Rengjøringstjenester - Lillesand

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Rengjøringstjenester i Lillesand

CC SERVICE NZEH

CC Service er en offentlig godkjent renholdsbedrift som tilbyr profesjonelle renholdstjenester til private hjem og bedrifter. Renholdet kan f.eks utføres hver uke, annenhver uke , eller etter avtale. Det tilbys også flyttevask og nedvask. Vi tilbyr effektive og trygge tjenester. Vi maler hus og klipper gress bare ring hvis du trenger hjelp.

Se mer

Rengjøring - 130m2 - Så snart som mulig

"Veldig bra nedvask av bebodd enebolig. Hyggelig kommunikasjon underveis og da jobben ble utført."
M
Martin
Kråkerøy, Juli 2022
CC SERVICE NZEH

Willa Renhold AS

Velkommen til vår bedrift! Vi er leverandør av renholdstjenester til private, bedrifter, offentlige etater og institusjoner. Faste og gode renholdsrutiner spiller en viktig rolle for å øke effektiviteten på arbeidsplassen og opprettholde en bedre inneklima og miljø. Disse faktorene bidrar til å øke trivsel blant dine medarbeidere og minsker faren for helsefarlig innemiljø som kan resultere i sykefravær. Vi lager en renholdsplan i Renhold til kundens behov. Hvor ofte og hva som skal rengjøres bestemmer kunden. WILLA RENHOLD AS kan opplyse alle sine kunder og samarbeidspartnere at vi er "Offentlig godkjent renholdsvirksomhet" Vårt firma har i dag 18 ansatte.Vi har i dag nær 300 faster kunder hos oss.Du kjøper tjenesten hvitt fra et seriøst selskap.

Se mer

Rengjøring - 100 - 21.03.2022

"De kom som avtalt og gjorde jobben raskt og effektivt. Det var ekstra mye å fare over, så noe ble oversett, men alt i alt var vi godt fornøyd."
V
Vidar
Lillesand, April 2022
Willa Renhold AS

Privat Renhold Service Eva Kekesi

Rengjøring - Ca. 130 m2 - Når som helst

"Vi var stort sett fornøyd, men savnet vel litt mer sans for detaljene."
F
Frank Vidar
Høvåg, Feb. 2022

CORNELIUS BYGGETJENESTER AS

Vaske og beise enebolig

"Holder avtaler . Hyggelige medarbeidere . Rydder fint opp etter seg . Nøyaktig utførelse av jobben . Anbefales uten forbehold ."
M
Magne
Brekkestø, Mai 2019
CORNELIUS BYGGETJENESTER AS

Hennys Rengjøringstjeneste

Hennys Rengjøringstjeneste vet kundenes behov er det vigtigste faktoren som sikre kvaliteten og påliteligheten av vår service.Hennys Rengjøringstjeneste lar deg fokusere på fritid, familie, karriere, venner eller andre ting du gleder deg over.Vi utfører i dag rengjøring for kunder i privat og offentlig sektor i Mandals, Vigelands, Lyngdals og Kristiansands området. Våre tjenester innen renhold: - privat renhold- bedrift renhold- flyttevask - hovedrengjøring/nedvask- fellesareal rengjøring- trappevask- visningsvask- ferieserviceVåre priser på daglig og grundig renhold ligger under gjennomsnittprisen i dagens markedet. Hennys Rengjøringstjeneste gir kvalitetsgaranti på våre renholdtjenester.Kontakt oss:Tlf: 94204097E-post : vaskerfordeg@yahoo.noWebside: www.hennysrengjoringstjeneste.comwww.facebook.com/hennysrengjoringstjeneste

Se mer

Vask

"Enkelt å kommunisere med firmaet.Kom til avtalt tid. Konkurransedyktige på pris. Alt i alt en god opplevelse."
K
Kim Thommy
Lillesand, Okt. 2018
Siste registrerte jobber

Rengjøringstjenester - 95m2 - Så snart som mulig

4790LILLESAND

Grundig støvtørking og vask av hus. Overflater, lister, håndtak mm. Ikke vindu. Ønsker hjelp da helsa begrenser meg noe. Ønskes utført snarest, innen 23.12 aften. Nytt hus, én flate, lett tilgang. Bussforbindelse Arendal/Kristiansand i nærheten. 5 min. å gå.

Rengjøringstjenester - 100m2

4790LILLESAND

Vi er et ungt par med en liten baby som ønsker vaskehjelp annenhver uke i vårt hus i Lillesand. Ikke helt spikret hvor mange kvadrat, men gjelder: *Inngangsparti/gang *Vaskerom *Kjøkken/stue *Bad *Trappeoppgang til 2.etg * 2stk soverom 2.etg Ta gjerne kontakt for befaring!

Rengjøringstjenester - 100m2

4790LILLESAND

Trenger ukentlig vask av enebolig. Kjøkken, bad, vaskerom, gang og stue.

Rengjøringstjenester - 96m2

4770HØVÅG

Leter etter noen som kan bistå med vask og klargjøring av hytte i Høvåg i forbindelse med utleie

Fast vask/klargjøring ifbm. utleie av hytte. Lettstelt ny hytte i Høvåg, bilvei helt frem

4770HØVÅG

Hei! Vi leier ofte ut hytta vår på AirBnb og søker noen som kan bistå med vask/klargjøring mellom oppholdene til gjestene våre. Det er en ny og lettstelt hytte på ca. 90kvm beliggende i Høvåg. Betonggulv i alle rom bortsett fra bad som enkelt vaskes med mopp og vann. Det vil være behov for å gjøre enkel vask etter gjestene, samt bytte på senger og vaske sengetøy (opptil 6 senger). En gang i blant (ved behov) kan det også være aktuelt å gå over vinduer og kjøkkeninnredning. Det er ikke nødvendig med full utvask mellom oppholdene, ofte vasker gjestene også litt selv ette endt opphold. Pga reiseavstand fra hjemme, søker vi noen til å gjøre i stand slik at det ser fint ut til de nye gjestene kommer. Vi ønsker gjerne noen som kan hjelpe oss fast og ønsker en fast pris på jobben som vi kan forholde oss til. Det er da snakk om vask/sengeskift til nye gjester kommer. Er det behov for ytterligere jobb/vask som vinduer e.l. kan dette avtales utenom da dette sjeldent er nødvendig. Det er størst behov på sommerhalvåret da det hovedsakelig er en sommerhytte. Men vi har gjester hele året. Behovet varierer men i sommer er dette en jobb som det er behov for i gjennomsnitt 1-2 ganger i uka. Først behovet er lørdag 15.07. Vi ønsker som sagt noen som kan stille opp fast fremover, så ikke nødvendig at du/dere kan allerede i morgen. Utstyr som kombi vaske-/tørkemaskin, støvsuger, mopp og rengjøringsmidler er tilgjengelig. Ved behov må det sikkert kjøpes inn ekstra vaskemidler som vi selvsagt betaler for. Vi søker noen vi kan stole på at får jobben gjort slik at gjestene våre får et fint opphold. Dersom dette høres ut som en jobb som kunne være aktuell, så håper vi å høre fra deg! Setter pris på et fast-pris-tilbud per gang som vi kan forholde oss til. Hilsen Rebecca og Reino

Rengjøringstjenester - Ca 130m2m2

4770HØVÅG

har akkurat pusset opp et bolighus i ulvøysund, høvåg og leier det ut som feriebolig på permanent basis. Vi trenger en grundig vask nå når oppussingen er avsluttet og den må finne sted en av dagene i uken 3-7 juli. Deretter trenger vi renholdstjeneste mellom leietagerne. Normalt vil dette være lørdager mellom kl 12 og 15.

Siste evalueringer
Flyttevask Lillesand

Di kom å ordnet opp med en gang det ble oppdaget glemte partier. Anbefales!

Sep. 2018
A

Arve om Willa Renhold AS

Søgne
Fullstendig nedvask av leilighet

Veldig fint utført, men hadde litt kommunikasjonsproblemer. Anbefales.

Sep. 2018
M

Malin om Willa Renhold AS

Lillesand
Flyttevask

Gjorde en bra jobb. Hempe til låsing av vindu var borte og lå på utsiden uten å ha gitt beskjed.

Mars 2018
K

Knut om Hennys Rengjøringstjeneste

Lillesand
Flyttevask 31.01.2018

Flyttevask Flink Rask Billig

Feb. 2018
H

Henrik om R.F.GROUP SVETLANA BRODELE

Høvåg
Ønsker grundig rengjøring av enebolig på 180m2 etter utleie

Agder Renhold og Byggsenter gjorde en god vaskejobb hos oss. De reagerte raskt på oppdraget, utførte det grundig og etter våre ønsker. Vi er svært fornøyde, og vil gjerne anbefale disse renholdernes arbeid. Vi skrev kontrakt sammen før jobben ble utført, og fikk faktura med avtalt pris like etterpå. Ryddig og greit.

Juli 2015
H

Halvor om AGDER RENHOLD OG BYGGSENTER AS

Lillesand
Flyttevask i Lillesand d.28. November

Utroligt bra. Kan kun anbefales!

Des. 2014
L

Lise om SMO AS

Lillesand

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Kom i gang
Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud