Rengjøringstjenester i Malvik

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Rengjøringstjenester i Malvik

ALIONA VASK AS

Mars 2023

Rengjøringstjenester - 250m2 - På 12.03.2023

"Bra utført jobb!"
O
Ole
Hommelvik
ALIONA VASK AS

HUSMORVIKARSENTRET AS

Des. 2021

Rengjøring - 110 - Annenhver uke

"Profesjonell oppfølging fra administrasjon og god kvalitet på renhold."
R
Rikke
Vikhammer

ULTRA RENHOLD M'RINGERA

Mitt navn er Timothy M'ringera 33 år fra Børsa. Jeg har i ett og et halvt år arbeidet i ett flyttebyrå. Jeg har endel erfaringer fra denne bedriften både når det gjelder flytting og flyttevask.Jeg foretrekker jobber innen renhold både ukentlig vask, rundvask og flyttevask. Jeg har tilgang til alt av renholds - utstyr som kan benyttes. Jeg kan ta på meg oppdrag på kort varsel.Jeg er en pliktoppfyllende, lojal person med godt humør og stor arbeidslyst som vil gjøre mitt ytterste for at du som kund...

Se mer
Feb. 2020

Rengjøring - Kun badet, 10 kvm - Når som helst

"Timothy var grundig og effektiv da han rengjorde et bad for oss. Han var også svært vennlig og løsningsorientert i kommunikasjonen underveis. Kan absolutt anbefales."
M
Malene
Vikhammer
ULTRA RENHOLD M'RINGERA

ROXYAN SERVICES ROXANA-MIHAELA IANCU

Fornøyde folk og gode referanse. Spesialisert i flyttevask har alt av utstyr selv. Kvalitet er viktig for meg og du får garanti av jobben. Ta kontakt om du er interessert. Håper på positiv svar. jeg har lyst å jobbe for deg. Jeg har flere referanser som f. eks Birgit 97654303. Og har flere hvis du trenger. Mvh,Roxana.

Nov. 2019

Flyttevask ca 150 kvm

"Pålitelig og ryddig"
G
Geir Egil
Hommelvik

RTD RENHOLD AS

RTD Renhold ble etablert i 2016 etter lang erfaring med alle typer renhold og flytting. Vi har kapasitet til å tilby alt fra små, enkeltstående oppdrag til store faste oppdrag. Blant annet renhold og flyttetjenester for bedrifter, offentlige og private kunder med fokus på kvalitet og gode løsninger, med markedets laveste priser. Våre kunder kan forvente diskresjon og konfidensialitet fra alle medlemmer i vår stab. Vi tror på ærlighet, profesjonalitet, arbeid av høy kvalitet og effektiv organiser...

Se mer
Sep. 2018

Husvask

"Vi er fornøyd med RTF renhold. De er grundige og lytter til kunden. Vil absolutt anbefale dem videre."
S
Stine
Hommelvik
RTD RENHOLD AS

REN OG RENS

Ren og hygienisk service!Ren og Rens utføre daglig renhold, ukentlig renhold for bedrift, hovedrengjøring, flyttevask,barnehagerenhold, byggrenhold, industrirenhold, skuring og boning, trappevask og vinduspuss.Garantert høy kvalitet!Ditt naturlige førstevalg innenfor rengjøring for privat og bedrift.Vi har 15 år erfaring med renhold.Ta kontakt for gratis befaring og pristilbud!

Sep. 2017

Flyttevask

"Både vi og ny kjøper var fornøyd med flyttevask. God jobb til svært god pris!-"
S
Sarah
Saksvik
REN OG RENS

HJEM GLEDE RIBEIRO

4.9 (31)

Flyttevask og StorrengjøringÅ flytte medfører masse arbeid. Det er mye som skal pakkes og organiseres. Da kan det være odt å vite at rengjøringen er i gode og profesjonelle hender.Vi Garanterer:*Profesjonelt arbeid*Fagkompetanse*Ansvarlighet*Yrkesstolhet*Taushetsplikt*Rimelige priserMed vennlig hilsen,Hjem Glede Postboks 657517 HellTelf: 468 86 852info@hjemglede.nowww.hjemglede.no

Mai 2016

vasking av hus

"Visnings vask å flyttevask på stor enebolig med topp resultat vill anbefale dem på det sterkeste til alle.. hjem glede fortjener 6 stjerner men er desverre bare 5 å gi her :) mvh. Godt fornøyd kunde"
B
Bjørnar
Trondheim
HJEM GLEDE RIBEIRO
Siste registrerte jobber

Rengjøringstjenester - 160m2

7550HOMMELVIK

Vi ønsker en fast rengjøring av huset vårt annenhver uke. Ønsker gjerne fast dag og fast tidspunkt. Kan du hjelpe oss med det? :)

Rengjøringstjenester - 150m2 - Så snart som mulig

7550HOMMELVIK

Byggvask før innflytting. Hus på 2 etasjer, 150kvm skal vaskes før innflytting. Lokasjon på Sveberg.

Rengjøringstjenester - 250m2

7550HOMMELVIK

2 bad 4 soverom 2 stue 1 kjøkken

Rengjøringstjenester - 150m2

7550HOMMELVIK

Ønsker renhold av bolig hver fjerde eller sjette uke.

Rengjøringstjenester - 200m2

7550HOMMELVIK

Hei! Vi er en familie på 5, som bor på Sveberg i Malvik og trenger hushjelp x 1 i uken. Vi trenger en pålitelig person som kommer fast til oss en gang i uke og rengjør hele huset samt bretter og legger på plass klær, skifter på sengetøy og kan og vaske kjøleskap/mikro etc ved behov. Vi har fra tidligere god erfaring med dette, men hushjelpen vår har flyttet tilbake til hjemlandet sitt, så derfor søker vi nå en ny person som kan hjelpe oss med hverdagslogistikken.

Rengjøringstjenester - 140m2

7550HOMMELVIK

Vi leier ut huset gjennom airbnd. Av den grunn trenger vi noen som kan vaske etter hvert besøk