Skal du rive murvegg i Oppegård?

Murvegger er ofte bærende, og riving bør av denne grunn utføres av kvalifiserte håndverkere. Legg ut oppdraget på Mittanbud, og la kvalifiserte håndverkere i Oppegård konkurrere om å få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du rive murvegg i Oppegård?

Murvegger er ofte bærende, og riving bør av denne grunn utføres av kvalifiserte håndverkere. Legg ut oppdraget på Mittanbud, og la kvalifiserte håndverkere i Oppegård konkurrere om å få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet riving av murvegg i Oppegård

Flytte og forsterke bærende konstruksjon

1415OPPEGÅRD

Har behov for noen som kan forstørre åpning mellom kjøkken og stue samt sørge for å opprettholde den bærende konstruksjonen.

Rive utendørs peis, legge terassebord isteden, og bygge ut gjerde

1415OPPEGÅRD

Ønsker å rive utendørs peis som vist på bildet, og få fjernet og kjørt bort alle rester. Når den er borte, ønsker vi også å få lagt nye terassebord der peisen stod. Vi vurderer også å bygge ut gjerdet, slik at at det går helt ut til enden av verandaen. Men her vil vi gjerne høre pris først. Viktig å ikke skade epletreet som står på baksiden av peisen (se bilde).

Riving bærevegg i hus

1415OPPEGÅRD

Vi skal åpne kjøkkenet inn mot stua, og vil rive en bærevegg i et hus vi tar over 1.des 2022. Tid for jobben er ikke satt, men tidlig første kvartal 2022 ser vi for oss. Ut fra hva vi har hørt er dette søknadspliktig, men nabo i tilsvarende hus skal visstnok ha gjort dette. Vi leter etter noen til jobben som har erfaring med dette og kan bistå oss i en eventuell søknadsprosess i tillegg til selve rivejobben. Referanser på tilsvarende jobb verdsettes, og det er ønskelig med befaring. Vi vil gjerne ha et prisoverslag/tilbud tidlig slik at vi kan planlegge ut fra dette. Se annonse fra Finn.no med bilder og tegning: . Veggen er den du ser med kjøleskapet på kjøkkenet, og peis fra stua. Den skal rives til og med døren som er ved siden av pianoet i stua. Det er ikke opplegg til vann på kjøkkensiden, og peisen på andre siden skal rives av oss i forkant. Kjenner ikke til hva veggen består av, men er rimelig sikker på at det er gipsplater. Dette kan vi oppdatere rundt når vi har flyttet inn.

Riving av forblendingsstein av pipe.

1415OPPEGÅRD

Ønsker anbud på riving av forblendingsstein på pipe (ca. 2x1x9 meter). Forblendingsstein har begynt å falle av enkelte steder.

Rive peisvegg og sette opp ny peis

1415OPPEGÅRD

Vi ønsker å rive peisveggen og glatte det ut til en vegg. Deretter ønsker vi å ha en ovn stående eller i veggen (se bilde). Alt kommer an på hva som er mulig og pris.

Oppussing leilighet Greverud

1415OPPEGÅRD

Vi skal pusse opp vår nye bolig. Den er på ca 105 kvm primær + teknisk rom 8 kvm. Sparkling og maling alle vegger, male alle tak. Nåværende kjøkken ønskes ombygd til soverom med nytt gulv samt at rommet må støydempes skikkelig da det er veldig lytt. og nytt kjøkken (blir mest sannsynlig IKEA) åpen løsning ønskes satt opp i stuen. Rive peis i stue (vi skal ha inn ny vedovn) noe som mest sannsynlig innebærer nytt gulv i stuen type parkett eller heltre. Er el gulvvarme som muligens bør byttes ut. 2 soverom i underetg full oppussing og nye gulv med varme. Teknisk rom overflate oppussing.

Siste evalueringer
Utvide og oppgradere vaskekjeller

Har ikke noe annet enn bra ting å si om Byggpartner Angermo. Leverte innenfor tiden og med perfekt resultat. Bra oppfølging underveis og fleksible i forhold til endringer som vi gjorde på sparken. De holdt huset pent og ryddig under hele prosessen.

Mars 2016
C

Claes om BYGGSERVICE1 AS

Oppegård
Rive villmarkspanel og sette opp ny panel

Gedas Bygg AS var punktlige og gjorde en fin jobb. De kom også med gode forslag. De kan absolutt anbefales.

Feb. 2016
L

Lennart Grøtt om BYGGMESTER GEDAS AS

Oppegård
Rehabilitere 2 bad

Rehabiliterte 2 bad. Leverte til tiden og til avtalt pris. Resultatet ble meget bra og dokumentasjon ble levert oss når badet ble betalt. Ryddig og greit. Kommer til å bruke dem igjen på andre oppdrag. Kan anbefale disse gutta.

Juli 2015
U

UNKNOWN om JOBBEXTRA.NO LIMITED

Rehabilitering av gammelt bad

Veldig godt utført jobb, effektive og flinke håndverkere. Håndverkerne snakket ikke norsk og engelsk. Litt vanskelig å kommunisere.Prisen var det ingenting å si noe på. Alt i alt meget godt fornøyd.

Mars 2015
S

Stein Otto om SINERGY SOLUTIONS AS

Oppegård
lett renovering bad ca 6 kvm

kom som avtalt, brukte litt lenger tid enn planlagt.

Mars 2015
B

Bjørn Christian om ALEX STAVRAKIS MALING OG FLIS

Oppegård
Rehabilitere to bad

Oppdraget blev utført på en meget tilfredstillende måte. God dokumentasjon/informasjon, godt grunnarbeid og upåklagelig finish. Ikke billigst i klassen, men man får det man betaler for.

April 2013
C

Claes om MALER OG SNEKKERSERVICE AS

Oppegård