Rengjøringstjenester - Bodø

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Rengjøringstjenester i Bodø

FLINK SERVICE SIBOMANA

Flink Service er et nyetablert firma som i hovedsak driver med renholdstjenester. Våre hovedoppgaver går på renholdsoppdrag, men vi leier også ut biler. Vi har et stort fokus på kunden og det er viktig for oss å levere arbeid av god kvalitet slik at kunden blir fornøyd med våre løsninger og oppdrag. Har behov for renholdstjenester eller leie av personbil må du gjerne ta kontakt med oss for dette. Hassan Sibomana Flink Service Sibomana 45549152

Se mer

Rengjøring - 71 - Hver tredje uke

"Hassan er hardtarbeidende og nøye. Han er effektiv og leverer som avtalt. Det er også enkelt å snakke sammen for å finne beste løsning for oppdraget."
S
Stine
Bodø, Juli 2022
FLINK SERVICE SIBOMANA

PROFF RUNDVASK BODØ RITA IRENE NILSEN

4.8 (12)

Jeg ønsker å gjøre din hverdag enklere og mer innholdsrikDet er mange i dag som ikke får dekket sine behov gjennom det offentlige og jeg vil gjerne være til god hjelp for deg både i og utenfor hjemmet.En ukentlig vask og noen til å ordne innkjøp, kafèbesøk, lufting av hund, bare det og ha noen å prate med, samt oppgaver som må gjøres på dagtid kan lette hverdagen.Du er pårørende til en eldre, hvor tid og mulighet hindrer deg den omsorgen den eldre trenger og fortjener.Du er eldre som trenger mer av sosiale aktiviteter.Du er en småbarnsfamilie hvor dagens timer ikke strekker tilIngen oppgave er for liten eller stor, uansett livssituasjonTa kontakt for en pratProff Rundvask Bodø v/Rita Irene Nilsen, Hålogalandsgata. Mobil: 470 12 373Siden renholdstjenestene jeg leverer er et resultat av min arbeidsinnsats, mener jeg at prisen alene ikke bør være avgjørende. Jo lavere pris, jo mindre tid til å utføre renholdet og desto dårligere resultat. Renholdet skal utføres raskt og effektivt, men ikke så raskt at det går utover kvaliteten. Selv om jeg ikke er blant de aller billigste, betyr det ikke at jeg har høye priser. Du finner meg omtrent midt på treet. Ta kontakt for pristilbud. Jeg er stolte av å kunne tilby renholdstjenester med kvalitet og det lille ekstra til konkurransedyktige priser!Les mervis mindre

Se mer

Rengjøring - 150 m2 - Annenhver uke

"Hun gjør en god jobb og er fleksibel dersom tidspunkt må endres."
M
Martin
Bodø, Sep. 2021
PROFF RUNDVASK BODØ RITA IRENE NILSEN

HVERDAGSHJELPEREN HELENE NYHEIM

4.9 (7)

Jeg er et registrert firma i brønnøysundregisteret.Jeg er offentlig godkjent Renholdsvirksomhet Navnet mitt Hverdagshjeperen fyller jeg med det du trenger F.eks: Male PlenklippingSnømåking SkogsrydderMoll/ grus som må kjøres ut manuelt Rydding Flytting Vasking (flyttevask) Besøk til noen du kjenner som trenger selskap, HjemmehjelpTrenger å komme seg på kafé / gå en tur, handling etc.. . Ikke nøl med å ta Kontakt: Tlf.nr : 92866959.E-post: Hverdagshjelperen.nyheim@gmail.com

Se mer

Rengjøring - 135 - Etter 14.03.2021

"Meget godt utført arbeid! Grundig og skikkelig, umulig å finne noe å sette fingeren på. Førsteklasses kommunikasjon og informasjon underveis! Profesjonell på alle måter."
V
Vidar
Saltstraumen, April 2021
HVERDAGSHJELPEREN HELENE NYHEIM

FLYTT & VASK AS

Vi tilbyr flytte- og rengjøringstjenester av høy kvalitet. Ta kontakt, så finner vi en løsning på ditt behov i flytteprosessen.

