Rengjøringstjenester - Oppdal

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Rengjøringstjenester i Oppdal

ØVERTUNGSET

5.0 (5)

Med flere års erfaring innen bransjen gir jeg deg et løfte om at jobben blir utført på en profesjonell, grundig og mest mulig miljøvennlig måte- med kvalitet i fokus.Erfaring med renhold innen:Hotell, gjestehus og leirstedHelsesenter og institusjonButikker og næringsbyggKontorNybygg/ByggvaskStandard renhold/daglig renhold/helgevaskFlyttevaskVindusvaskRensing av tepper og møblerKloakk, tilbakeslagSmittevask og desinfiseringSaneringMålet med hver jobb er fornøyde kunder og gode resultater. Vi er stolte renholdere som trives i renholdsbransjen. Lerke Renhold er pålitelig, fleksibel/allsidig, punktlig og sist men ikke minst; ærekjær.Lerke Renhold ser frem til nye bekjentskap og samarbeid med deg/dere!HilsenJannicke / Daglig leder og renholder

Se mer

Rengjøring - 150 - Så snart som mulig

"Veldig fornøyd. Hyggelig kommunikasjon og forvandlet en svært skitten hytte til en skinnende ren en. Vil bruke henne igjen!"
I
Ina
Oppdal, Mars 2022
ØVERTUNGSET
Siste registrerte jobber

Rengjøringstjenester - 85m2

7340OPPDAL

I forbindelse med utleie, vet ikke ennå hvor mye det blir. Hytten må vaskes ut og det må legges på rene sengeklær og legges frem håndklær for neste leietaker.

Rengjøringstjenester - 60m2

7340OPPDAL

Vanlig rengjøring stue, trappe/gang, bad og kjøkken/allrom

Rengjøringstjenester - 140m2

7340OPPDAL

Hytte. Oppdal. 140m2. 2 bad. 4 soverom. Stue/kjøkken. Gang. Loftstue.

Rengjøringstjenester - 95m2

7340OPPDAL

Vi leier ut vår hytte i Oppdal og trenger utvask etter utleie. Vi ønsker avtale med noen som vi kan kontakte for utvask hver gang hytta har vært utleid. Rengjøringen innebærer rydding av møbler (om de er flyttet på), støvtørk, støvsuging av møbler og gulv, vask av gulv. Sjekk at søppel er tømt (og tømme hvis det ikke er det), tømme oppvaskmaskin eller sette den på og gjest har glemt det..etc.

Rengjøringstjenester - 150m2

7340OPPDAL

Hei Vi vurderer å leie ut hytta gjennom Airbnb og jeg ønsker å inngå avtale med noen på Oppdal som kan være behjelpelig med vask av hytte når leietakere sjekker ut.

Rengjøring - 85

7340OPPDAL

Leier ut en hytte på Sletvold og har behov for å finne en partner som kan vaske etter endt besøk. Er stort sett ryddig og pent, men trenger en enkel vask for å ha et optimalt resultalt.

Siste evalueringer
* Fortsatt ledig: Innflytningsvask hytte

Effektiv og ryddig gjennomføring.

Sep. 2021
P

Pål om DITTEKOHUS AS

Trondheim
Utvask / flyttevask av hytte på Oppdal

Hytta har aldri vært så ren.

Nov. 2016
A

Anne Britt Haag om ALIONA VASK AS

Oppdal

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Kom i gang
Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud