Varmepumpe i Skien

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Varmepumpe i Skien

SCANDIC TELEMARK AS

Scandic Telemark AS er en familiebedrift som ble startet for 14 år siden. Oppstartet av Ruben Olstad, som har over 30 års erfaring fra bransjen.

Nov. 2023

Varmepumpe, bidetta og opplegg til vaskemaskin

"Kjøpte og fikk montert varmepumpe fra Scandic. De scorer bra på alle ledd, anbefales."
M
Mats
Skien
SCANDIC TELEMARK AS

KLIMA & RENHOLD SERVICE PATRYK KRZYSZTOF BACZYNSKI

Velkommen til Klima & Renhold Service! Klima & Renhold Service er et registrert firma som tilbyr profesjonelle og omfattende tjenester både i varmepumpe og renhold bransjen for ikke minst konkurransedyktig pris! Klima & Renhold Service er godkjent som renholdsbedrift i henhold til Godkjennelsesordningen for reholdsvirksomheter. Klima & Renhold Service er autorisert forhandler av Panasonic og Mitsubishi samt F-gass sertifisert.

Okt. 2023

Flytte 2 stk varmepumper

"Veldig fornøyd. Kommer som avtalt og gjør pent arbeid. Anbefales."
B
Bjørn
Skien
KLIMA & RENHOLD SERVICE PATRYK KRZYSZTOF BACZYNSKI

ACSENTERET AS

4.5 (614)

ACsenteret - Norges største merkeuavhengige leverandør av varmepumper! ACsenteret har siden 2002 solgt og installert varmepumper til privatboliger og næringsbygg. Siden starten har vi fokusert på å tenke langsiktig og profesjonelt i en bransje preget av ustabile og kortsiktige aktører. I dag er vi Rogalands største leverandør av varmepumper, og på landsbasis den største merkeuavhengig leverandøren. Vi har egne butikker i Bergen, Bryne, Oslo, Sandefjord, Sandnes, og Stavanger. Siden oppstart har ...

Se mer
Sep. 2023

Bytte til ny varmepumpe

"Levert etter avtale"
J
Jann Roger
Skien
ACSENTERET AS

BEST I TEST VARMEPUMPER AS

4.9 (124)

Mars 2019

Lage vannavleder ved varmepumpe

"Jobben ble utført som beskrevet og på en god måte. Veldig fornøyd!"
K
Kjetil
Skien
Om Skien

Skien kommune ligger like nord for Porsgrunn i Vestfold og Telemark fylke, og har i overkant av 55 000 innbyggere. Flesteparten av innbyggerne i kommunen bor i den sammenhengende tettbebyggelsen mellom Skien, Porsgrunn og Bamle, med en konsentrasjon i byen Skien sørøst i kommunen.

Skien sentrum kjennetegnes av murgårder i både gotisk, renessanse- og barokkstil, bygget etter en bybrann i 1886. Boligkvarteret Snipetorp overlevde brannen og har sammenhengende trehusbebyggelse fra slutten av 1700-tallet. Ellers i kommunen er det variert bebyggelse med mange eneboliger, i tillegg til en del tomannsboliger, rekkehus og gårder. Hva du har lov til å pusse opp og hvilke byggesøknader du må sende inn, avhenger av boligtypen din.

Uansett om du skal totalrenovere huset eller trenger hjelp til vedlikehold, er det lurt å benytte seg av håndverkere som holder til i Skien eller i nærheten av deg. De har kjennskap til hvilke byggeregler som gjelder der du bor og har erfaring med hvilke materialer som passer til klimaforholdene i området.

Siste registrerte jobber

Montering av varmepumpe.

3740SKIEN

Montering av en Samsung varmepumpe . Varmepumpen er ny.

Luft/vann varmepumpe og tilkobling

3746SKIEN

Hei jeg har lagt rør klart i støpen og trenger varmepumpe og tilkobling av det

Tekniker, rens av varmepumpe

3736SKIEN

Trenger rens av varmepumpe

Varmepumpe, bidetta og opplegg til vaskemaskin

3742SKIEN

Vi ønsker tre oppgaver utført på samme addresse i Skien på Gulset. Først en Mitsubishi Electric Hero Muz-LN25VG eller LN35VG varmepumpe med installasjon. Hybel i sokkeletasje i Skien, Gulset. Det blir under 5 meter fra inne til utedel, rør må legges gjennom en mursteinsvegg. Strømkurs ordnes senere. Tak til pumpen ønskes også. En rimelig løsning med bidetta på badet, koblet via rør i servantskapet til veggen ved doen rett ved siden av. Ønsker varmt vann på denne. Siste er at opplegg til vaskemaskin ordnes, VK kobles fra bereder til vaskemaskin, med stoppekran på vegg. Samt avløp kobles til eksisterende rør og opp på samme vegg. Alt under 1 meter avstand.

Montering av Panasonic HZ25XKE

3742SKIEN

Montering på yttervegg av utedel og innedel i stue. Pumpen har jeg fra før. Hvis du kan legge opp elektrisk så legg ved egen pris på det. Tror jeg kan koble til en trefaskurs jeg har, hvis ikke må det ny jordfeilautomat i tillegg. Ca 15 meter kabelstrekk over loft. 16 ampere.

Installasjon og kjøp av varmepumpe Daikin Stylish 2

3715SKIEN

Ønsket pris på kjøp og installasjon av overnevnte pumpe. Alt inkludert.