Rengjøring - 200 - Ukentlig

"Gjorde en god jobb."
E
Eskil
Tromsø, Jan. 2020
FLYTT & VASK AS

NILSSON AS

Selskapet ble etablert i 1926 av Alfred Nilsson. I 2001 ble vi en del av Elektrogruppen, men beholder den sterke merkevaren i Nilsson. Nilsson Bodø leverer tekniske entrepriser til næring, industri, offentlig virksomhet i tillegg til å betjene privatmarkedet med rørtekniske tjenester. Får du problemer eller ønsker å realisere en god idé kan du være trygg på at du får hjelp av kompetente fagfolk hos oss. Vi skal være forbundet med kvalitet og etterrettelighet. Med gode kvalitetssikringssystemer og miljøfyrtårnsertifisering tar vi ansvar og gjør bestandig alt for å overlevere et feilfritt anlegg til en fornøyd oppdragsgiver

Se mer

Ombygging av rør opplegg på vaskerom

"Helt etter anbudet"
H
Henrik Mathias
Bodø, Jan. 2020
NILSSON AS

CANNY HJEMMERENHOLD AS

Vi tilbyr "lett" og "grundig" hjemmerenhold. I tillegg utfører vi også tilleggstjenester som sengetøyskift og vindusvask. Vi har dyktige medarbeidere med lang renholdserfaring. Våre ansatte jobber i team med 2 jenter pr. team. Alle ansatte har ansettelsesavtale og lønnes etter Renholdsoverenskomstens til enhver tid gjeldende tariff. Våre ansatte er innmeldt i vår pensjonsordning. Canny hjemmerenhold as har selvsagt også yrkesskadeforsikring, samt næringsforsikring som dekker eventuelle skader dersom noe skulle oppstå. Våre ansatte er uniformert, det vil si de bærer arbeidstøy med vår logo. De kjører firmabil med vår logo og alle er utstyrt med ID-kort. Våre ansatte har taushetsplikt. Alle våre ansatte snakker norsk. Når det gjelder frekvens på renholdet bestemmes dette av kunden selv. Vår arbeidstid er mellom kl. 08:00 og kl. 16:00. Canny hjemmerenhold as er en bedrift i voldsom utvikling, og vi jobber med å etablere oss i flere landsdeler. Vi har lang erfaring fra renholdsbransjen og andre servicerelaterte bransjer. Kontakt oss for et uforpliktende tilbud og en hyggelig prat.

Se mer

Regelmessig rengjøring, hver 14

"Kommunikasjonen førte til at vi fikk feil produkt, men vi håper at når vi når har fått avklart dette at det blir bedre."
L
Linn Engdahl
Bodø, Des. 2018
CANNY HJEMMERENHOLD AS

DRIFT NORD AS

5.0 (2)

Vi er en bedrift som har tjenester som renhold, hagearbeid, vaktmestertjenester og skrotkjøring. Vi har også en del erfaring med opprydding etter konkursbo.

BODØ leilighet

"Holdt avtalen og gjorde flott jobb"
A
Arne
Bodø, Mars 2018
DRIFT NORD AS
Siste registrerte jobber

Rengjøringstjenester - 80m2

8005BODØ

Vask av gulv hele leiligheta, skifte av sentøy, vask av bad og støvtørkimg

Rengjøringstjenester - 35m2

8011BODØ

Trappevask 3 etasjer

Rengjøringstjenester - 120m2

8005BODØ

Ønsker hjelp til vask av bolig. To etasjer. Støvsuging i begge etasjer, vask av gulv på kjøkken og stue. Laminatgulv. Vask av to bad. Bodø sentrum.

Rengjøringstjenester - 55m2 - Så snart som mulig

8006BODØ

Rengjøring av ca 55-60 m2 leilighet (2 soverom, bad og kombinert stue/kjøkken, pluss vask av vinduer i stue (inn- og utvendig). Parkett på gulv, fliser bad. Ikke flyttevask, bare vanlig vask, men ønsker en grundig jobb. Potensial for å inngå avtale om vask på hyppigere basis fremover.

