Trenger du hjelp til sparkling i Oppegård?

Lyst å slippe å ta stilling til grovhetsgrad, forarbeider, sparkelteip, pussing og så videre? Legg ut jobben på Mittanbud og la dyktige malere og snekkere i Oppegård konkurrere om ditt sparklingsoppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du hjelp til sparkling i Oppegård?

Lyst å slippe å ta stilling til grovhetsgrad, forarbeider, sparkelteip, pussing og så videre? Legg ut jobben på Mittanbud og la dyktige malere og snekkere i Oppegård konkurrere om ditt sparklingsoppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Sparklingsjobber i Oppegård lagt ut på Mittanbud

Renovering av leilighet

1415OPPEGÅRD

I forbindelse med renovering av en leilighet ønsker jeg separate tilbud på følgende. 1: Senking av tak og montering av spotter + 2 uttak for lyskilder (taklampe). Taket er for det meste betongelementer. Taket skal sparkles og males. Størrelse ca 35 -40 kvm. 2: Maling av leilighet ca 70 kvm. Stue, kjøkken, gang og 3 rom, 3: Skifte eller reparasjon av parkett som er skadet. I tilfelle parkett må skiftes ønskes det lagt varmefolie under deler av parkett. Totalt er det ca 35 kvm 4: Baderommet har et antall fliser som må skiftes ca. 8 - 10. 5: Skifte av 1 - eventuelt flere vinduer. 6: Kappe ca 10 cm av en granitt benkeplate, For alle er det selvsagt anledning til å besiktige leiligheten før tilbud gis. Tilbud kan gis samlet eller enkeltvis.

Utbedring av bad/vaskerom etter vannskade

1415OPPEGÅRD

Bad/vaskerom trenger utskifte av gipsplater, helsparkling, maling og montering av badekar.

Sparkle skjøter gipstak og -vegger

1415OPPEGÅRD

Et rom på ca. 12 kvadratmeter er ferdig gipset i tak og på vegger, men innser at jeg ikke er god nok til å sparkle skjøtene selv. Trenger at jobben gjøres på dagtid tidlig i neste uke (mandag til onsdag).

Helsparkling mur + strietapet

1415OPPEGÅRD

Ønsker tilbud på helsparkling. Flater: 2,22 h x 4 m l strietapet 2,22 h x 11,5 m l mur Bor på Oppegård. Befaring kan ordnes.

Sparkling

1415OPPEGÅRD

Det er blitt satt inn en dør fra gang til stue og vi trenger noen til å helsparkle rundt døren på begge sider. Det er vanlig takhøyde 240 cm. Har også fått et hull i veggen på 4x5 cm som må tettes og sparkles.

Male/ sparkle tak og vegger i gang.

1415OPPEGÅRD

To etasje gang som trenger maling/ overflatebehandling. Takk og vegger. Kanskje skifte gulvlister.

Siste evalueringer
Montere gipsvegg, gulv, innerdør og pusse/sparkle pipe

Selve jobben ble veldig godt utført med montering av gipsvegger, nye innerdører, legging av gulv og sparkling+maling av vegger/tak/pipe. Jobben tok litt lenger tid enn avalt, men fikk inntrykk av at det ble jobbet effektivt og nøyaktig. Påtok seg også en liten ekstrajobb som ble avtalt underveis. Sitter igjen med et godt helhetsinntrykk av jobben og fornøyd med servicen. De glemte riktignok å montere en list, og det oppstod en misforståelse rundt betaling, men det ble raskt ordnet. I sum kan jeg absolutt anbefale I&A Maling og Oppussing Pop.

Okt. 2021
T

Trond om I&A MALING OG OPPUSSING POP

Oppegård
Sparkling og maling av gipsplater i tak

Jeg kunne godt brukt D&T Nor igjen. Hyggelige og effektive. Effektiviteten gikk på et av rommene ut over utførelse, men de kom tilbake og ordnet opp i dette når vi påpekte det. Alt i alt fornøyd.

Okt. 2021
S

Simen N. om D & T NOR AS

Oppegård
Oppussing av stue med strietapet.

Godt utført arbeid til bra pris.

Sep. 2021
M

Mats Nagelsen om FØNIKS BYGG OG MALER AS

Oppegård
Oppussing stue

Jan sparklet og malte vår stue og kjøkken. Vi er godt fornøyd med kommunikasjon, ryddighet, effektivitet og ikke minst resultatet. Veldig hyggelig og punktlig. Anbefales på det sterkeste!

Sep. 2021
M

Marianne om JAN R GYLLENSTEN

Oppegård
Oppussing trappeoppgang

Fikk helsparklet vegger i trappeoppgang og stuen, samt maling av tak. Laleks var meget presiste og pålitelige, prisen stemte overens med leveransen og jobbet ble veldig bra. Strålende fornøyd.

April 2021
M

Maria om Laleks AS

Oppegård
Sparkle gipsvegger i stue og kjøkken

Veldig fornøyd med Alt i Mal. De møtte opp til avtalt tid. Kommunikasjonen underveis var veldig bra og sluttresultatet ble helt glatte vegger. Veldig bra arbeid

April 2021
T

Thomas om ALT MED MAL AS

Oslo
Gipse innvendig tak

Kan anbefales, ryddig prosess og godt utført arbeid

Nov. 2020
L

Lasse om DEKOR & DESIGN STREKKTAK AS

Oppegård
Totaloppussing av store deler av enebolig

Utrolig fornøyd med jobben! Effektive, flinke og løsningsorienterte - kan absolutt anbefales videre.

Nov. 2020
M

Marte om REGO BYGG AS

Oppegård
Isolere, gipse tak i to lag, sparkle og male - ca 28 kvm

Flinke folk, god pris!

Okt. 2020
E

Eivind om FORNEK - WELPRO BUILDING SERVICES

Oppegård
Helsparkling og maling 2xsoverom

D&T Nor AS hjalp oss med å male panel i en stue, samnt pusse opp gulv til tak på to soverom. Noe å sette fingern på finishen. Men kom tilbake og fikset opp. God kommunikasjon hele veien, proffe karer som vurderes til nytt prosjekt.

Juli 2020
R

Rachel om D & T NOR AS

Oslo
Sparkle og male gipsvegger

Jan gjorde en utmerket jobb med både helsparkling og maling. Jobbet effektivt og leverte som avtalt til avtalt pris.

Mars 2020
Y

Yngve om JAN R GYLLENSTEN

Oppegård
Oppbygging av baderom, snekkerjobb

Bygg & Prosjektering AS V/Liridon anbefales på det sterkeste. Hele prosessen fra A til Å hat bært preg av seriøsitet, kompetanse og åpenhet. Sluttproduktet står igjen som perfekt og 100% slik vi avtalte at det skulle bli, men det som er enda mer tilfredstillende og beroligende er at oppbyggingen bak fasaden har blitt ivaretatt. Liridon har dokumentert og forklart underveis hva han har gjort, hvorfor det er gjort på den måten og hvilke produkter som har blitt benyttet. Det er enkelt å kommunisere med alle involverte og de oppleves først og fremst som fleksibelt og løsningsorienterte! Vi velger uten tvil Bygg & Prosjektering AS igjen!

Des. 2019
M

Mariam om BYGG & PROSJEKTERING AS

Oppegård