Varmepumpe i Ålesund

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Varmepumpe i Ålesund

NORDVEST VARMEPUMPER

Mars 2023

Varmepumpe + Montering

"God informasjon ved befaring, og pris ble som forespeilet!"
J
Jonas
Ålesund

ALFA MILJØ AS

April 2020

Varmepumpe

"Veldig fornøyd :) Anbefaler de videre."
E
Elise
Søvik

PROFF VARMEPUMPER AS

Ventilasjon blir utført av vårt datterselskap Klima Entreprenørene. Kontakt oss i forbindelse med befaring, prosjektering og montering.

Jan. 2019

Service varmepumpe

"Hadde ledig tid neste dag og møtte til avtalt tid. Betaling ble ordnet enkelt på stedet med kortterminal."
H
Henning
Ålesund
PROFF VARMEPUMPER AS

Proff Varmepumper AS

Proff Varmepumper AS tilbyr totale løsninger skreddersydd den enkeltes behov og preferanser og vårt mål er å gi kunden løsninger som øker besparelsen og komforten i hjemmet, med kompromissløs kvalitet og med omtanke for miljøet!Vi har et balansert fokus på kundemassen, og jobber derfor tungt inn mot både privat og nærings sektoren. Dette har gitt oss erfaring med salg og installasjoner med alt fra små og enkle monteringer til større og mer komplekse prosjekter.

Okt. 2017

Service/reperasjon av varmepumpe i Ålesund

"Serviceinnstilt og løsnings-orientert bedrift, kjapt levert."
O
Ottar
Ålesund
Proff Varmepumper AS
Om Ålesund

Ålesund kommune ligger på Sunnmøre i Møre og Romsdal fylke, og omfatter øyer og halvøyer mellom fjordene som strekker seg innover. Det historiske sentrum i byen Ålesund ligger i omkring sundet mellom Aspøya og Nørvøya, mens det senere har kommet sammenhengende bebyggelse østover. I tillegg er det spredt bebyggelse på mindre tettsteder og øyer i kommunen.

Ålesund har en særpreget arkitektur i jugendstil som ble bygget etter en stor bybrann i 1904, og store deler av sentrum har nasjonal kulturhistorisk verneinteresse. Dersom du planlegger et oppussingsprosjekt i Ålesund, kan dette påvirke hva du har lov til å gjøre av inngrep, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Når du planlegger prosjektet ditt, kan det være lurt å engasjere lokale håndverkere og entreprenører. De kjenner til de lokale byggereglene og byggetradisjonene, og har i tillegg erfaring med hvilke materialer som passer til værforholdene i området. Da sikrer du at prosjektet oppfyller alle nødvendige krav, og at du får et godt resultat.

Siste registrerte jobber

Reparasjon av varmepumpe

6014ÅLESUND

Samsung smart inverter, model NS035NHXEA. Varmepumpa virker kun ved maks varme. Det er lenge siden den har hatt service.

Varmepumpe

6016ÅLESUND

Ønsker pris på varmepumpe og montering. Varmepumpen skal monteres i en stue med normal takhøyde, på utsiden er det terrasse. Stenderverk av tre i normal tykkelse.

Flytte utedel varmepumpe

6017ÅLESUND

Trenger å flytte utedelen til varmepumpe fra tak (flatt tak, 1.etg hus) til utsiden av mur (ca. 10-15 meter).

Varmepumpe

6019ÅLESUND

Ønsker pristilbud å få satt inn luft til luft varmepumpe i enebolig. Usikker på hvilken plassering som er mest aktuell.

Montering av utedel til varmepumpe i steinmur

6018ÅLESUND

Vi ønsker å flytte utedelen på varmepumpa vår. Nå henger den i noen vaiere festen under terrassen, og dette skaper en del vibrasjoner og støy inn i huset. Under der utedelen henger når er det en steinmur og vi tenker det vil være bedre å montere den der, men det trenger vi hjelp til.

Sjekk av Fujitsu luft luft varmepumpe

6020ÅLESUND

Fujitsu luft luft varmepumpe med dårlig effekt når det er kald trenger en sjekk. Mulig lite gass.