Skal du pusse opp badet i Oppegård?

Uansett om du skal bygge nytt baderom, totalrenovere eller pusse opp bad i Oppegård. På Mittanbud finner du dyktige håndverkere som er klare for å hjelpe deg!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du pusse opp badet i Oppegård?

Uansett om du skal bygge nytt baderom, totalrenovere eller pusse opp bad i Oppegård. På Mittanbud finner du dyktige håndverkere som er klare for å hjelpe deg!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber innen oppussing av bad i Oppegård

Mikroelektronikk i bad

1415OPPEGÅRD

Hei, Jeg ønsker å pusse opp badet overfladisk med mikrosement. Ønsker å få tilsendt tilbud på hva det kan koste omtrent. Badet er omtrent 10-12 kvadrat. Mulig jeg må også legge inn varmekabler. Befaring kan avtales nærmere etter tilbud estimat.

Oppussing av bad

1415OPPEGÅRD

Vi trenger å pusse opp vårt bad. - Legge nye fliser på gulv (dagens fliser sprukket opp pga at huset har beveget på seg siden det ble bygget i 2010). - Spotter i tak og flytting av elektriske punkter/lamper - Sette opp ny innredning som er bestilt. - Endre på sluk - Fullstendig dokumentasjon i forhold til dagens krav.

Pusse opp gjestetoallet

1415OPPEGÅRD

Hei. Jeg skal pusse opp det lille toalletet vårt( gjeste toalletet på ca litt under 2 meter. Jeg har fliser alt klart, men resten av møbler kan jeg kjøpe inn. Tenker og få beggynt løpet av uken eller neste

Totalt renovering av badet

1415OPPEGÅRD

Vi ønsker å pusse opp baderommet (fra 2000, med vinylgulv, utenflis) ca 7 m2 kan dere gi pristilbyd.

Vurdering av tilstand bad - tilbud på utbedringer

1415OPPEGÅRD

Trenger en vurdering av tilstand på baderom fra 2007. Det er oppdaget mangel på mansjetter rundt vann og avløpsrør, og jeg er usikker på standarden/tilstand på resterende av konstruksjonen. Basert på vurderingen ønsker jeg tilbud på utbedringer. Litt avhengig av utbedringsbehovene ønsker jeg også tilbud på utskiftning av baderomsinnredning (speilskap, servant/servantskap og badekar). Innredningen har jeg allerede klart. Badet er ca 5m2 stort.

Totalrenovering av bad og vaskerom

1415OPPEGÅRD

Ønsker totalrenovering av bad og vaskerom våren 2024. Badet er ca. 348 x 160 cm, over 30 år gammelt og utstyr med badekar. Vi ønsker oss lyse/beige fliser, gulvvarme, overgang fra badekar til moderne dusjløsning, underskap/skuffer som dekker hele bredden på den ene veggen på ca. 160 cm og mulighet for 2 håndvasker og stort speil på veggen. Vaskerommet som skal renoveres er på ca. 190 x 164 cm. Det er trolig ikke behov for en totalrenovering, men vi ønsker oss at det legges gulvfliser med gulvvarme. Det skal være opplegg til vaskemaskin, tørketrommel og varmtvannstanken skal flyttes over i naborommet (innebod) for å frigjøre plass til gode løsninger på vaskerommet. Vi vurderer også å gjøre om/utvide toalettet i 2. etasje til et bad på ca. ca. 170 x 170 cm dersom vi blir enige om en god pakkepris.

Siste evalueringer
Totalrenovering bad

Kan anbefales! Totalrenovering av bad ble utført til avtalt tid og pris. Arbeidet var av god fagmessig kvalitet.

Mai 2019
O

Ottar om OSLO RØR & VARMETEKNIKK AS

Oppegård
Renovering av bad

Pent resultat, ingen overraskelser og enkelt samarbeid.

Mars 2019
J

Jan Steinar om JELSNES FLIS OG BAD AS

Oppegård
Totalrenovere bad

Vi er veldig fornøyde med vårt nye bad. Vi fikk totalrenovert badet vårt til avtalt tid og pris. Prosjektleder Sohel og medarbeiderne var hyggelige og hjelpsomme. Vi er veldig fornøyde med sluttresultatet. Anbefaler denne bedriften på det sterkeste.

