Skal du montere varmepumpe i Sola?

Uansett om det er luft-til-luft, luft-til-vann eller vann-til-vann varmepumpe du vil få montert eller utført service på, får du hjelp på Mittanbud. Legg ut jobben og få tilbud fra flere sertifiserte varmepumpemontører i Sola.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du montere varmepumpe i Sola?

Uansett om det er luft-til-luft, luft-til-vann eller vann-til-vann varmepumpe du vil få montert eller utført service på, får du hjelp på Mittanbud. Legg ut jobben og få tilbud fra flere sertifiserte varmepumpemontører i Sola.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet varmepumpe i Sola

Montering av ny varmepumpe i eksisterende anlegg

4056TANANGER

Ønsker tilbud på montering av ny varmepumpe i eksisterende anlegg. Klargjør mest mulig på forhånd i demontering av gammel pumpe, deksler på innerdel etc. slik at jobben består i hovedsak av å tømme gammel enhet for gass, for derav å iverksette montering av ny. Har også mulighet for å bistå underveis ved demontering, typ skru av gammel utedel fra stativ etc. Jobber hjemmefra og er fleksibel med oppmøtetidspunkt.

varmepumper

4055SOLA

Hei Vi er 10 leiligheter som er rekkehus , vi ønsker tilbud på muligheter hos oss med eventuelt installasjon - varmepumpe sammen eller separert ??

Kjøpe og montere varmepumpe

4051SOLA

80 kvm leilighet

Installasjon av varmepumpe til kjeller

4051SOLA

Ønsker å etablere en til varmepumpe i huset som er til kjelleren. Avstand til innedel er mellom 4-6m gjennom betongvegg og panelvegg på innsiden. Helst monteres lik eksisterende på klosser slik at vedlikehold på terrasse kan utføres. Strøm er etablert til utedel. Egen stikk og kurs. Ønsker hovedsakelig en Mitsubishi da det er det vi har fra før i hovedetasje. Andre merken kan være aktuell viss det er god pris. Hus fra 1952, etterisolert og varmekabler i kjellerstue. Ca 70kvm. Er medlem av huseierne.

Ønsker varmepumpe i underetasje og hovedetasje på enebolig

4050SOLA

Vi har en enebolig med grunnflate 104 kvm og ønsker varmepumpe i underetasje og hovedetasje

Montere ekstra innedel i varmepumpeanlegg

4051SOLA

Ønsker å montere en ekstra innedel i kjelleren i eksisterende anlegg. Utedel er montert ca 5m-10m fra ønsket lokasjon. Alle rør kan gå over bakken på utsiden. Kan være behov for ny strømkurs da eksisterende ikke har egen forsyning. Innemodel: msz-ft35vgk utedel: muz-ft35vghz

Siste evalueringer
Flink Tømrer for gjennomgang av hus, diverse arbeid

Mange firma på befaring, men valgte Røgenes. De skjønte hva som var utfordringen og er lette å kommunisere med. Norske faglærte tømrer fra jæren. Skikkelig håndverk med norsk standard. Kommer på tiden. Står på hele dagen. Hyggelige og greie er de også. Liker når de kommer med profilerte firmabiler med godkjent byggmester og ansvarsrett symboler. Det tar seg godt ut i nabolaget når du holder på med renovering av et hus. Kjempefornøyd!

Jan. 2019
J

Jostein Måsvær om Byggmester Røgenes & Co AS

Tananger
Elektroarbeider garasje Skadbergveien 274, 4051 SOLA

Leverte til avtalt pris og tid. Enkle å samerbeide med, og alt av endringer (både tillegg og fraktrekk) ift opprinnelig tilbud gikk smertefritt. Alle var hyggelige i alle ledd. Veldig fornøyd med både prosessen og resultatet.

Aug. 2018
O

Ole Kjetil om Elektro Smart AS

Sola
Luft-luft varmepumpe

Gjorde jobben til avtalt pris. Men montøren ønsket å bore hull til rørene i bærende konstruksjoner, og tyder på at det mangler litt kunnskap der. Tømmermannen som jobbet med huset fant et bedre egnet sted for rørgjennomføringen.

Aug. 2017
B

Bernt Tore Djuv om ACSENTERET AS

Tananger
Bytte ut varmekjel med ny kjel ev. varmepumpe

Fant alternativ løsning med luft-vann varmepumpe med varmeveksler og styring av eksisterende vannvarmekolber... installert ihht anbud, og skal bare prøve å få en ut og dobbelsjekke. Har en mistanke om feilkobling og effekt går ut av anlegget og ikke inn :-) Får 5 stjerner etter at alt er dobbelsjekket

Sep. 2015
R

Rune om ACSENTERET AS

Sola
Strøm varmepumpe, kontakt garasje for lading av elbil, rep utelys

Bra og hyggelig service til avtalt pris og tid. Anbefales!!

Mai 2015
Ø

Øyvind om EL-IT INSTALLASJON AS

Tananger
Service på Mitsubishi varmepumpe

Dette firmaet kan anbefales

Aug. 2011
A

Anders om Celcius Vest As

Sola
Daikin Emura

Flott utført.

Aug. 2010
Ø

Ørjan om AC Enko Klima & Energi AS

Tananger