Rengjøringstjenester i Hareid

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Rengjøringstjenester i Hareid

AASEN RENHOLD AS

4.4 (5)

Eksempler på noen oppgaver vi utfører:Daglig renholdUkentlig renholdMånedlig renholdButikk-/kontorrenholdHovedrengjøring/nedvask/flyttevask osv.Boning / Periodisk vedlikehold av gulvMøbel og tepperensFasade/vindusvaskVåre ansatte har lang erfaring med renhold og vi bruker mye ressurser på opplæring av den enkelte ansatte for å sikre kvalitet på utført arbeid. Utdannet Renholdsoperatør er den som har det faglige tilsyn med ansatte og som utfører kontroll på utført arbeid hos dere som kunde.Hva ka...

Se mer
Sep. 2020

Rengjøring - 75m2 - Så snart som mulig

"Heilt ok jobb til den prisen. Hyggelig rengjører og god kommunikasjon."
A
Arvid Peter
Siste registrerte jobber

Rengjøring - 200 - Hver fjerde uke

6060HAREID

Vask av hus og heim

Rengjøring - 140 - Ukentlig

6060HAREID

Vaske bad (2), soverom 4, kjøkken, stua og spisestua, gang , Stovsuge, vaske gulv, støv, vingue hvis trnges og speil

Rengjøring - 75m2 - Så snart som mulig

6060HAREID

Nedvask av tak, vegger, kjøkken, bad og gulv etter renovering/gjennoppbygging/oppussing.

Flyttesvask av omsorgsbolig ca 50 m2

6060HAREID

Trenger flyttevask av leilighet helst i løpet 16. - 22. juli. Leiligheten er tom og uten hvitevarer. Den er på ca 50 m2 og det har ikke vært laget mat i leiligheten, slik at det er lite fett etc. på tak og vegger. Leiligheten består av gang, liten bod, stue/kjøkken i åpen løsning, ett soverom og bad. Leiligheten ligger på Hareid. Ønsker både innvendig og utvendig vindusvask (utvendig er lett tilgjengelig fra veranda). Firma må være godkjent i Arbeidstilsynets renholdsregister.

Dørmatter

6060HAREID

Ønsker tilbud på leige av 2 vanlig store dørmatter for bruk i fellesareal i eit sameige med 20 leiligheter. Må være med jamnleg bytting av matter.

Vask av fellesareal

6060HAREID

Vask av fellesareal for eit sameige. Bygget består av 20 leiligheter med felles inngongsparti, trappesjakt og heis. I trappesjakt er der vindu på 3 meter høgde i kvar etasje. Det er totalt 4 etasjer + underetasje der inngangspartiet ligger, med adgang frå garasjeanlegg og utvendig. Jobben vil bestå av vask minst kvar 14 dag og elles ved ekstra behov. Det er forventet gulv, vinduer, trapp og heis blir vasket. Det er også ønskelig med tilbud på dørmatte leige, itillegg. Ta kontakt for befaring.