Mai 2017
S

Stine om RINGEN RØRSERVICE AS

Oppegård
Renovering av bad, lage nytt vaskerom mv

Jobb besto av totalrenov.bad 9m2, lage nytt bad/vaskerom 6m2, maling, nytt inngangsparti, nye døråpninger etc. Vi hadde flere bedrifter på befaring, men Smart Service AS gjorde helt klart det beste inntrykket. Meget profesjonelle, effektive og løsningsorienterte. Holdt seg innenfor rammene for avtalt tid og pris med god margin og besvarte alle spm vi hadde fortløpende. Anbefales på det sterkeste! RIng gjerne ved behov for mer informasjon.

Sep. 2016
M

Maria T. Halvorsen om SMART SERVICE AS

Oppegård
Utvide og oppgradere vaskekjeller

Har ikke noe annet enn bra ting å si om Byggpartner Angermo. Leverte innenfor tiden og med perfekt resultat. Bra oppfølging underveis og fleksible i forhold til endringer som vi gjorde på sparken. De holdt huset pent og ryddig under hele prosessen.

Mars 2016
C

Claes om BYGGSERVICE1 AS

Oppegård
Full rehabilitering av bad etter ny våtroms norm juli 2015

Her var det godt håndverk og god kontakt underveis,hyggelig og imøtekommende fra planlegging til slutt! Vi angrer ikke ett sekund på at vi valgte Godt Bygg!

Feb. 2016
A

Alf om Godt Bygg AS

Oppegård
Rehabilitere 2 bad

Rehabiliterte 2 bad. Leverte til tiden og til avtalt pris. Resultatet ble meget bra og dokumentasjon ble levert oss når badet ble betalt. Ryddig og greit. Kommer til å bruke dem igjen på andre oppdrag. Kan anbefale disse gutta.

Juli 2015
U

UNKNOWN om JOBBEXTRA.NO LIMITED

Rehabilitering av gammelt bad

Veldig godt utført jobb, effektive og flinke håndverkere. Håndverkerne snakket ikke norsk og engelsk. Litt vanskelig å kommunisere.Prisen var det ingenting å si noe på. Alt i alt meget godt fornøyd.

Mars 2015
S

Stein Otto om SINERGY SOLUTIONS AS

Oppegård
Helrenovering av bad og flislegging av vaskerom.

Stefan Bygg og Rehab har rehabilitert, bygget ut vårt bad og laget vaskerom. Stefan og hans gutter her stått for alt av baderom/vaskeroms oppbygging. Vi har hatt andre som har tatt seg av riving av gammelt bad. Vi har også hatt andre håndverkere som har hatt ansvaret for VVS og alt elektrisk. Dette pga, bekjentskap fra før og at vi har bygget om soverom / gang etc.. Stefan er en kjernekar som tar jobben særdeles seriøst og alltid imøtekommende

Aug. 2013
B

Bjørn om VOLTAGE AS

Oppegård
Rehabilitere to bad

Oppdraget blev utført på en meget tilfredstillende måte. God dokumentasjon/informasjon, godt grunnarbeid og upåklagelig finish. Ikke billigst i klassen, men man får det man betaler for.

April 2013
C

Claes om MALER OG SNEKKERSERVICE AS

Oppegård
Baderom

Særdeles fornøyd med Master Bygg som har renovert badet mitt.Arbeidet er meget profesjonelt utført,og jeg er meget fornøyd med prisen.Wojtek og Jakub var veldig behagelige å ha å gjøre med,og kom innom flere ganger for å informere om arbeidets gang.Tidsrammen ble nøyaktig overholdt.Vil absolutt anbefale Master Bygg. K. Welde

Okt. 2012
K

Kjell Inge om MASTER BYGG AS

Oppegård
Enkel fornying av bad

Jeg valgte firmaet til å fornye mitt nedslitte bad fordi de ga et tillitsvekkende inntrykk og ga gode faglige vurderinger på jobben. De har vært veldig greie å ha med å gjøre og har jobbet veldig raskt og effektivt. De utførte jobben til punkt og prikke til avtalt tidspunkt. De er veldig hyggelige og gir et pålitelig inntrykk. Arbeidet er pent og nøyaktig utført. De er svært konkurransedyktige på pris. Anbefales. Anne-Cathrine (917 58 299

Okt. 2012
A

Anne-Cathrine om SINERGY SOLUTIONS AS

Oppegård