Få hjelp til å legge membran på Sortland

Skal du legge membran på bad, vaskerom, terrasse eller tak på Sortland? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige håndverkere som kan hjelpe deg å legge membran.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Få hjelp til å legge membran på Sortland

Skal du legge membran på bad, vaskerom, terrasse eller tak på Sortland? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige håndverkere som kan hjelpe deg å legge membran.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet membran på Sortland

Flyte/membran/flis 6,5 kvm bad

8406SORTLAND

Ønsker pristilbud på å flyte opp badegulv m/fall, smøre membran og legge fliser på et 6,5 kvm stort bad. Det vil bli lagt varmekabler først

Hjelp til renovering av bad/våtrom

8404SORTLAND

Har hatt vannlekkasje på badet, og har nå fått revet bort det meste som var berørt og trenger utskiftning. Jobben går ut på følgende: - Sette opp en ny vegg mellom våt sone (dusjnisje) og soverom - Reparere sluk i dusjnisje (trenger ny mansjett) - Legge ny avretningsmasse på gulv i dusjnisje - Legge ny membran i dusjnisje - Legge nye fliser på gulv, samt sokkelfliser i dusjnisje. Jobben skal i teorien være grei, men med tanke på utgangspuktet kam det by på utfordringer. Gulv, fliser og sokkelfliser på selve badet er inntakt, enn så lenge, da jeg ønsker å bevare så mye som mulig for å redusere kostnadene. Overgangen fra badet til dusjnisjen er den store utfordringen, og er i hovedsak det jeg trenger hjelp til! Ta gjerne kontakt for en mer nøyaktig beskrivelse, samt muligheten for å komme på befaring, eventuellt få tilsendt bilder.

Renovering av gulv på vaskerom

8400SORTLAND

En pakning i vaskemaskinen ble ødelagt og det kom vann på gulvet på vaskerommet. I etterkant ble det oppdaget at våtrommet var utett, ved at flisene er lagt direkte på sponplater. Vedkommende som var på befaring skriver i sin rapport at sponplatene har trukket vann og at fugene er sprukket opp og at flisene er løse. Det er behov for å skifte ut sponplatene, legge nytt gulv og sørge for at vaskerommet er i tråd med dagens standard. Samtidig må de som utfører arbeidet forsikre seg om at det ikke er følgeskader på tilstøtende rom etc. og at det ikke er andre årsaker til at flisene nå er løse enn vannet fra den ødelagte pakningen i vaskemaskinen. Vaskerommet er ca. 2,30 m x 3,10 m. Det er ikke varmekabler i gulvet. Det er 1 sluk. Vi ønsker ikke nødvendigvis fliser når gulvet renoveres, men ønsker en anbefaling på materialvalg. Rapport med bilder fra befaring kan oversendes på e-post ved forespørsel.

* Fortsatt ledig: Oppussing av 10 kvadrats bad

8400SORTLAND

Anbud 1 Merknad: Legge varmekabler og flis på gulvet, samt ordne sluk til dusj. Merknad:Det er belegg på 2/4 av badet siden det har stått ett badekar der det nå ikke er belegg. Her ligger det en sluk ca 1 meter fra der dusjen skal være. Vegg: Her må det legges baderomspalter (22 stk). Lyspunkt tak 5 stk downlights med dimmer (led) I tillegg må det settes inn ett nytt vindu stående istedenfor liggende slik det er idag. Anbud 2 Legge varmekabler og flis på gulvet, samt ordne sluk til dusj. Merknad:Det er belegg på 2/4 av badet siden det har stått ett badekar der det nå ikke er belegg. Her ligger det en sluk ca 1 meter fra der dusjen skal være. Badet blir klargjort før arbeid slik at de gamle baderomsplater er revet, og det vil være igjen 3/4 av belegget da dette er limt fast i det støpte baderomsgulvet. Baderomsplater, vindu, fliser og evt godkjente dowlights og brytere kan bli kjøpt inn selv, men vurderes opp mot pris på tilbudet.

* Fortsatt ledig: Oppsussing av bad

8400SORTLAND

Bad på ca 4kvm *legg nytt belegg *Bytte gipsplater på en vegg *legg nye våtroms strier. *Bytting av div vannrør(utpå vegg)

Renovering av bad

8400SORTLAND

Bytting av varmekabler, fliser gulv, våtromsplater på vegger samt veggmontering av wc - er fra før gulvstående wc. Badet er ca 2,5x3,5m

Siste evalueringer
* Fortsatt ledig: Oppussing av 10 kvadrats bad

Kan trygt anbefale bedriften videre til andre. Arbeidet ble utført til avtalt tid, og det var meget bra utført. Bedriften har hyggelige og dyktige arbeidsfolk ansatt. Ved neste oppussing vil jeg bruke bedriften igjen.

Juni 2013
S

Steinar om LITANOR BYGG