Rengjøringstjenester i Sørreisa

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Siste registrerte jobber

* Fortsatt ledig: Rengjøring - 100 kvm - Hver fjerde uke

9310SØRREISA

Ønsker hjelp til renhold i huset hvor jeg og min samboer bor. Vi skal selv rydde, men ønsker noen som kan tørke støv, vaske badet, støvsuge og vaske gulvet. Vaske over overflater på kjøkkenet osv.

Rengjøring - Boligstørrelse - Ukentlig

9310SØRREISA

Sjekker markedet for vask av hovedbad og gjestebad, mellom 10-15m2, 1-2 ganger i måneden. Tenkte gjøremål: ▫️Vaske gulv. ▫️Vaske toaletter. ▫️Vaske baderomsinnredning utvendig, inkl. speil. ▫️Vaske dusj på hovedbad. ▫️Tørke støv på synlige overflater, eks. vinduskarmer, vaskemaskin, varmtvannstank, hylle, etc. ▫️Rense sluker på hovedbad. Med forbehold om mulige endringer. Oppgaver som ikke er i anbudet: ▫️Rensing av vaskemaskin. ▫️Innvendig vask av innredning. ▫️Søppeltømming. Hovedbad blir tømt for det som kan fjernes før vasking. Ønsker gjerne at bedrift kommer på befaring før kontrakt signeres.

Rengjøring - 63

9310SØRREISA

Vask av leilighet før visning på bolig. Vask av komfyr innvendig, kjøleskap og kjøkken generelt. Ellers vask av gulv og fjerning av støv.

Flyttevask i Sørreisa

9310SØRREISA

Flyttevask i slutten av juni, 1.etg i enebolig. 120 kvm. Består av kjøkken, bod, stue, gang, bad og vaskerom. Vinduer trenger ikke å vaskes.

Utvask av hus. Ca 230kvm

9310SØRREISA

Ønsker pris på utvask av hus i Sørreisa på ca 230 kvm ifbm flytting.

Doffin - Kjøp av vaskeritjeneste for pasient- og arbeidstøy

9310SØRREISA

Sørreisa kommunestyre ba i sak 21/15 den 25. juni 2015 administrasjonen utrede avvikling av kommunens eget vaskeri og tjenesten for vask av pasienttøy og arbeidstøy skal kjøpes av andre. Kommunen ønsker i den anledning tilbud på kjøp av vaskeritjeneste for pasienttøy og arbeidstøy. Pasienttøy er her definert som pasientenes private tøy. Sørreisa kommune eier selv arbeidstøyet.