Rengjøringstjenester - Holmestrand

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Rengjøringstjenester i Holmestrand

TAK BYGGETJENESTER KEPKA

4.8 (4)

Rengjøring - 180 - Ukentlig

"Fornøyd med vaskejobben. Tilpasset seg bra ønsker underveis. Bra pris."
E
Erling Pande
Holmestrand, Juli 2022
TAK BYGGETJENESTER KEPKA

CARINA RENHOLD JANKIEWICZ

Vi er ny på Mittanbud, men har 6 års erfaring innen rengjøring.Vi gjør det meste av innvendig rengjøring- Hus- og leiilighetsvask- Flyttevask- Trappevask- Kontorer ol. Og merTa gjerne kontakt for en uforpliktende prat!

Se mer

* Fortsatt ledig: Rengjøring - 120 - Annenhver uke

"Jobben er akkurat det vi betaler for. Effektiv vask:"
I
Ingvild Storli
Sande i Vestfold, Nov. 2021

DK RENHOLD GEBREMARIAM

Vi tar små og mellomstore oppdrag innenfor Drammen området.Vi fokuserer på å levere meget gode tjenester med maksimal kundetilfredshet som vårt overordnet mål. Vårt firma tilbyr alle tjenester innen renhold. Vi jobber med daglig renhold av private hjem og firma, hovedrengjøring og flyttevask, visningsvask m.mMålet vårt er å levere kvalitets rengjøring for hver kunde .Vi jobber med å tilfredsstille kundenes behov og gir 100% fornøydhetsgaranti. Vi stiller med alt av nødvendig utstyr og miljøvennlige vaskemidler.Jeg kan tilby dere høy kvalitet:Flyttevask;VindusvaskVisningsvask;Hovedrengjøring;Rengjøring etter bygg;Grunding vask av baderom / kjøkken.***************************Ring og bestill befaring.Tlf nummer 45568033Epost adresse: post@dkrenhold.noDanielTime pris / fast pris.Betalingsmåte som passer kunden.Faktura via E-post.Kjøp renhold hos oss til riktig pris!

Se mer

Rengjøring - 90 - Når som helst

"God til å følge opp, og gjorde som avtalt"
P
Petter Johan
Fornebu, April 2020
DK RENHOLD GEBREMARIAM

VESTFOLD & TELEMARK RENHOLD OG FLYTTESERVICE

SERVICE PÅ SITT BESTE!Velkommen til oss!Hos oss i Vestfold & Telemark Renholdservice har kvalitet og trygghet for kunden alltid stått i spissen. Vi vil alltid være den samarbeidspartneren som gir det lille ekstra for vår kunde.Vi tilbyr alle former for renholdtjenester til både private og offentlige næringsdrivende i Vestfold og Telemark.Vi utfører store og små tjenester innen vask og renhold.Effektiv renhold til konkurransedyktige priserVi vet at renhold krever både tid og krefter en ofte ikke har da man har andre prioriteringer i hverdagen. Vårt mål er derfor å tilby kvalitetsrenhold til både privat og bedrifter til konkurransedyktige priser.Hvorfor velge oss?Uansett størrelse på oppdrag er vi der for deg. Våre medarbeidere er nøye plukket ut og har gjennomgått kurs og opplæring for våre rutiner på renhold.Vi verdsetter høy kvalitet og strekker oss derfor langt for at våre kunder skal være fornøyde. Dersom jobben vi har utført ikke er tilstrekkelig med dine forventninger, tilbyr vi 100% fornøydgaranti innen 24 timer.

Se mer

Rengjøring - 200 kmv - Ukentlig

"Daglig leder er utrolig service innstilt og ønsker det beste for kunden. Jeg hadde en liten klage, noe han håndterte på en meget tilfredsstillende måte!!"
T
Torunn
Holmestrand, April 2020
VESTFOLD & TELEMARK RENHOLD OG FLYTTESERVICE

FJELDSTADS RENHOLDS SERVICE

Vi fokuserer på kvalitet og fornøyde kunder.Vi utfører det meste innen rengjøring , rydding og organisering i ditt hjem, og innvendig maling av hus. Vi har fast priser, ingen skjulte kostnader.Vi utfører:*Julerengjøring*Flyttevask*Ukentlig vask/ fast*Hovedrengjøring*Annet forfallent arbeide i hjemmet (rydding og organisering)*Vi tilbyr også gratis befaringEtter mange års erfaring innen renhold valgte jeg og starte denne bedriften.Jeg har blant annet jobbet som hjemmehjelp, og hadde mange glade og fornøyde brukere som satte stor pris på jobben jeg gjorde. Jeg har også jobbet i dagligvarebutikk, interigjør butikk, og hos Gjølberg Bil hvor jeg bl.a hadde ansvar for renhold. Nå jobber jeg kveldsvakter hos Andebu Treningssenter.Grunnen til at jeg har valgt å starte nå, er fordi jeg i 10 år har hjulpet ei dame med alt hun har trengt, fra renhold til innkjøp av mat og gaver. Hun gikk dessverre bort Sankthans i år.Det var noe med den gleden jeg kunne gi til henne, som gav meg ideen om å starte FJELDSTADS RENHOLDS SERVICE, sånn at jeg kunne fortsette å hjelpe andre som trenger det. Jeg stortrives i jobben som renholder, og fornøyde kunder er viktig for meg.Jeg har god erfaring med renhold og har utført mange flyttevasker.Ta kontakt i dag og bestill vaskehjelpTLF: 40206028

Se mer

Rengjøring - 160 - Annenhver uke

"Jevnlig renhold, utføres meget tilfredsstillende."
A
Alexander
Holmestrand, April 2020
FJELDSTADS RENHOLDS SERVICE

PROFF RENHOLDSSERVICE AS

Motorrom båt

"Jobb flott utført etter avtalt pris og tid. Det ble også utført mer enn avtalt. Svært fornøyd"
E
Even
Holmestrand, Mai 2018
PROFF RENHOLDSSERVICE AS

MARIA M RENHOLD ILONA MARIA PANOWICZ MORSTAD

VÅRE TJENESTER * Daglig renhold * Hovedrengjøring * Vinduspuss * Privat renhold? * kontor vask? Velkommen hos Maria M Renhold Maria.M Renhold er et firma som tilbyr renholdstjenester i Vestfold,Buskerud,Oslo og Akershus. Vi er spesialister i å rydde hus, leiligheter,kontorer og andre offentlige steder Maria M Renhold mål er en fornøyd kunde, som får det høyeste kvalitet.? Rengjøring er ikke bare ren, men også å bygge en atmosfære av harmoni og fred. Det viktigste for Maria M Renhold er kvaliteten. Maria M Renhold behandler hver kunde individuelt for å møte deres behov og forventninger. Hvert sted er forskjellig og har sin egen historie som bør tas vare på.

Se mer

Rengjøring av enebolig hver 4.uke

"Grundig - skinnende rent ble det, Maria er hyggelig og omgjengelig. Flott at hun er så fleksibel. Kan varmt anbefales til regelmessig rengjøring."
I
IK
Holmestrand, Mai 2018
MARIA M RENHOLD ILONA MARIA PANOWICZ MORSTAD

NALI TRANSPORT AS

4.8 (237)

Flyttehjelp

"Hyggelige og effektive folk."
B
Bente
Holmestrand, April 2018

NAREE HJELP AS

4.7 (31)

Renhold er et fag som er viktig å ha faglig forståelse for på de ulike elementene. Vi gjør følgende: smitterenhold, byggrenhold, hjemmerenhold, fasadevask, gulvbehandling, industrirenhold, vindusvask, trappevask, dyprens av fliser i våtsone bad, gulv, over kjøkkenbenk, samt vaktmestertjeneste og enkle malerarbeid. Vi er kvalitetsorienterte og vi er opptatt av å gjøre kunde fornøyd. Vi har dermed fornøydgaranti. Endelig prise kommer an på blant annet areal, husdyr, røyk og vindu, derfor anbefaler vi en gratis befaring for å gi en mest mulig riktig pris. Alle våre priser er inkl. mva.Ser frem til å høre fra deg!

Se mer

Rens av sofa

"Naare Hjelp AS gjorde en fantastisk jobb hos meg! Ønsker du en helhjertet jobb, til en god pris med serviceinnstilt personell? Ta kontakt med Naare Hjelp AS. Godt humør, bra utstyr og god kunnskap gjorde at jobben ble utført raskt og veldig effektiv..."Se mer
U
UNKNOWN
Holmestrand, Mars 2018
NAREE HJELP AS
Siste registrerte jobber

Rengjøringstjenester - 140m2

3077SANDE I VESTFOLD

Gang, 2 bad, 2 stuer, kjøkken og soverom

Rengjøringstjenester - 130m2

3077SANDE I VESTFOLD

Trenger hjelp med grunnvask av hus. Først 1 gang, så med mulighet får å komme fler ganger dersom vi blir enig.

Rengjøringstjenester - 150m2

3089HOLMESTRAND

Vask og rengjøring av gulvet og møbler. bad. Kjøkken etc.

Rengjøringstjenester - 50m2

3070SANDE I VESTFOLD

Månedlig grundig rengjøring av leilighet, ca 50kvm, har husdyr.

Rengjøringstjenester - 300m2

3080HOLMESTRAND

Enebolig full vask/rydding 4 timer i uka

Rengjøringstjenester - 109m2

3077SANDE I VESTFOLD

Vasking av hus og anneks Hus 109 kvadratmeter + Anneks 70 kvadratmeter. Ønsker prisforslag

Siste evalueringer
Flyttevask, Tuft, 3074 Sande i VF

Gjorde en meget god flyttevask på enebolig til avtalt nivå, tid og pris - effektive og hyggelige! Kan absolutt anbefales, men snakker helst engelsk.

Feb. 2018
O

Ole om NORDIC RENHOLD LAVRINOVIC

Sande i Vestfold
Flyttevask i Holmestrand

Utført til avtalt tid og raskt. Gikk veldig smidig for seg. Etter vasken ble det gjennomgått, og evt. anmerkninger ble utført med en gang. Sum i sum er jeg fornøyd og meget overrasket over hvor fort det gikk.

Nov. 2017
Q

Quoc om SANDVIKA RENGJØRINGSBYRÅ AS

Holmestrand
Flyttevask

Veldig fornøyd! Gjorde en grundig jobb til en god pris.

Nov. 2017
M

Mette om LEL GREEN CLEANING SOLUTIONS EIGILE KLEPONIENE

Sande i Vestfold
Innvendig vask av hytte i sSande, Vestfold

Veldig bra utført jobb

April 2017
N

Nina Cecilie Rabo om ARIMBYRÅ ALMIRA FAIZOVA

Sande i Vestfold
Flyttevask av 2 roms leilighet i Holmestrand

Meget fornøyd. Kom til avtalt tid og pris.

Mars 2017
U

Ulrik om ELUO MARTA KUBALA

Horten
Trenger rengjøring

Stor enebolig i Holmestrand ble vasket på en og en halv dag. Ei dame halv dag og 4 damer hel dag. Alt så bra ut, og nye eiere hadde ikke noe å utsette på jobben da de overtok huset 26/8. Damene var veldig effektive. Jeg er godt fornøyd. Kan anbefales. Inger Berit Wennevold

Aug. 2016
I

Inger Berit om ARIMBYRÅ ALMIRA FAIZOVA

Holmestrand
Tømming/ grovrengjøring av leilighet - mye rot/søppel

Flott utført arbeid til avtalt pris og tid

Mai 2016
M

Marianne om EVCI Bud- Og Flyttetjenester

Holmestrand
Vaske vinduer utvendig og innvendig

Svært bra og profesjonelt utført arbeid, anbefales absolutt!

Mai 2015
U

UNKNOWN om LOBOD AS

Drammen
Flyttevask av tom 75m2 leilighet

Jobb utført til avtalt tid og til avtalt pris. Gjorde en veldig bra jobb!

Nov. 2014
L

Lasse om TØNSBERG SERVICE Dalia Praudzinskiene

Holmestrand
Flyttevask i Holmestrand

Veldig godt fornøyd med flyttevasken jeg kjøpte av firmaet og kan trygt anbefale andre å bruke det.

Nov. 2014
S

Stein Kjetil om EVCI Bud- Og Flyttetjenester

Horten
Flyttevask, enebolig

Vi er veldig fornøyde med flyttevasken som ble utført av Torart Arturs Vilciens. De gjorde en veldig god jobb til en fornuftig pris, og leverte i god tid innenfor den tidsrammen som var satt. Vilciens var punktlige og ga god oppfølging. Anbefales!

April 2014
S

Siw-Cathrine D om TORART

Tolvsrød
Regelmessig rengjøring, bolig 180 kvm. Samt studio 100 kvm.

Tomasz og Multi konstruksjon følger godt opp, og utfører vaskejobben bra. Mvh G. Platou

Feb. 2014
G

Gunilla Holm om SUKSESS BYGG LUSZCZKIEWICZ

Sande i Vestfold

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Kom i gang
Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud