Rengjøringstjenester i Løten

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Rengjøringstjenester i Løten

LØTEN UTLEIE OG VASK AS

4.9 (8)

Velkommen til Løten utleie og vask AS.Vi er et renholdsfirma som spesialiserer oss på: Flyttevask, Hyttevask og generell vaskehjelp. Vi har en offentlig godkjenning fra arbeidstilsynet og har drevet med Renhold siden Januar 2020. Vi tilbyr 100% fornøydgaranti. Siden August 2022 vi utvikler våre tjenester innen invendig og utvendig malerarbeid, samt sparkling og slipping Vi har profesjonnell utstyr til store og små prosjekter. Kontakt oss i dag for en gratis befaring.

Juli 2021

Rengjøring - Trappetårn på 4 etg - Ukentlig

"Gir et meget godt inntrykk, profesjonell og imøtekommende"
M
Marit Tofastrud
Løten
LØTEN UTLEIE OG VASK AS

DIEUDONNE MISIGARO

5.0 (11)

Er ny på MittAnbud, så har derfor ingen evalueringer enda. Men jeg har mange års erfaring fra renholdsbransjen og har tidligere jobbet for Rieber, Nortura og Elverum Kommune.Vi er veldig opptatt av kvalitet i arbeidet jeg gjør, og gir oss ikke før kunden er fornøyd med resultatet. Bare ring eller send melding hvis du har noen spørsmål!

Juli 2019

Rengjøring - 70 - Når som helst

"Dieudonne Misigaro gjorde en stor jobb hos meg med mange forskjellige typer oppgaver og alle ble utført nøyaktig og godt. Her er det oppussing med alt det medfører, rydding og organisering av midlertidige ordninger, maling og vask. Dieudonne er en fr..."Se mer
L
Line Elstad
Løten
DIEUDONNE MISIGARO
Siste registrerte jobber

Rengjøringstjenester - 200m2

2340LØTEN

Tiden har gått i fra meg med barn og unger. Huset ligger på en gård, med mye flue gjennom sommeren. Trenger en prestelig vask av hele huset før jul, helst så fort som mulig da alle vinduer skulle vært vasket før frosten er her for fult. Generell vask av alle overflater, vegger, tak og gulv, samt kjøkken.

Rengjøringstjenester - 95m2

2340LØTEN

Støvsuge, tørke støv, vaske gulv hver 3. uke. Vindusvask 2 ganger i året.

Rengjøring - 65 - Når som helst

2340LØTEN

Vaske leiligheten min,veg,tak og gulv. 65m2.

Rengjøring - 350 - Annenhver uke

2340LØTEN

Hei Dette gjelder to eiendommer. Det er nødvendig med befaring. Dette ligger i Løten kommune. Kun for de som betaler skatt og mva - jobben må enten faktureres eller man må få kvittering. Kun seriøse henvendelser og for renholdere som er nøye - høy kvalitet på arbeidet forventes.

Rengjøring - 250 - Annenhver uke

2340LØTEN

Støvsuging og vask av gulv, to bad, vask av kjøkkenfronter og dører, støvtørking.

Rengjøring - Trappetårn på 4 etg - Ukentlig

2340LØTEN

Ny blokk i Løten på 4 etg trenger ukentlig vask av trappetårn med heis