Trenger du hjelp med vindu eller dør på Sortland?

Har du et prosjekt på gang på Sortland for å skifte ut vindu eller dør, eller å fikse opp de du har? Legger du ut jobben på Mittanbud vil dyktige håndverkere på Sortland konkurrere om å hjelpe deg!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du hjelp med vindu eller dør på Sortland?

Har du et prosjekt på gang på Sortland for å skifte ut vindu eller dør, eller å fikse opp de du har? Legger du ut jobben på Mittanbud vil dyktige håndverkere på Sortland konkurrere om å hjelpe deg!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet vindu og dør på Sortland

Bytte grunnmur på 2 av 4 sider av huset + vindu

8402SORTLAND

Grunnmuren tilhører 2 av sidene til kjeller med normal takhøyde. Hus bygget ca 1980. Det er sprekk langs nesten hele langside (øst) på grunnmur på ca 15m, og kortsiden (sør) (ca halvparten av lengden av langside) buler litt innover (vises fra utsiden for et trent øye). Langsiden er det en platting med tilhørende lav pyntemur i forkant og en liten bod som også trenger nytt fundament og mulig må de- og remonteres i forbindelse reparasjon/skifting av grunnmur på langside. På kortsiden er det en altan. Over 50% av mur er under jorda. Vi ønsker at tilhørende arbeider inne også blir utført i oppdraget, som bla. drenering, gulv, vegger, tak og det som måtte høre med til disse to sidene for å få kjelleren og muren/huset i god stand. Til info har tidligere eier fjernet en bærevegg i kjeller som gikk fra ca midt i huset til vest-side. Det er fremdeles bærevegg fra sør til nord i kjeller (parallelt med langside). Etter det vi har forstått må det opp 2 nye bærevegger innvendig for støtte til mur på langside. Vi tenker å beholde 1 vindu i forbindelse med langside grunnmur (per i dag er det 2 vinduer), men det nye vinduet må oppfylle krav for rømningsvei med evt. lysgrav om ikke terrenget senkes. Det er også 1 vindu tilhørende den andre langsiden (vest) av grunnmuren som skal byttes til et større vindu med evt. lysgrav (godkjent størrelse i forhold til rømningsvei) og 2 nye vindu på den andre kortsiden (nord) som må lages hull til og evt. tilhørende lysgrav. Arbeidet ønskes gjort så snart som det er mulig. Det bor ingen i kjeller per nå og arbeidet kan startes så snart dere har mulighet. Vi tar dere gjerne i mot på befaring, enten fysisk eller over teams/zoom eller lignende. Oppdraget dekkes ikke av noen forsikring, så vi er i dialog med banken fortløpende for å få lån til kostnadene når vi vet hva det kommer på. Vi kan være behjelpelig med overnatting på rom i kjeller som ikke berøres av grunnmur, der er også bla. kjøkken og bad som ikke er i forbindelse med de 2 sidene av grunnmur som er ødelagte. Se tegninger for hvordan kjeller var fra byggeår, hvordan den ser ut i dag og hvordan vi ser for oss at den skal bli.

Reperasjon av hytte

8416SORTLAND

Hei - har en hytte av eldre årgang. En del skal rives, og den som skal stå behøver litt vedlikehold og nye vindu og spesisldør. Litt hjelp med riving vil nok også trengs. Den ligger ved Rauvannet i Rana. Bilvei frem til hytta.

Sett inn ny verandadør og ny karm (ramme)

8403SORTLAND

Arbeidet består i å fjerne en gammel verandadør m/karm (ramme). Montering av ny karm (ramme) og ny dør. Isolering rundt den nye karmen (ramma) og påsettelse av nye ytterbord rundt ramma.

Bytte av kledning og vindu

8400SORTLAND

Jeg ønsker tilbud på bytte av kledning, ett kjøkkenvindu og to stuevindu på østveggen av mitt hus i Lykkentreffveien, 8400 Sortland. Arbeid som ønskes utført er: - Opprigging og nedrigging av stillas. - Bytte av ca. 15 løpemeter, nærmere 40 kvm bordkledning, minus vindusflater. 23x48 lekter for tilstrekkelig med lufting. Tyvek på vegg, tyvektape rundt verandadør og vinduer. 19x148 d-fals hvitgrunnet kledning. - Bytte av to stuevinduer (ca. 120X140 i dag). Ønskelig med utviding av vindushull (nedover) og nye vindu i størrelse 120x160/170 fastkarm, type Natre. Innvendig foring og listing. - Bytte av ett kjøkkenvindu, 140x130 toppsving, type Natre. Innvendig foring og listing. - Omramminger og montering av hjørnebord. - Montering av kassebord 16x98. (Mangler idag grunnet bytte av tak tidligere). Egeninnsats: Jeg kan selv sørge for riving av gammel kledning, lekter og svartpapp inn til gammel asfaltplate, samt bortkjøring av gammel kledning og andre materialer, dersom det er ønskelig/mulig.

Bytte av tak

8407SORTLAND

Skal bytte takplater på et tilbygg. Plater, lekter og papp må byttes. Ett vindu skal også byttes.

Legge nytt tak på overbygg

8400SORTLAND

Har en liten veranda over inngangspartiet jeg i utgangspunktet må få lagt nytt dekke på. Som alternativ lurer jeg på å bare fjerne den og legge nytt skråtak fra veggen og litt ut over inngangsdøra/trappa. Men da må jeg fjerne verandadøra og bytte vindu oppe.

Siste evalueringer
Skfite ei ytterdør

Ristic gjorde en kjempe jobb. Det var ingen ting å klage på. Alt ble gjort i henhold til avtale

Feb. 2021
s

sonja om ENK RISTIC BYGGTJENESTE

Sortland
Kledning på rekkehus

Her er det kvalitet i alle ledd! Jeg fikk god oppfølging og jobben ble utført som avtalt, til avtalt tid og pris. Resultatet ble helt supert! Anbefales!

Aug. 2016
O

Ole-Johan om TØMRER INGE STRAND AS

Sørum
Bytting av vinduer i enebolig

Valgte Litanor bygg for å bytte 2 store vinduer og de kom 2 mann og gjorde jobben på en dag. Så langt må vi si oss veldig godt fornøyd med jobben :-)

Okt. 2013
V

Victor om LITANOR BYGG

Straumsjøen