Rengjøringstjenester i Melhus

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Rengjøringstjenester i Melhus

FVF AS

4.6 (125)

FVF AS er et offentlig godkjent renholdsfirma. Vi har renholdere som er stasjonert rundt om i Trøndelag.

Juli 2022

Rengjøring - 200 - Annenhver uke

"FVF AS har vært hos oss å vasket huset 3 ganger nå. De skal fortsette å vaske huset fast hver tredje uke. Vi er meget fornøyd med arbeidet de har gjort hittil. Kommunikasjon har vært ryddig og vi anser firmaet som meget pålitelig og fleksibelt. De gj..."Se mer
M
Marit Kristine
Trondheim
FVF AS

RENHOLD PRO WOJDYR

Din leverandør av renholdstjenester opptatt av kvalitet og fornøyde kunder! Fortell oss hva du ønsker å få gjort - vi leverer! Noen av våre tjenester: regelmessig husvask flyttevask kontorvask trappevask

Juni 2019

Rengjøring - 100kvm - Annenhver uke

"Bra vask til bra pris!"
E
Eirik
Gimse
RENHOLD PRO WOJDYR

REN TID AS

4.8 (30)

Om oss Ren Tid er klar for å hjelpe deg, rent hus hver uke frigjør deg, så du har mer tid til andre ting. Våre tjenester tilbys alle privatpersoner, offentlig - og privatnæringsliv som ønsker kvalitetsrenhold. Vi gir kvalitets garanti på våre renhold tjenester. Bedriftsrenhold Hjemmerenhold Storrengjøring Visningsvask Flyttevask (vi har 100% fornøyd garanti, det betyr at du ikke betaler før du har godkjent renholdet)

Jan. 2016

Vask av hus og vurdering av fast vask

"Vi hadde en vask av hele huset før jul, og er meget fornøyde med resultatet. Hun var veldig ryddig og ordentlig å forholde seg til. Vil høyst trolig engasjere henne til månedlig vasking av huset."
G
Gunnar Inge
Gimse
REN TID AS

REN OG RENS

Ren og hygienisk service!Ren og Rens utføre daglig renhold, ukentlig renhold for bedrift, hovedrengjøring, flyttevask,barnehagerenhold, byggrenhold, industrirenhold, skuring og boning, trappevask og vinduspuss.Garantert høy kvalitet!Ditt naturlige førstevalg innenfor rengjøring for privat og bedrift.Vi har 15 år erfaring med renhold.Ta kontakt for gratis befaring og pristilbud!

April 2013

Flyttevask Melhus.

"Fikk tilbud på utlyst jobb, avtalte deretter også noen ekstra oppgaver. Firmaet kom til avtalt tid, gjorde jobben etter avtalt spesifikasjon med 3 medarbeidere (ferdig husvask på 1 dag) og med godt resultat. Ønsket kontant betaling, noe som kunne vær..."Se mer
Ø
Øyvind
Gimse
REN OG RENS
Siste registrerte jobber

Rengjøringstjenester - 137m2

7236HOVIN I GAULDAL

Enebolig. 1 etasje: yttergang, wc, mellomgang med trapp opp, stue og kjøkken. 2 etasje: loftstue, bad, to barnerom og ett soverom. Vasking av gulv, støvsuging, tørking av støv og andre nødvendige rengjøringsoppgaver som vask av dusj og wc.

Rengjøringstjenester - 313m2 - På 19.06.2023

7224MELHUS

Vi skal ha visning av bolig førstkommende tirsdag, og trenger i den forbindelse en grundig rengjøring med følgende punkter: - Vindusvask samtlige vinduer innvendig samt vinduer på dører. - Vask av søppelbøtter/skuff under vask på kjøkkenet. - Vask av skuffer/innredning på kjøkken - Støvtørking walk in wardrobe/hele huset. - Vask av utemøbler/bord/sittegruppe på terrassen ved kjøkkenet. - Støvsuging/Vask av gulv i garasje. - Støvtørking i hyllereol i garasje. - Nedvask av to bad, ett i første etasje og ett i tredje etasje. - Generell rydding og klargjøring for visning. Det er allerede leid inn et annet vaskefirma for vanlig husvask samme dag, de vil jobbe parallelt med de som får denne jobben. Ønsker gjerne et tilbud med timespris, og oppdraget må være avsluttet innen klokken 16.00. Oppdraget må utføres den 20.06.2023. Mulighet for fast oppdrag med vanlig/grundig husvask en gang i måneden ved godt resultat.

Rengjøringstjenester - 220m2

7228KVÅL

Fleksibel utvask av hovedbygning etter utleie på airbnb. 2 bad, 4 soverom, 2 stuer, 1 kjøkken, gang

Rengjøringstjenester - to eneboliger

7227GIMSE

Rengjøring stue, kjøkken, bad, frittstående toalett, tre soverom, gang og eventuelt kjellerstue. Ønsker hver fjerde uke. Vi er to familier med enebolig på Gimse som ønsker hjelp til rengjøring. Vi kan eventuelt samkjøre om det gjør det mer attraktivt å kjøre fra Trondheim.

Rengjøring - 120 - Når som helst

7224MELHUS

Vask til jul.

Rengjøring - 15m2 - Når som helst

7224MELHUS

Trenger vask av soverom og gang, vegger og gulv (støvsuge og vask). Vask etter endt oppussing.