Få hjelp til å legge membran i Oppegård

Skal du legge membran på bad, vaskerom, terrasse eller tak i Oppegård? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige håndverkere som kan hjelpe deg å legge membran.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Få hjelp til å legge membran i Oppegård

Skal du legge membran på bad, vaskerom, terrasse eller tak i Oppegård? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige håndverkere som kan hjelpe deg å legge membran.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet membran i Oppegård

Rive terrasse med fliser, membran mm. + gjenoppbygging

1415OPPEGÅRD

Lekkasje fra terrasse over garasje. Oppdraget gjelder riving av rekkverk, fliser, membran, panel på 2 stk yttervegger og gjenoppbygging tilsvarende.

Utbedring av terrasse/legge inn membran.

1415OPPEGÅRD

Terrassen med flisdekke på leca mangler membran som fører til vanninntrengning ved overgang mellom yttervegg og flisgulv. Det er ikke synlig membran under flissjiktet og det mangler tetting i overgang mot yttervegg. Fukt ifra nedbør og snøsmelting går inn i murkonstruksjon og over tid har dette ført til fukt og muggsoppskader på innvendige overflater. Utbedre tettesjikt eller beslag for å hindre vanninntrengning.

Nytt gulv vaskerom

1415OPPEGÅRD

Hei, Vaskerommet er 280cm x 332cm Her er hva vi ønsker gjort: Fjerne gamle fliser Pigge opp gulvet litt rundt sluk og til nytt avløp (til vaskemaskin og vask) Nytt sluk med membran, nye avløpsrør til ny vask og til vaskemaskin Legge membran på gulvet. Flytesparkling av gulv Varmekabel inkl. termostat Legge opp varmt/kaldt vann til den nye vasken. (Vann finnes i naborommet (ca. 4 m rør) Flislegging gulv med sokkelflis ( alt inkludert, Kun fliser kommer utenom) Div. nytt listverk hvis nødvendig. Er forresten viktig at ikke gulvet bygger så veldig mye mer enn i dag. Ønsker gjerne et pris estimat før eventuell befaring. Tusen takk

Wc

1415OPPEGÅRD

Legge membran på veggene og legge på flis. Lage ny vegg do+ny servant. Bytte rør på wc. Trenger ikke bytte gulvet da det er flislagt m/ varmekabel. Ønsker et pakkepris.

Membran på bad

1415OPPEGÅRD

Trenger å få lagt membran på nybygd bad. Ca 2.7m2. Send tilbud og oppstartdato, samt estimert tidbruk.

Avdekke membran og skadested på takterrasse ifbm vannlekasje

1415OPPEGÅRD

Vi har behov for hjelp av noen som kan åpne opp fliser, beslag og treverk for å avdekke membranen og skadested på takterrassen vår. Vi må finne ut av omfang og årsaken til en vannlekkasje før takstmann kommer på onsdag den 29. januar. Vi ønsker helst noen med god erfaring og fagkunnskap om norsk byggestandard og byggtekniske forskrifter. Gjerne taktekker eller total-entreprenør som kan bistå senere med utbedring og gjenoppbygning. Det er viktig at området som avdekkes også blir dekket til, så det ikke er utsatt for ytterligere skader fra nedbør, og at det blir godt sikret mot evt. kraftig vind.

Siste evalueringer
Rehabilitering av gammelt bad

Veldig godt utført jobb, effektive og flinke håndverkere. Håndverkerne snakket ikke norsk og engelsk. Litt vanskelig å kommunisere.Prisen var det ingenting å si noe på. Alt i alt meget godt fornøyd.

Mars 2015
S

Stein Otto om SINERGY SOLUTIONS AS

Oppegård
Legge smøre membran og nye fliser på utvendig trapp.

Jobben ble godt utført til avtalt tid og pris.

Okt. 2013
H

Henning om NERO BYGG AS

Oppegård
Rehabilitere to bad

Oppdraget blev utført på en meget tilfredstillende måte. God dokumentasjon/informasjon, godt grunnarbeid og upåklagelig finish. Ikke billigst i klassen, men man får det man betaler for.

April 2013
C

Claes om MALER OG SNEKKERSERVICE AS

Oppegård
Enkel fornying av bad

Jeg valgte firmaet til å fornye mitt nedslitte bad fordi de ga et tillitsvekkende inntrykk og ga gode faglige vurderinger på jobben. De har vært veldig greie å ha med å gjøre og har jobbet veldig raskt og effektivt. De utførte jobben til punkt og prikke til avtalt tidspunkt. De er veldig hyggelige og gir et pålitelig inntrykk. Arbeidet er pent og nøyaktig utført. De er svært konkurransedyktige på pris. Anbefales. Anne-Cathrine (917 58 299

Okt. 2012
A

Anne-Cathrine om SINERGY SOLUTIONS AS

Oppegård