Rengjøringstjenester i Tønsberg

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Rengjøringstjenester i Tønsberg

FJELDSTADS RENHOLDS SERVICE

Vi fokuserer på kvalitet og fornøyde kunder.Vi utfører det meste innen rengjøring , rydding og organisering i ditt hjem, og innvendig maling av hus. Vi har fast priser, ingen skjulte kostnader.Vi utfører:*Julerengjøring*Flyttevask*Ukentlig vask/ fast*Hovedrengjøring*Annet forfallent arbeide i hjemmet (rydding og organisering)*Vi tilbyr også gratis befaringEtter mange års erfaring innen renhold valgte jeg og starte denne bedriften.Jeg har blant annet jobbet som hjemmehjelp, og hadde mange glade o...

Se mer
Des. 2023

Rengjøringstjenester - 80m2

"Avtaler ble holdt, og jobben gjort til min fulle tilfredshet. Anbefales!"
B
Birgit
Tønsberg
FJELDSTADS RENHOLDS SERVICE

ELUO MARTA KUBALA

5.0 (101)

Velkommen til ELUO- En liten, solid familiebedrift med lang erfaring .Hva gjør vi??Vi utfører alle typer oppdrag innenfor rengjøring : Vi spesialiserer oss på Flyttevask med Fornøyd Garanti men tar også hovedrengjøring, vinduspuss eller daglig rengjøring.Hvor jobber vi??Vi tar alle oppdrag, små og store i vestfold og buskerud.Hvorfor er våre kunder så fornøyde??VI arbeider hardt for å være den beste på kvalitet og pris- rene overflater, blanke vinduer og faktura på avtalt beløp- ALLTIDFLYTTEVASK...

Se mer
April 2023

Flyttevask

"Vi var veldig godt fornøyd med utført arbeid"
G
Gunhild Anita
Åsgårdstrand
ELUO MARTA KUBALA

RENGJØRINGSKOMPANIET INGA VISINSKAITE

Kort sagt: Vi er din nøkkel til godt renhold. Mer om RengjøringsKompaniet: Firmaet utfører hus rengjøring, flyttevask, vask før visning, rengjøring av nybygg, innvendig båtrengjøring og rengjøring/klargjøring av utleie enheter. Hus rengjøring: Vi utfører engangs rengjøring, hovedrengjøring og regelmessig rengjøring. Det er ingen bindingstid på regelmessig hus rengjøring hos oss, men vi lager en kontrakt der det står hva vi er enige om. Det vil være en fast person som du får anledning til å møt...

Se mer
Mars 2021

Rengjøring - ca 150m2 - Hver tredje uke

"Gjør avtalt jobb til avtalt pris og tid"
T
Thomas
Barkåker

E&M Renhold Keza

E&M Renhold tilbyr renholdstjenester som innvending/utvending vask og flyttevask. Vi tilbyr renhold for private, bedrifter og offentlige virksomheter i Vestfold og Telemark.Ukentlig rengjøring, engangsrengjøring, flyttevask og mer.

Juni 2022

Rengjøring - Boligstørrelse - Annenhver uke

"De er raske og svare, pålitelige og effektive. Veldig fornøyd med de. Anbefales."
R
Rita
Tromsø
E&M Renhold Keza

EXPENSIVE TASTE AS

4.3 (33)

Vi er en seriøs renholdsentreprenør som ivaretar dine behov på en profesjonell måte. Vi leverer høy kvalitet. Vi tilbyr : * Daglig renhold * Flyttevask * Vndusvask * Bedrift renhold * Trappevask * Annen rengjoring SOMMER JOBB ! * Gressklipping * Lukking * Blomsterplanting * Hekkeklipping

Okt. 2021

Rengjøring - 45 m2 - Så snart som mulig

"Vi er veldig fornøyd med resultatet etter vaskinga. Alt ble gjort etter avtalen. Vi bruker gjerne dette firmaet dersom vi trenger hjelp til rengjøring ved en senere anledning."
H
Hilde
Vestskogen
EXPENSIVE TASTE AS
Om Tønsberg

Tønsberg kommune ligger på vestsiden av Oslofjorden, like sør for Horten i Vestfold og Telemark fylke. Det bor i underkant av 57 000 innbyggere i kommunen, hvor de fleste er bosatt i og omkring byen Tønsberg, som har vokst sammen med Nøtterøy i Færder kommune til ett stort tettsted.

Tønsberg er en av Norges eldste byer, og i tillegg til mange arkeologiske kulturminner finnes det også blant annet godt bevart trebebyggelse fra 1800-tallet i sentrum. Store deler av sentrum har nasjonal kulturhistorisk verneinteresse. Dersom du planlegger et oppussingsprosjekt i Tønsberg, kan dette påvirke hva du har lov til å gjøre, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Uansett hva slags bolig du har eller hvordan prosjekt du planlegger, er det lurt å få hjelp av lokale håndverkere. De kjenner til hvilke byggeregler som gjelder der du bor, og har erfaring med hvilke materialer som passer til værforholdene i området. Husk at det også som regel er du som betaler for reiseveien til håndverkeren.

Siste registrerte jobber

Rengjøringstjenester - 300m2

3150TOLVSRØD

Vi trenger hjelp til å vaske og rydde hjemme, gjerne to ganger i uken (men det kan hende vi vare har råd til 1). du er en person som kan vaske, rydde, skifte på senger og eventuell ta litt lett klesvask uten å måtte følges opp alt for mye. Vi jobber hjemmefra så vi vil stort sett være her samtidig med deg, men siden vi har en liten gutt på 6 uker og jobber alt for mye begge to trenger vi hjelp til det daglige! Du er hyggelig, omgjengelig, presis og grundig, og selvsagt til å stole på. Kun interessert i hvitt arbeid, hvor du sender faktura og selv står ansvarlig for innrapportering av skatt og/eller moms.

Rengjøringstjenester - 51m2

3115TØNSBERG

Vask og rengjøring av leilighet. 51kvm. grundig julevask Stue, kjøkken, gang, bad, soverom. Grundig kjøkken og bad. Inkludert kjøkkenvifte og dusjdører.

Rengjøringstjenester - 20m2

3175RAMNES

Søker renholder til vask 3-5 ganger i uka på utleiehytte. Vask må gjennomføres mellom kl 11-15. Vask av sengetøy+håndklær må også gjøres. Ønsker fastpris.

Rengjøringstjenester - 80m2

3125TØNSBERG

Ønsker julerengjøring og dersom jeg er fornøyd vanlig rengjøring annenhver uke etter det - eller fra nå.

Rengjøringstjenester - 150m2

3111TØNSBERG

Ordinær ukentlig rengjøring av enebolig. Ett bad, ett ekstra toalett, 2 soverom, kjøkken, stue/spisestue og loftsstue, fordelt på 2 etasjer. Antatt tidsbruk 2,5-3 timer per gang.

Rengjøringstjenester - 170m2

3170SEM

Trenger renhold annenhver uke hos en bedrift, Tre ulike lokaler. Ta gjerne kontakt Ole Johan