Vann og avløp i Fauske

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Vann og avløp i Fauske

HALSA SVEISEVERKSTED AS

4.4 (5)

Aug. 2022

Drenering og kontroll samt isolering av avløpsrør

"De kom somavtalt til avtalt tid. jobben utført til fast pris uten noe tull. Anbefales!"
C
Christian
Siste registrerte jobber

Installere vannmåler

8206FAUSKE

Hei Vil gjerne ha et tilbud på 1 stk. vannmåler og arbeid ifm. montering av denne, samt innmelding til kommunen.

Trenger å få gravd drenering rundt huset

8206FAUSKE

Stor og lett tilgjengelig tomt. Kvadratisk enebolig på ca 48 kvm grunnflate. Huset er oppført i 1954 og det er mest sannsynlig ikke noe drenering fra før. Er gravd ny kloakk fra hus i 2020 (Forsikringssak). Ønsker også utvendig stengekran til vanninntak og spylepunkt til drenering. Står i dag en altan langs to av husets sider som jeg skal rive før evt gravejobb. Ønsker at pilarene til altan ikke tas vekk ved gravejobb pga skal sette opp ny altan etterhvert. Mulig ordne litt på innkjørsel og. Ønsker pristilbud på dette.

Graving og støping av plate

8230SULITJELMA

Planlegger å bygge ei hytte i Sulis Fjellandsby med 48,5 m2 grunnflate. Jeg ønsker et tilbud på følgende: - graving og klargjøring til støping av plate - støping av plate. Det må etableres lokalt fall på teknisk rom, og på bad i forbindelse med dusjkabinett. - graving og klargjøring til påkobling av vann og kloakk. Ca 30 m. til tomtegrense. Vedlagt er tegning av hytten der innvendige bærevegger er merket med gult. Vedlagt er også kontrollskjema for fundament som beskriver toleransekravene for ujevnheter. Arbeidet ønskes påbegynt tidligst 1. juni. Tomta er i Kong Oscar-veien, og består av skog/myr. Vi feller nødvendig skog og frakter dette bort.

Drenering og kontroll samt isolering av avløpsrør

8215VALNESFJORD

Har kjøpt et gammelt hus i Saltstraumen i bodø kommunen. Ønsker pris på graving av drenering på ner-siden av huset, kontroll av avløps rør og isolering av disse med xps. Avløpsrør ligger ikke dypt, og drenering som skal taes er på samme siden av huset. Eventuelt bytte av dårlige rør. Ripnesbakken 20 Saltstraumen bodø kommune.

Brønnboring til hytte

8215VALNESFJORD

Jeg har hytte i Fauske kommune (bringsliveien i nordvika). Har ønske om å få stabilt vann. Har vann fra et oppkomme og har pumpe der, men det er for lite tilsig, og går ofte tom. Har lagt opp inne med vann til kjøkken, bad/dusj og har varmtvannstank inne. Ønsker å få boret etter vann og lagt vann inn i hytta slik at jeg kan ha vann hele året .

Utgraving av hustomt og ca 7 søylepunkt. Erikstad Fauske

8206FAUSKE

Trenger utgraving av tomt. Det skal fjernes ca 300 m3 leirholdig masse og i tillegg graves til avløp og drens. Det skal lages fundament for støping av ringmur.