Skal du reparere eller montere vedovn i Tromsø?

Uansett om du skal montere, reparere eller få utført service på vedovn. På Mittanbud finner du bedrifter som hjelper deg med vedovnen. Legg ut jobben og få tilbud fra flere håndverkere i Tromsø!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du reparere eller montere vedovn i Tromsø?

Uansett om du skal montere, reparere eller få utført service på vedovn. På Mittanbud finner du bedrifter som hjelper deg med vedovnen. Legg ut jobben og få tilbud fra flere håndverkere i Tromsø!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet vedovn i Tromsø

Skifte tak, ca 55 kvm (kun ytre) på liten enebolig, samt skifte dekke på liten balkong (ca 12kvm)

9011TROMSØ

Ytre tak må byttes (og isoleres antar jeg). Vurderer å sette inn vedovn og pipe (stålpipe) i samme slengen. Dekke på balkong må byttes etter lekkasje.

Montere vedovn til Leca pipe

9105KVALØYA

Hei, jeg har kjøpt en Jotun Leon som jeg skal montere til Leca pipe; ser at det anbefales at fagfolk gjør jobben; er dette en jobb som dere kan utføre? Jeg ønsker også å få tettet igjen et gammelt hull i pipa, som har vært benyttet til den gamle ovnen. Hvor mye skal dere ha for å gjøre en slik jobb?

Oppussing av flere rom, inkl bad, kjøkken, bytte vindu, nye gulv med varme

9102KVALØYSLETTA

2. et hus fra 1984 med påbygg 1993. Et bad fra byggeår ca 10 kvm, vinyl i dag trenger full oppussing. Varme i gulv. Lite vindu. Et bad ca 5,5 kvm flislagt, trenger ny innredning inkl dusjkabinett og vask + ønsker vegghengt do. Mulig male eksisterende flis ev mikrosement over? Ikke vindu. Kjøkken må totalrenoveres. Ønsker flytte eksisterende kjøkken til stue vegg i vegg med det minste badet. Åpne vegger mellom eksisterende kjøkken og stue og nytt kjøkken. I dag varme i alle gulv som har begynt å svikte. Ønsker nytt gulv i hele etasjen, med varme. Vegger i stue, kjøkken gang har i dag panel/tapet. Trenger nye overflater. Med flytting av kjøkken: tak må males. Vinduene er fra byggeår og bør byttes. To nye verandadører. Veranda utenfor stue kjøkken ønskes utvidet så like bred hele veien. Treverk må skiftes (bunn og rekkverk). Platting under verandaen (like bred) trenger nytt dekke. Vegg i vegg med det største badet nede er et lite vaskerom. Vinyl og varme i gulv. Trenger nytt gulv og veggdekke og innredning. 3 soverom nede + en liten stue, trenger nye gulv (vinyl/laminat) og overflate vegg. Gang i forbindelse med trapp nede har vinyl, varme og sluk (varmtvannsbereder under trapp i dag). Ønsker nytt gulv, tapet og maling i gang/trappenedgang. Åpne trappetrinn i dag ønsker vurdert om kan lukkes, ev også legge nytt dekke i furutrappen. Yttergang oppe ca 6 kvm: nytt gulv med varme, overflate vegg og ny ytterdør ønskes. Vedovn i underetasje ønskes tatt bort/ blindet. Ønsker ny vedovn i stua i overetasjen. Mulig innebygget i pipe?

Oppføring av ny pipe og ildsted

9010TROMSØ

Ønsker pristilbud på oppføring av ny pipe og ildsted i enebolig. Foretak må ha nødvendige kvalifikasjoner for denne jobben, og kunne påta seg ansvar som ansvarlig prosjekterende og ansvarlig utførende.

Div. arbeid på hytte Takvatnet/Troms

9018TROMSØ

Arbeid som ønskes utført Etterisolering av hytte, skifte av vinduer, liten utvidelse av gang. Vurderer også å få fjernet gammel peis m/pipe og så satt inn ny vedovn m/pipe for deretter å legge ny taktekking på hele taket. Ta kontakt for spørsmål og ev. befaring Referanser kreves.

Flytte peis opp en etasje

9010TROMSØ

Har en peisovn som nå er montert i underetasjen. Ønsker å flytte denne opp en etasje i stua med alt arbeidet dette innebærer.

Siste evalueringer
* Fortsatt ledig: Skifte av eksisterende stålpipe og montering av ny vedovn

Jobben ble raskt og profesjonelt utført fra befaring til ferdigstillelse. De gjorde alt som avtalt under befaring. God kommunikasjon underveis med leder av firmaet.

Des. 2019
T

Tone om PIPER OG ILDSTEDER AS

Tromsdalen
Montere rør - vedovn

Fikk god veiledning underveis der Troms Elementbygg AS fullførte oppdraget på en god og tilfredsstillende måte. Prisen var helt innenfor det som var avtalt. Tok også på seg oppdraget om å melde inn fullført arbeid til Tromsø kommune slik at avvik er lukket.

Nov. 2019
E

Elfrid om TROMS ELEMENTBYGG AS

Rognan
Montering av ildsted

Fine folk. Punktlig. Dyktige. Good job.

Mai 2019
B

Børre om NORMUR AS

Tromsdalen
Montere ved ovn til ny/ubrukt pipe

Anbefales!! De kom til avtalt tid Hyggelige folk! Jobben utført pent og forskriftsmessig Fikk gode råd underveis

Mars 2018
T

Tommy om Macbygg Maciej Iwan

Tromsdalen