Rengjøringstjenester - Vestby

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Rengjøringstjenester i Vestby

Services Kaya

Rengjøringstjenester - 100m2

"Anbefaler videre, veldig fornøyd med arbeidet."
E
Ernestas
Son, Nov. 2023

Kacinskas E/G Renhold

4.8 (25)

Etter mange års erfaring i bransjen, bestemte vi oss for å starte et rengjøringsbyrå som kan tilby høy kvalitet til lav pris. Mange er av den oppfatningen at god kvalitet er dyrt, men vår erfaring er at gjennom god organisering og kostnadseffektiv drift kan vi tilby renhold av høy kvalitet til en mye lavere pris enn våre konkurrenter. Hos oss er du ikke bare en av tusen kunder, hos oss er du den viktigste delen av vår bedrift. Vi ønsker å gjøre vårt ytterste for at du skal spare tid og penger samtidig hver dag! Vi ønsker både nye og eksisterende kunder velkommen til oss!

Se mer

Rengjøringstjenester - 15m2

"God kommunikasjon og bra vask. 10/10 fra meg"
M
Mikkel
VESTBY, Sep. 2023
Kacinskas E/G Renhold

TRIADEN RENHOLD OG FLYTTEBYRÅ V/ KHOURTA

Et godt renhold er en fornuftig og lønnsom investering. Godt renhold øker trivselen, minsker sykefraværet og gir bedre produktivitet som resultat. Vårt mål er å levere det beste renholdet i forhold til kundens behov! Vi har siden oppstart hatt en god utvikling gjennom organisk vekst. Vi har i dag dedikerte medarbeidere, med felles mål om å levere til avtalt pris og kvalitet. Bedriftens ledere deltar aktivt i kundekontakt og oppfølging, og det blir lagt vekt på god oppfølging, kvalitetssikring og dokumentasjon. Alle løsninger er tilpasset den enkelte kundes ønsker og behov. Godt renhold er en fornuftig og lønnsom investering, så vi satser på høy kvalitet til en konkurransedyktig pris. Fornøyd kunder er det viktigste for oss, derfor tilbyr vi en 7 dagers fornøydhetsgaranti sånn at våre kunder skal føle seg trygge.

Se mer

Rengjøringstjenester - 180m2 - Før 23.08.2023

"Pålitelige, dyktige og hyggelige"
E
Elisabeth
VESTBY, Aug. 2023

OSLO VIKEN VINDUSVASK CHADMANI

Bedriften utfører innvendig og utvendig vindusvask/vinduspuss på privatboliger, butikker, virksomheter, skoler og barnehager. Følgende tilbyr bedriften: >> Fast rimelig pris og flott resultat for private og bedrifter. >> Du bestemmer om du vil ha regelmessig avtale eller etter behov. >> 100% fornøyd garanti. Bare ta kontakt for å få et godt tilbud. Tlf: 97572703 Epost: post@oslovikenvindusvask.no Nettside: https://oslovikenvindusvask.no/

Se mer

Rengjøring - 10 vinduer - Når som helst

"Jobben ble gjort grundig, jeg ble veldig fornøyd. Han ringte flere ganger i forkant for å avtale, og for å være presis. Kan anbefales."
H
Hilde
Son, Juli 2022
OSLO VIKEN VINDUSVASK CHADMANI

Kleva AS

Kleva AS renhold & flytting håndterer alt innen renhold, flytting og lagring! Kleva AS er et velrenommert flytte- og renholdsselskap. Vår grunder, Frank Klevengen, har over 30 års erfaring fra bransjen, og innehar stor kompetanse på riktig bruk av kjemikalier. Renhold og flytting kan vi! Vi tilbyr: - fasadevask - daglig renhold, herunder trappevask og kontorrenhold - byggrenhold (løpende og fast) - flyttevask - flytting (privat og bedrift) - nedpakking/utpakking - demontering/montering - pianoflytting - mellomlagring, varmt lagerbokser i Oslo - avfallshåndtering Vi påtar oss fasadevask og takvask av din bolig eller ditt sameie. Vi tar alltid befaring sammen med deg for å utarbeide en god fremdriftsplan og kunne prise oppdraget riktig. Vårt team av erfarne og serviceinnstilte medarbeidere håndterer hele flytteprosessen for deg. Vi påtar oss både store og små flytteoppdrag for private og bedrifter. Kleva innehar god erfaring med flytting av kontorer/bedrifter hvor det stilles større krav til logistikk. Vi vet at flytteprosessen kan være krevende og det er viktig for oss at kunden føler seg godt ivaretatt hos Kleva. Vi skreddersyr tilbudet til hver enkelt kunde og strekker oss langt for at du skal føle deg trygg når du velger Kleva. Ønsker du at vi utfører flyttevask gjør vi gjerne det. Vi har fornøydhetsgaranti slik at både du og ny eier godkjenner renholdet. Kleva AS har en rekke fornøyde kunder i vår portefølje og oppgir gjerne referanser! Vi tilbyr gratis befaring! Det kommer aldri uforutsette kostnader etter oppdraget er utført! Ønsker du mellomlagring, har vi romtempererte og tørre lagre (20ºC), slik at dine eiendeler lagres slik de ville stått hjemme hos deg. Med enkel adkomst på Ryen, har du tilgang til å hente/levere dine eiendeler i vår kontortid, eller etter avtale. Vi ser frem til å høre fra deg! Kleva AS Ta gjerne en titt på våre hjemmesider www.kleva.no Frank Klevengen 22 630800 - 915 76 685 Kleva AS er sertifisert Miljøfyrtårn Kleva AS er godkjent renholdsleverandør i StartBANK Kleva AS er godkjent renholdsbedrift i Arbeidstilsynets renholdsregister

Se mer

Rengjøring - 150 - Ukentlig

"Jobbet bra og effektivt."
J
John
Hølen, Mars 2022
Kleva AS

HEBEKK RENHOLD ZENEIDA R SAUGE

Hebekk Renhold er et privat rengjøringsbyrå som er offentlig godkjent. Enkeltforetaket ble startet i 2019, og har siden jobbet med mange fornøyde kunder.Vi utfører renhold etter kundens ønsker, flyttevask, vindusvask og daglig renhold. For de som er interessert i fast renhold har vi 10 vask og få en gratis tilbudet vårt. Våre tjenester er av høy kvalitet for rimelig pris.

Se mer

Rengjøring - 84 m2 - Annenhver uke

"Zeneida er en veldig hyggelig dame som kommuniserer raskt og tydelig, og møter alltid til avtalt tid. Resultatet er også veldig bra - anbefales :)"
N
Nils
Vestby, Nov. 2021
HEBEKK RENHOLD ZENEIDA R SAUGE

RUTA RENHOLD MALIAUKIENE

4.9 (41)

Privat og næring- renhold tjenester i Moss, Rygge, Råde, Våler, Son område.? Dette gjøres i alle rom - Alle flater under 180 cm rengjøres - Støvsuging av gulv og tepper - Mopping av gulv hvis gulvmaterialet egner seg til det - Flekkfjerning på dørkarmer, dørhåndtak og brytere - Speil og glass i boligen, eksempelvis glassdører - Fjerner avfall dersom kunde gir renholder tilgang til søppeldunk Kjøkken - Rengjøring av vask og armatur - Mikrobølgeovn, komfyr og oppvaskmaskin rengjøres på utsiden - Rengjøring av annet kjøkkenutstyr som blender, kaffetrakter og brødrister Bad - Servant og armatur - Badekar og toalett - Dusjkabinett og dusjvegg - Speil Soverom - Bytting av sengetøy hvis nytt sengetøy er lagt frem Tilleggstjenester etter spesial avtale - Innvendig rengjøring kjøleskap - Innvendig rengjøring av ovn - Rengjøring av avfallssortering - Vindusvask bestilles som et eget produkt - Flyttevask Oppgaver som ikke er inkludert For å unngå misforståelser, følgende tjenester er ikke inkludert - Rengjøring og støvtørking av vegger og tak - Fjerning av ekstreme flekker som for eksempel mugg, kalk, sopp og annet som kan komme av mangel på regelmessig vedlikehold - Rensing av sluk - Rengjøring av avtrekk og vifter - Flytting av tunge møbler og gjenstander - Vask etter oppussing/byggestøv

Se mer

Rengjøring - 250 - Annenhver uke

"Ruta Renhold kommer alltid som avtalt, gjør en svært god jobb og er profesjonell i alle deler av leveransen. Virkelig en renholder man kan stole på - anbefales!"
C
Christine Lundberg
Son, Nov. 2021
RUTA RENHOLD MALIAUKIENE

ÅS EIENDOMSSERVICE AS

Ås Eiendomsservice er en etablert bedrift fra Ås i Follo. Renhold, vaktmestertjenester, rydding og flytte-løsninger for Ås, Ski, Kolbotn, Oppegård, Nesodden og hele Akershus, Oslo og Østfold. Vi har over femten års erfaring, fagbrev i overflateteknikk og er offentlig godkjent for rengjøring av Arbeidstilsynet. Vi har lang erfaring i daglig renhold av kontorer, sykehus, barnhager, skoler og butikker, flyttevask, vindusvask, byggrenhold, hovedrengjøring og gulvbehandling. Vi skal være såpass ærlige å innrømme at vi ikke er blant de aller billigste renholdsbedriftene som er å finne på markedet. Det har vi heller ingen ønsker om å være. Siden renholdstjenestene vi leverer er et resultat av vår arbeidsinnsats, mener vi at prisen alene ikke bør være avgjørende. Jo lavere pris, jo mindre tid til å utføre renholdet og desto dårligere resultat. Renholdet skal utføres raskt og effektivt, men ikke så raskt at det går utover kvaliteten. Selv om vi ikke er blant de aller billigste, betyr det ikke at vi har høye priser. Du finner oss omtrent midt på skalaen. Hvorfor velge oss? - Vi stiller når du trenger det. Vi har ingen ventelister og er svært fleksible. - Vi bruker miljøvennlige, trygge renholdsprodukter fra lokalt renholds grossiten. - Du få fastpris inkl. moms og uten skjulte tillegg . - Du få fornøydsgaranti hos oss, vi rykker ut uten ekstra kostnad å retter opp. - Du kan stole på oss. Det kan være ubehagelig å overlate boligen til fremmede, men vi legger vår stolthet i våre serviceinnstilte, lojale og fornøyde medarbeidere. Våre ansatte har gode vilkår og trygge avtaler, og behandles alltid med respekt. Ta kontakt for pristilbud. Vi er stolte av å kunne tilby renholdstjenester med kvalitet til konkurransedyktige priser.

Se mer

Rengjøring - 150 - 02.09.2021

"Så fornøyd med hele prosessen fra første kontakt til jobb utført. God dialog, hyggelige mennesker, grei pris med alt vaskeutstyr inkludert og perfekt utført jobb😊 Anbefales!!"
S
Sølvi Reidun
VESTBY, Sep. 2021
ÅS EIENDOMSSERVICE AS

ARIMBYRÅ ALMIRA FAIZOVA

4.7 (208)

Kjære kunde. Vi er et team med 16 ansatte som har vært på vaskemarkedet i over 6 år. Mange av våre ansatte har jobbet i bransjen i mange år og har derfor god erfaring med alle slags oppdrag. Vi har oppnådd svært gode resultater og har mange fornøyde kunder. Våre renholdtjenester: - Flyttevask privat og næring - Kontorvask - Byggevask - Trappevask - Rundvask for private kunder - Regelmessig vask for private kunder m,m Alt innen Oslo, Buskerud (innad Røyken, Hurum), Akershus (innad Asker, Bærum, Lørenskog, Ski, Ås, Drøbak) og Østfold (Askim, Tomter, Spydeberg). Vi tilbyr både fastpris og timepris. Alt etter hva kunden ønsker. Gjerne med en GRATIS befaring! ARIMBYRÅ gir alle kunder en vaskegaranti 72 timer for rengjøring! Som betyr at hvist en kunde ikke er fornøyd med rengjøringen, vil vi komme og forbedre rengjøringen i kort tid uten ekstrakostnader. ARIMBYRÅ bruker eget utstyr og har egne vaskemidler. Vi benytter oss av miljøvennlige rengjøringsmidler og mikrofiberkluter. Våre vasketeam består alltid av en leder, som er deres personlige kontaktperson. Alle våre medarbeidere har arbeidskontrakter og yrkeskadeforsikring. Ta gjerne kontakt for en hyggelig og uforpliktende samtale! Vennlig hilsen ARIMBYRÅ Almira Faizova

Se mer

Rengjøring - 150 kvm, 2 etg. - Annenhver uke

"Veldig bra firma! Kaster seg rundt på kort varsel, opplever at de alltid er tilgjengelige for oss😊 god kvalitet på rengjøring."
N
Niklas
VESTBY, Jan. 2021
ARIMBYRÅ ALMIRA FAIZOVA
Siste registrerte jobber

Rengjøringstjenester - 90m2

1555SON

Vi er en familie på 4 med 2 voksne og 2 barn på 0 og 3 år. Vi er ryddige og huset ser alltid strøkent ut men ikke når det kommer til støv. Vi ønsker en fast avtale med en som kan komme og vaske/tørke støv, vaske over gulvene, vaske vinduene når det trengs. Rett og slett vaske der vi ikke rekker og ta da vår tid ikke strekker til. Hvor ofte man behøver tenker jeg finner ut av sammen men i første omgang tenker vi en gang i mnd. En befaring for og se størelsen på oppgaven kan være lurt. Det vi er flinke på og gjør det er og holde huset ryddig til en hver tid og støvsuge. Vi ønsker helst en fast pris i mnd.

Rengjøringstjenester - 113m2 - Før 09.02.2024

1555SON

Jobben som skal gjøres er å støvsuge og vaske alle gulv, vinduer og badene primært. Huset er delvis utflyttet, så det er få møbler igjen. Vi skal vaske ut før visning førstkommende søndag. Skap skal ikke rengjøres. Kun overflatene. Det finnes ikke vaskemidler eller kost/støvbrett. Alt av hjelpemidler bes tas med.

Rengjøringstjenester - 130m2

1550HØLEN

Lite hus, med tre soverom, 1 person som bor her. Ønsker vask og støvtørking annenhver/tredjehver uke. Ikke noe med klær og sengetøy og gjøre

Rengjøringstjenester - 100m2 - Før 08.12.2023

1545HVITSTEN

Støvsuging, gulvvask, bad, vaskerom, tørke støv i vinduskarmer

Rengjøringstjenester - 100m2

1555SON

Rengjøring - 100m2 - snart så mulig. Ønsker hjelp til vask for 3 soverom, 1 bad, 1 kjøkken. snart så mulig

Rengjøringstjenester - 132m2

1542VESTBY

Ønsker pris på 132 kvm. 3 soverom, 2 bad, stue, kjøkken, gang. Ønsker storrengjøring. Vask av fliser, lister, kjøkkeninnredning, dusj, doer, støvsuging, mopping. Pris?

Siste evalueringer
Rengjøring - Boligstørrelse - Når som helst

Vindusvask - utvendig og innvendig 16. mai 2019. Profersjonelle og trivelig folk som utførte jobben ihht avtalt tid og pris. Gos dialog hele veien. Anbefales. Lars Kalleberg

Des. 2020
L

Lars J. om M-K RENHOLD AS

Son
Rengjøring - 1200 kvm

Ruta Renhold er en proffesjonell partner på renhold, som leverer iht avtale. Kommer til å benytte disse videre.

Nov. 2020
M

Marius om RUTA RENHOLD MALIAUKIENE

Vestby
Rengjøring - 180 - 29.08.2020

Veldi hyggelig👍🏼

Sep. 2020
T

Thoralf om JK RENHOLD SERVICE JOSE LUIS DERISME GARCIA

Hvitsten
Rengjøring - 100 - Når som helst

Veldig fornøyd

Mai 2020
A

Anders om RUTA RENHOLD MALIAUKIENE

Oslo
Rengjøring - ca 120 m2

Arbeidet ble utført til avtalt tid og til avtalt pris. Det ble gjennomført på en ordentlig måte. Det oppsto noen spørsmål underveis og disse ble løst ved god kommunikasjon. Jeg skulle fjerne vindusfolie selv og da fikk jeg gode råd - det satte jeg pris på.

April 2020
R

Rigmor om LEAR SERVICE PARTNER AS

VESTBY
Rengjøring - 200 - Annenhver uke

Rask tilbakemelding og raskt oppmøte for prøvevask.

Feb. 2020
M

Mai-Lill om RUTA RENHOLD MALIAUKIENE

Hølen
Rengjøring - 180 - Annenhver uke

Utfører en god jobb, hver gang🙂

Des. 2019
T

Thomas om RUTA RENHOLD MALIAUKIENE

Son
Rengjøring - 200m2 - 07.12.2019

Jeg synes kontakten med havanna service var bra. Pluss for kort varsel. Litt overraskende at barn var med - på den annen side var hun eksemplarisk. Godt utført arbeide.

Des. 2019
A

Ane om HAVANNA SERVICE- ALT I RENHOLD JOLIS NIMIA CABALLERO TAFJORD

Son
Rengjøring - 104kvm - Så snart som mulig

Utført som avtalt, kjempe bra resultat. Skal absolutt bruke de igjen! :-)

Nov. 2019
R

Renate om RENHOLDSHUSET AS

Rakkestad
Rengjøring - 200 - Hver tredje uke

Helt topp! Vesta er lett å forholde seg til og de gjør en god jobb.

Nov. 2019
C

Cathrine Sørlie om RUTA RENHOLD MALIAUKIENE

Vestby
Rengjøring - 80 kvadrat - Hver tredje uke

God kommunikasjon og kvalitet!

Okt. 2019
J

Jeanette om ARIMBYRÅ ALMIRA FAIZOVA

VESTBY
Rengjøring - 105 - Så snart som mulig

Veldig positiv og erfaren. God innsats alt i alt :)

Aug. 2019
P

Petter om ATTILA HAJBA

VESTBY

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Kom i gang
Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud