundig og godt utført vask. Joanna er alltid hyggelig, god service.

Sep. 2016
K

Kari om FAZZ ROBERT SIKORA

Råde
Utvendig vask av vinduer

Eksemplarisk utført, effektive og hyggelige folk.

Des. 2015
M

Magnus om ÅS EIENDOMSSERVICE AS

Ås
Vask av hus før visning

Bedriften gjorde en god jobb, alt som de rengjorde var tilfredsstillende utført. Det var riktignok noen steder som var glemt, men dette ble rettet umiddelbart da det ble påpekt.

Sep. 2015
A

Arvid om CLEAN MASTERS

Ås
Liten enebolig, 1,5 etasje. 75 kvm.

God service, rask og nøyaktig utførelse av arbeidet.

Juni 2015
U

UNKNOWN om ÅS EIENDOMSSERVICE AS

Ås
Grundig storvask

Hos denne herlige familiebedriften får dere mye vask for pengene ☺️

Mai 2015
M

Maria Helene om Reliable Service AS

Fjellstrand
Flyttevask av 35 m2 leilighet med veranda

Vinterbro Renhold stilte på kort tid og gjorde en veldig tilfredsstillende vasking til god pris! Vinterbro Renhold stilte på under 24 timers varsel. Hele leiligheten, inkludert bad, hvitevarer og veranda er rengjort. De hjalp også med flytting av de siste møblene mot et lite tillegg i prisen. Stort pluss med hyggelige og fleksible folk! Alt i alt er jeg veldig fornøyd med Vinterbro Renhold, og anbefaler de videre!

Juli 2014
K

Kristin Viko om ÅS EIENDOMSSERVICE AS

Ås
Flyttevask 230 m2 villa

Behagelig og servicevennlig kontakt med leder. Hadde det laveste anbudet. Flyttevasken ble raskt og presist utført.

Juni 2014
L

Lillian og Jon-Geir om ÅS EIENDOMSSERVICE AS

Tønsberg

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Kom i gang
Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud