Riving av bygg i Oppegård

Riving av bygg er en omfattende jobb. Det er søknadspliktig og krever håndverkere i Oppegård med kompetanse på riving. Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere fagfolk som kan helpe deg med alt innen riving.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Riving av bygg i Oppegård

Riving av bygg er en omfattende jobb. Det er søknadspliktig og krever håndverkere i Oppegård med kompetanse på riving. Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere fagfolk som kan helpe deg med alt innen riving.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet riving av bygg i Oppegård

Ønsker pris på renovering av uteområde og ny garasje

1415OPPEGÅRD

Vestliveien - Detaljert Prosjektbeskrivelse for Utbedring av Innkjørsel, Støttemur og Garasje Til Arkitekten og Entreprenøren, Vi tar kontakt for å informere om og be om tilbud på det planlagte arbeidet på vår eiendom, Vestliveien 34. Arbeidet involverer en rekke utbedringer, inkludert riving og gjenoppbygging av en garasje, forbedringer av en innkjørsel og støttemur, samt tillegg av diverse installasjoner. 1. Garasje: Riving og bortkjøring av eksisterende garasje. Ny garasje bygges i samme stil og størrelse innenfor søknadsfrie grenser som forhåndsavklart med kommunen. Garasjen skal ha isolerte lecablokker og være tett og fuktfri. Mønehøyde maks 4 meter og gesimshøyde maks 3 meter. Taket skal fungere som en tett takterrasse. Inkluderer installasjon av vindu, dør, automatisk garasjeport, godkjent elbil-lader, sikringsskap, og belysning. 2. Innkjørsel og Støttemur: Senking av innkjørselens øverste parti med ca. 1 meter og utvidelse mot sør ved fjerning av fjellmasse. Rehabilitering og styrking av støttemur mot vei, inkludert fjerning av tunge masser og erstatning med lette, drenerende materialer som lecaklinker. Installasjon av utebelysning og legging av varmekabler i innkjørselen. Avsluttes med asfaltering av innkjørselen. 3. Tilleggsarbeider: Ny trapp til inngang med belysning. Vannrør til utekran og en rad med dekorative steiner langs innkjørselen, med mulighet for belysning og beplantning. 4. Andre Tilleggsarbeider: Disse tilleggene skal vurderes for deres gjennomførbarhet og kostnadseffektivitet i forhold til det overordnede prosjektet. Vi er åpne for diskusjon og forslag fra deres side for hvordan disse elementene best kan implementeres. Riving og gjenoppbygging av terrassen med utgang fra husets annen etasje på vestside. Dette inkluderer alle nødvendige konstruksjons- og finisharbeider. Oppussing av stuen i andre etasje her er det hovedsakelig tenkt på tak, gulv, vegg og belysning samt rive eksisterende peis og installere ny. Muligheten for riving og nybygging av bad i første etasje, avhengig av om dette lar seg integrere effektivt i prosjektets samlede omfang. Krav til Entreprenør: Totalpris inkludert MVA med et fast anslag og en beregnet margin på 15%. Alle arbeids- og materialkostnader samt kostnader for maskiner, verktøy, slitasje og drift inkludert i totalprisen. Krav til Arkitekt: Utforming av detaljerte tegninger av garasjen, i samsvar med søknadsfrie retningslinjer fra kommunen. Pris inkludert MVA og estimert tidsbruk for tegningene. Ansvar for byggemelding til kommunen ved prosjektets ferdigstilling. Vi ser frem til å motta deres tilbud og ytterligere detaljer om hvordan dere planlegger å gjennomføre dette prosjektet. Vennligst kontakt oss for eventuelle avklaringer eller ytterligere informasjon som trengs.

Riving tak inne og skifte ytterdør

1415OPPEGÅRD

Riving av ca 30 m2 med innertak med takess og isolasjon og noen plater på vegg (mdf). Det elektriske er demontert eller koblet ut. Skifte av ytterdør i betongvegg. Mål på åpning og ny dør er tilnærmet like, så her må det muligens tilpasses noe.

Rive delvis montert utehus

1415OPPEGÅRD

Vi trenger noen til å rive uthuset. Det har vegger på to av fire sider, reisverk og taksten på ene siden. Vi ønsker to tilbud 1. Rive uthuset 2. Rive uthuset og ta med søppel

Riving av tilbygg 15kvm

1415OPPEGÅRD

Hei - vi ønsker å få revet et tilbygg på 15 kvm, se vedlagte bilder. Jobben kan startes mandag 7. februar.

Riving av to bad, ett vaskerom, en peis og diverse

1415OPPEGÅRD

Ønsker å rive to bad (3,5m2+7,8m2)og ett vaskerom (8m2)slik at disse rommene blir klare for rebygging. Det er også behov for demontering av takess, parkett og vegger i 1 etg. (44m2+16m2) Riving av en peis på (ca 3,5m3) fjerne fliser i en gang på (8m2)Samt bortkjøring av masser.

Utretting av innkjørsel, asfaltering og støping til ny garasje

1415OPPEGÅRD

Jeg har en skrå, gruslagt innkjørsel som jeg ønsker å få fylt opp / rettet ut og asfaltert. Pr idag står det en oppført garasje som da samtidig må rives, og ny plate til garasje ønskes støpt. Nåværende grunn kan brukes, men da jeg ønsker å få satt opp en noe bredere garasje, må denne utvides noe. Inkludert i denne jobben trengs det å få bygget opp en ny støttemur (se bilder)

Siste evalueringer
Riving av tilbygg 15kvm

Anbefales på det sterkeste - skikkelig profesjonelt gjennomført på alle områder. Oppdraget gjaldt riving av tilbygg. Arbeidet ble utført effektivt, samtidig skånsomt ifht konstruksjonen som skulle stå igjen. Tømrer-kompetanse, og lang erfaring med riving, og kundekommunikasjon, gjør at leveransene blir deretter. Meget godt levert, presist, vi er svært godt fornøyde. Disse er det bare å engasjere.

Feb. 2022
S

Sverre om MYSEN DRIFT&RIGG