Rengjøringstjenester i Narvik

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Siste registrerte jobber

Rengjøringstjenester - 100m2

8540BALLANGEN

Jeg ønsker å bestille husvask en gang i mnd. til svigerfar. Rom som skal vaskes; bad, stue, kjøkken, gang og yttergang. Generelt i alle rom er det behov for litt rydding, vask av gulv, tørking av støv. På bad er det i tillegg behov for vask av dusj, do og vask og av og til hjelp med vask av klær. På kjøkken er det i tillegg behov for vask av kjøkkenbenk, og overflatevask av skap/ovn/kjøleskap ved behov.

Rengjøringstjenester - 200m2

8540BALLANGEN

Ønsker hjelp til husvask alt fra en gang i uken til annen hver uke. Vi bor på Arnes i Narvik kommune.

* Fortsatt ledig: Rengjøring - 50

8515NARVIK

Air-BNB leilighet, enkel vask og skifte av sengetøy 1-7 dager per uke, avhenging av utleienetter. Ca 1 times arbeid per gang.

* Fortsatt ledig: Rengjøring - 100 - Hver fjerde uke

8520ANKENES

Ønsker hjelp med innvendig husvask 1 til 2 ganger i måneden.

Rengjøring - 68kvm - Så snart som mulig

8516NARVIK

Utvask av bolig før utflytting. 68kvm. Alt på et plan. Ønskelig at jobben blir utført før den 4/9 ::smiling face with smiling eyes:: Håper noen vil påta seg jobben!

Rengjøring - 63 - Ukentlig

8520ANKENES

Ønsker renhold. Bytte på seng og rengjøring , vaske bad, gulv og kjøkken samt støvtørking. Fleksibel på arbeidstid, da vi begge jobber. Ønsker gjerne en fast dag for rengjøring.