Rengjøringstjenester - 85m2

8056SALTSTRAUMEN

Hei. Vi ønsket å leie ut hytte i saltstraumveien, Nordland. For å kunne leie ut, trenger vi noen som kan utføre vasking etter utleie. Hytta er ca 85m2. Det er ikke innlagt vann, så dette må medbringes. Det går vei helt frem til hytta og deg er strøm innlagt. Vi ønsker noen som kan vaske etter hvert opphold, og rengjøringen må oppfylle kravene hos airbnb. Fint om du også tilbyr/fasiliteter vask av sengetøy og handklær.

Rengjøringstjenester - 170m2

8005BODØ

Hus midt i Bodø Sentrum. Ønsker vaskehjelp.

Siste evalueringer
Vask før visning og salg!

Raskt levert på en god måte! Vasket leiligheten grundig og alt var som avtalt

Juli 2017
S

Svein Erik om HARRY BYGGSERVICE

Ranheim
Rundvask leilighet i Bodø sentrum

Meget godt utført rengjøring! Til avtalt tid og pris! Anbefales!

Juli 2017
S

Stig Harald om PROFF RUNDVASK BODØ RITA IRENE NILSEN

Smøla
Flyttevask Enebolig i Bodø

Rainbow Aboumariam utførte flyttevasken på en utmerket måte. De var trivelig og hyggelig, og var profesjonelle hele veien. De utviste også meget god service, og besvarte alt av e-post og telefoner hurtig. Jeg kan anbefale Rainbow på det sterkeste.

Mai 2017
R

Ronny om VGT AS

Bodø
29 m2 på Kollektivet Stadiontuner

Kjempefornøyd med utført arbeid.

Nov. 2016
R

Rigmor om PROFF RUNDVASK BODØ RITA IRENE NILSEN

Bodø
Flyttevask

Svært grundig. Veldig behagelig kundekontakt og firmaet ved Rita, skapte stor tillit. Hun var fleksibel på når hun kunne ta arbeidet utfra våre behov og ønsker. Anbefales på det sterkeste.

Juli 2016
G

Gerhard om PROFF RUNDVASK BODØ RITA IRENE NILSEN

Bodø
Flyttevask 3 roms leilighet i Bodø

Rimelig og raskt utført.

Okt. 2015
K

Kenneth Nordland om VGT AS

Bodø
Nedvask av hus 180 kvm

Godt fornøyd med jobben som ble gjort

April 2015
K

Kristin om EITERJORD GÅRD AS

Bodø
Flyttevask av 4-roms leilighet på 100 kvm i Bodø

Bra pris og bra arbeid. Kan trygt anbefales til flyttevask.

Nov. 2013
A

Anders om Salten Vaktmesterservice DA

Bodø
Utvask av leilighet

Bra dialog med selskapet, ryddig ift avtale, tidspunkter og pris. Alt ble utført innen fristen. Kvaliteten på det som er gjort har jeg ikke sett personlig, men fikk høre at det stort sett så bra ut. Det eneste var at det lå igjen noen flekker på gulvet som antydet at det kunne ligget såpevannrester igjen som var inntørket.

Okt. 2013
A

Alexander om Salten Vaktmesterservice DA

Harstad
Rundvask etter flytting 118 kvm stor enebolig med anneks.

Veldig fornøyd med flyttevask.Anbefales!

Mai 2013
A

Arja om Salten Vaktmesterservice DA

Fauske
Flyttevask av bolig

Høyst profesjonell og hyggelig service. Tok befaring av jobben og kom med et spesifisert og konkurransedyktig tilbud. Jobben ble meget godt utført. Anbefaler de til fremtidige vaskejobber.

Mars 2013
T

Trond om Salten Vaktmesterservice DA

Mo i rana
Utvask av leilighet - Bodø

Mai 2011
M

Martin om Total Service Bodø AS

Bodø

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Kom i gang
Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud