Rengjøringstjenester - Skien

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Rengjøringstjenester i Skien

FRIER AS

Vi heter Tommy Albertsen og Kai M. Glittum og driver i dag Frier AS. Tommy er i dag eier i www.maskineriet.no som er Norges største utgående callcenter. Han er også eier i www.kapo.no som håndterer klima og bærekraft.Kai har lang bakgrunn innen helse- og omsorgssektoren, samt servicerelaterte yrker. Vi startet et selskap i renholdsbransjen hvor de ansatte skal være i fokus. Vi tilbyr dem blant annet: * Lønn over tariff * Eierskap i selskapet * Fri massasje en gang i måneden * Fri hodetelefoner * Fri mobilabonnement * Bonusordninger Som du skjønner så ønsker vi virkelig å skille oss ut fra mengden. Her skal vi skape et kjempegodt arbeidsmiljø og en jobb de ansatte virkelig trives i. Vi jobber til vanlig med renhold mot bedrifter og ønsker nå å utvide til privatmarkedet. Som en trygghet for deg som kunde så har vi også ansvarsforsikring gjennom IF. Har nå også bedriftsbruker på Vipps 👍 Vi er superfleksible og kan garantere en kanonpris på ditt oppdrag.

Se mer

Rengjøringstjenester - Uvisst. Tre golvflater, samt to trapper. Det beste er å komme på befaring.m2

"Fornuftig pris, god kvalitet, profesjonalitet og tilgjengelighet. Godt samarbeid."
S
Sameiet Duestien
Skien, Feb. 2024
FRIER AS

RENGJØR HUS INGRIDA JANKAUSKIENE

Rengjøring - 240 - Annenhver uke

"Vi kan trygt anbefale Ingrida til andre som trenger vask. Hun kommer til avtalt tid og gjør en ypperlig jobb."
F
Frode
Skien, Sep. 2022

Bjørnvald

Offentlig godkjent renholdsbedrift som tilbyr renholds og omsorgstjenester, Hyttetjenester, byggvask og Flyttevask. Og utfører oppdrag både regelmessig og sporadisk. Vi har private og bedrifter på vår kundeliste. Vi har begge lang erfaring innenfor byggvask, utvask, flyttevask og ukentlig renhold.. Vi leverer tjenester av høy kvalitet og setter vår ære i at kunden er 100% fornøyd. Vi har fornøydgaranti på jobben vi gjør og kommer tilbake om det er noe kunden ikke er fornøyd med og utbedrer dette. Denne garantien gjelder så sant oppdraget er betalt. Vi bruker kun miljøvennlig utstyr og rengjøringsprodukter som ikke er til skade for hverken mennesker, inventar eller miljø. Du kan lese mer om oss på www.bjornvaldrenhold.no

Se mer

Rengjøring - 70 - Når som helst

"Kan bare gi de beste anbefalinger. Veldig dyktig og rask. Flott utført arbeid til en bra pris."
B
Britt-N
Skien, Mai 2022
Bjørnvald

GASHI SERVICE

GASHI SERVICEEtablert-2007SERVICE-KVALITET-OG TRYGGHETGASHI SERVICE-Totalleverandør av renholdstjenesten i Telemark, men utfører renholdoppdrag også i Skien,Porsgrunn, Langesund, Brevik,Siljan,Nome og omegn.Ta gjerne kontakt med oss angående oppdrags områder, vi er svært fleksible og flinke til å skreddersy løsninger for våre kunder.Med vår kompetanse kombinert med personlig engasjement, leverer vi tjenester av høy kvalitet og med god service. Vi tar både små og store oppdrag, for privatpersoner og bedrifter.Hos oss kan du bestille fast rengjøring, og du kan også kontakte oss for enkeltoppdrag.Vi arbeider grundig, og gir oss ikke før det er skinnende rent, og kunden er fornøyd.Dersom du trenger flyttevask, daglig eller ukentlig renhold, trappevask, vinduspuss eller rengjøring av kontor vil vi gjerne at du kontakter oss for et godt tilbud.

Se mer

Rengjøring - 150 kvm - Når som helst

"Vi er veldig fornøyd. Rask og effektiv. Holder avtalen til punkt og prikke. Anbefales"
C
Christian
Skien, Aug. 2021
GASHI SERVICE

VESTFOLD OG TELEMARK RENHOLD SARJO JAMMEH

4.5 (37)

Hei! Vi er et godt etablert renhold og transport firma med flere hundre godt fornøyde kunder. Vi er opptatt av at kunden føler seg godt behandlet og at vi utfører jobbene effektivt og til avtalt tid og pris. Vi kan ta på oss det meste innenfor transport og renhold. Vi benytter en Mercedes Sprinter, 3500 kilo. Og stiller også med renholdsutstyr. Vi utfører det meste av transportoppdrag, både varetransport, godstransport, flyttehjelp og flyttevask og mer. Vi tar også på oss alt av innendørs og utendørs rengjøring. Ta kontakt om du har spørsmål eller trenger hjelp. Mvh, Sarjo Jammeh Daglig Leder Vestfold Og Telemark Renhold 40672960

Se mer

Rengjøring - 150 m2 - Før 11.03.2021

"Ærlig og pliktoppfyllende. Gjorde en god jobb! Svarer raskt på henvendelser og grei dialog. Kan trygt anbefales! 😀"
K
Kristin
Skien, Juli 2021
VESTFOLD OG TELEMARK RENHOLD SARJO JAMMEH

DOUBLE M RENHOLD, APOLSKYTE

4.8 (20)

Selskapet har i 3 år levert profesjonelle rengjøringstjenester til bedrift og privatmarkedet i Vestfold og Telemark.Gjennom flere års erfaring har vi nå faste kunder over hele fylket.For oss er kvaliteten vi legger ned i arbeidet ekstremt viktig. Vi vet at det er med på å skaffe oss nye kunder og kunder som velger oss over lengre tid.BedriftsrenholdHusrenholdVinduspussPeriodisk renholdHovedrengjøringTepperensFlyttevaskFor oss i DOUBLE M RENHOLD, APOLSKYTE er det viktig at du som kunde er fornøyd i alle ledd.Helt fra du tar kontakt til arbeidet blir utført.

Se mer

Rengjøring - 130 - Annenhver uke

"God jobb til ok pris. Pålitelig"
M
Morten
Skien, April 2021
DOUBLE M RENHOLD, APOLSKYTE
Om Skien

Skien kommune ligger like nord for Porsgrunn i Vestfold og Telemark fylke, og har i overkant av 55 000 innbyggere. Flesteparten av innbyggerne i kommunen bor i den sammenhengende tettbebyggelsen mellom Skien, Porsgrunn og Bamle, med en konsentrasjon i byen Skien sørøst i kommunen.

Skien sentrum kjennetegnes av murgårder i både gotisk, renessanse- og barokkstil, bygget etter en bybrann i 1886. Boligkvarteret Snipetorp overlevde brannen og har sammenhengende trehusbebyggelse fra slutten av 1700-tallet. Ellers i kommunen er det variert bebyggelse med mange eneboliger, i tillegg til en del tomannsboliger, rekkehus og gårder. Hva du har lov til å pusse opp og hvilke byggesøknader du må sende inn, avhenger av boligtypen din.

Uansett om du skal totalrenovere huset eller trenger hjelp til vedlikehold, er det lurt å benytte seg av håndverkere som holder til i Skien eller i nærheten av deg. De har kjennskap til hvilke byggeregler som gjelder der du bor og har erfaring med hvilke materialer som passer til klimaforholdene i området.

Siste registrerte jobber

Rengjøringstjenester - 96m2

3712SKIEN

Utvask etter utleie av hytte

Rengjøringstjenester - 230m2

3714SKIEN

Vasking av fellesareal i en utleiebygård på Strømdaljordet. I all hovedsak vinylgulv med slette overflater, en betongtrapp samt ett inngangsparti på 35 kvadratmeter med laminatgulv. Jeg har vasket frem til nå og brukt ca 1 time hver gang.

Rengjøringstjenester - 130m2 - Før 29.12.2023

3728SKIEN

Vi har pusset opp 1. etg i huset og ønsker vask av gulv og 1 bad samt støvtørking. Vi flytter inn førstkommende lørdag så vi ønsker dette gjort ila denne uken. Veldig kort varsel, men håper noen har mulighet. Jobben inkluderer: - Gulvvask av entre, lite bad, gang, soverom, kjøkken og stue. - Støvtørking (mest på kjøkkenbenkene). - Vask av ett bad.

Rengjøringstjenester - 170m2

3727SKIEN

Støvsuging, vask av gulv, støvtørking, vask av bad.

Rengjøringstjenester - 79 m2

3717SKIEN

Rengjøring: støvsuge, vaske gulve, vaske badet, tørke støv, vaske vinduene etc når trengs. Vannlig vask hvor man flytter ting rund og gjør grunndig vask en gang per månad.

Rengjøringstjenester - 175m2

3722SKIEN

Ønsker tilbud på fast rengjøring annenhver uke. Enebolig med 4 soverom, 1 bad og stue/kjøkken

Siste evalueringer
Rengjøring - 160 kvm - Annenhver uke

Kom til tiden og gjorde en god jobb. Ingenting å utsette.

Okt. 2020
B

Bjørnar om RENGJØR HUS INGRIDA JANKAUSKIENE

Skien
Rengjøring - 50 - Før 30.09.2020

Super rask til å svare, god kommunikasjon og bra gjennomført vask! Anbefales på det sterkeste :-)

Okt. 2020
G

Gurine om DOUBLE M RENHOLD, APOLSKYTE

Oslo
Rengjøring - 160 - Annenhver uke

Hyggelig, fleksibel og grundig. Kan anbefales.

Mai 2020
S

Siv Tonje om DOUBLE M RENHOLD, APOLSKYTE

Skien
Rengjøring - 180 - Annenhver uke

Møtter opp til tiden, og utfører en god jobb. God kommunikasjon med sjefen.

Mars 2020
K

Katrine om HVITT RENHOLD ESAM BADIE MESHREF SHAROUF

Skien
Rengjøring - Boligstørrelse - Så snart som mulig

Jobben ble utført meget tilfredstillene og raskt. Litt vanskelig med språket men blid og forekommende. Anbefales absolutt.

Mars 2020
B

Britt om RENGJØR HUS INGRIDA JANKAUSKIENE

Skien
Rengjøring - 100 - Annenhver uke

jeg kunne bare velge et alternativ for hva jeg var spesielt fornøyd med, men jeg var egentlig superfornøyd på alle punkter. hun gjorde en jobb hos meg som var langt mer enn hva jeg hadde forventet. hun var punktlig og gjennomførte jobben på avtalt tid. hun holdt kontakten underveis og minnet meg på når hun skulle komme. og kvaliteten på jobben var suveren. Jeg vil sterkt anbefale henne.

Nov. 2019
A

Arnt-Inge om RENHOLD SIMONA, TAUTKEVICIUTE

Skien
Rengjøring - 60

Jeg er godt fornøyd med utført jobb og kan anbefale firmaet.

Aug. 2019
M

Margit om DOUBLE M RENHOLD, APOLSKYTE

Skien
Rengjøring - 60 kvm - Når som helst

Inga fullførte jobben til avtalt tid og meget nøye. Jeg er veldig fornøyd og kan absolutt anbefale dette firmaet til andre som ønsker nøye rengjøring. Jeg vil bruke dette firmaet ved senere anledninger.

Mai 2019
E

EvyAnn om RENGJØRINGSKOMPANIET INGA VISINSKAITE

Skien
Rengjøring - 190 - Ukentlig

Kom til riktig tid, utførte jobben med glans, ikke noe å si på. Huset var strøken og rent. Har avtalt vask med dem en gang i uken. Så anbefaler dem videre.

April 2019
R

Rune om DOUBLE M RENHOLD, APOLSKYTE

Skien
Rengjøring - 51-100m² - Før 03.12.2018

Dette var en god opplevelse. Ingrida møtte presis til avtalt tid. Jobben ble gjort raskt og hun etterlot seg et strøkent hus!! Faktura kom som avtalt - ryddig og uten feil. Kan virkelig anbefales :)

Des. 2018
W

Wenche Heiberg om RENGJØR HUS INGRIDA JANKAUSKIENE

Skien
Rengjøring - 101-150m² - Ukentlig

Ryddig og pålitelig

Nov. 2018
W

Wasen om MAYKEL ENTREPRENØR SERVICE AS

Skien
Flyttevask

For meg var det viktig at bedriften la igjen visittkortet sitt til den nye huseieren, slik at denne kunne ta direkte kontakt med byrået, ved evt. behov. Slik at dette ikke er mitt ansvar, når ny eier overtar. Enkelt og tidsbesparende for meg.

Nov. 2018
L

Lisbeth Hegg om ENA RENHOLD LIPOVECI

Skien

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Kom i gang
Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud