Rengjøringstjenester i Nesbyen

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Rengjøringstjenester i Nesbyen

NORDIC RENHOLD LAVRINOVIC

Mars 2018

Flyttevask av enebolig.

"Veldig bra! Godt og raskt gjennomført. Anbefales!"
C
Cathrine
NORDIC RENHOLD LAVRINOVIC
Siste registrerte jobber

* Fortsatt ledig: Rengjøring - 112 kvm + 45 kvm hems - Ukentlig

3540NESBYEN

Transportøkonomisk Institutt har en hytte i Nesbyen, Lyseren. Denne hytta skal benyttes av våre ansatte. I den forbindelse ønsker vi å engasjere noen som kan påta seg vask av hytta 1 til 2 ganger pr uke ettersom den blir benyttet. Det er vask av gulv, vask av 2 stk bad med dusjkabinett, kjøkken (benk og vask), støvsuge sofa og tørke støv. Vask av hytta vil måtte gjennomføres mandager og torsdager mellom kl 10.00 og kl 15.00.

* Fortsatt ledig: Rengjøring - 250 - Hver tredje uke

3540NESBYEN

Vi ønsker tilbud på rengjøring av enebolig i Nesbyen sentrum hver 3 uke. Det som skal gjøres er støvsuging, støvtørking på hyller, lamper etc, gulvvask, og vask av 2 baderom.

* Fortsatt ledig: Rengjøring - 220 - Annenhver uke

3540NESBYEN

Ønsker husvask, ca 2-3 timer annenhver uke. Oppgavene blir vask av bad, kjøkken, gulver, vinduer etc. Vi setter opp prioriteringsliste fra gang til gang. Vi holder vaskeutstyr og rengjøringsmidler selv.

Rengjøring - 110 - 22.02.2020

3540NESBYEN

Utvask etter utleie i vinterferien uke 8.

Rengjøring - 50 - Når som helst

3540NESBYEN

Liten leilighet skal ryddes og organiseres. Alt av utstyr er i leiligheten. Kluter etc Men eget kan tas med, om det er ønsket. Leiligheten er på ca 50 kvadratmeter og består av stue og kjøkken. Et soverom og et bad. Pluss en gang. Det er møbler i leiligheten. Det er oppvaskmaskin som kan benyttes av. Og jobben betales kontant.

Rengjøring - Ca. 72 kvadrat + hems - Når som helst

3540NESBYEN

Vaske tak og vegger (stue med høy himling) ubehandlet panel.