Rengjøringstjenester i Drangedal

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Rengjøringstjenester i Drangedal

A-B HUS OG RENHOLDSTJENESTE AS

4.5 (6)

A-B Hus og Renholdstjeneste er et ny-oppstartet datterselskap til A-B Bygg og Malertjeneste AS. Våre ansatte har bakgrunn fra hotellbransjen og er effektive og nøye i utførelsen. Vi utfører-Flytte- og kontorvask i Oslo-området-Hytte- og flyttevask i Telemark-Fasadevask Vi utsteder alltid fornøyd-garanti

Feb. 2020

Rengjøring - 100 - 11.02.2020

"God service og oppfølging. Enkelt å gjennomføre bestilling og bra gjennomført vask av hytta vår."
T
Thomas
A-B HUS OG RENHOLDSTJENESTE AS
Siste registrerte jobber

Rengjøring - 100 - 11.02.2020

3750DRANGEDAL

Ønsker pris på rengjøring av hytte på Gautefall. Ønsker da støvsuging, støvtørking og generell vask, samt vask av bad.

Avtale om periodisk rengjøring av hytter - Stiftelsen Telenor Hytter

3750DRANGEDAL

Stiftelsen Telenor Hytter forvalter 21 hytter som leies til ansatte og pensjonister i Telenor. Totalt 20 hytter i Sør-Norge er tilgjengelige for utleie. Sitftelsen er pt uten vaskeavtaler og ønsker å inngå nye avtale så snart som mulig, både for årsvask av 18 hytter og for regelmessig vask av 2 hytter på Hafjell. Leverandør kan selv velge hvor mange hytter det skal gies tilbud på. Avtale inngås for 3 år og pris fastsettes for hele kontraktsperioden på 3 år. Se vedlegg for beskrivelse av anbudet. Man kan legge inn tilbud på deler eller hele porteføljen, Vennligst last ned vedlegg og returner ferdig utfylt tilbud.

Rengjøring - 120

3750DRANGEDAL

Gjelder moderne hytte på Gautefall. Ønsker vask i forkant av visning (snarest mulig) samt vask etter salg av hytte (foreløpig uvisst dato). Det er en hytte over 2 etasjer. Hytten består av et hovedbad samt toalettrom, 4 soverom, stue, kjøkken, gang og tv-loftstue. Tilgjengelig med bil 5 min fra alpintanlegg.

Regelmessig rengjøring, privat bolig i Kroken, Drangedal

3760NESLANDSVATN

Ønsker tilbud på rengjøring av privatbolig på 188kvadratmeter i Kroken, Tjenestene skal omfatte støvtørk, vask av flater, støvsuging og gulvvask samt vask av to baderom. I utgangspunktet ønskes en regelmessighet på hver tredje uke. Kun seriøse tilbud og bedrifter vurderes.

Renholdsarbeider

3750DRANGEDAL

Jeg søker en renholdsarbeider som kan vaske huset mitt og skifte på sengene annenhver uke. Det er en enebolig av normal str med normale rom.