Skal du montere varmepumpe i Tysvær?

Uansett om det er luft-til-luft, luft-til-vann eller vann-til-vann varmepumpe du vil få montert eller utført service på, får du hjelp på Mittanbud. Legg ut jobben og få tilbud fra flere sertifiserte varmepumpemontører i Tysvær.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du montere varmepumpe i Tysvær?

Uansett om det er luft-til-luft, luft-til-vann eller vann-til-vann varmepumpe du vil få montert eller utført service på, får du hjelp på Mittanbud. Legg ut jobben og få tilbud fra flere sertifiserte varmepumpemontører i Tysvær.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet varmepumpe i Tysvær

Kjøp og installering av varmepumpe i lagerseksjon

5570AKSDAL

Installasjon av luft-til-luft varmepumpe i ny lagerseksjon i Aksdal næringspark, Eikeskogvegen 87, seksjon 3. Utedel skal monteres sentrert over dør med innedelen på andre siden. Veggen er 10 cm stål/skum sandwich element. Høyden over bakkenivå er ca. 3 m. Stillas er tilgjengelig. Ønsker også løsning for drenering av kondensvann i slange/rør til bakken, samt værbeskyttelseshus (i stål fra Megaflis?)

Skifte ut gammel varmepumpe med ny

5570AKSDAL

Varme pumpen er i dag montert på utevegg med innedelen rett gjennom veggen. Ca 80 kvadratmeter grunnflate

Smaaoppdrag med god margin

5566HERVIK

Faar varmepumpe Panasonic HZ25XKE i gang... Utedel er montert paa nye braketter allerede, platen inne for oppheng av innedel er paa plass. Signalkabel er allerede fingret gjennom innedelen og klar for tilkobling. Det har vaert VP fra för, saa her bruker vi samme hull i veggen og kanalene om igjen. Jobben bestaar i aa henge opp innedel paa platen, leverer 5 m dobbelrör (den gamle var ferdig kantet ca. 4,95m), legger rör samt signalkabel i eksisterende kanaler, tilkobler rör og kabel mellom inne- og utedel, utlufter system og gjör pumpen klar til bruk. Tetthets- driftstest osv. Materialbehov: 5 m dobbelrör, tape, evt. noe tetningsskum / smaating

Varmepumpe inst. "light-version" Tysvaer kommune

5566HERVIK

Fullförer installasjon av ny varmepumpe Panasonic HZ25XKE. Utedel er montert paa nye braketter allerede, platen inne for oppheng av innedel er paa plass. Det har vaert VP fra för, saa her bruker vi samme hull i veggen og kanalene, som er i greit stand, om igjen. Strömledning med stikken for forsyning utendörs er klar til kobling til utedel og strömkabel mellom inne- og utedel er fingret gjennom innedel og klar til kobling ogsaa. Jobben bestaar i aa henge opp innedel paa platen, leverer 5 m dobbelrör (den gamle var ferdig kantet ca. 4,95m), legger rör samt strömkabel i kanalene, tilkobler rör og strömkabler mellom inne- og utedel, utlufter system og gjör pumpen klar til bruk. Tetthets- driftstest osv. Materialbehov utenom rör.: Tape, noe tetningsskum + evt. muffe for hull (har ikke vaert för, men er vel anbefalt?) og smaating. Vennligst ikke tilbyr pris for standardmontering da begge, material og arbeidsbehov, ligger langt under halvparten av det som kreves ved standardmontering. Det skal utföres av sert. bedrift, litt ute paa lande her saa jeg aksepterer et vis belöp, men ikke lureri... Fastpris inkl. kjöring.

Montere varmepumpe

5560NEDSTRAND

Ønsker å få montert opp varmepumpe på en hytte i Nedstrands området Tysvær Varmepumpen er en Samsung fra 2013 ca Den er demontert pga renovering.Så trenger ca 4 meter rør og nytt brakett for utedel.Strømkabel og signal kabel må også installeres

Service, Varmepumpe

5570AKSDAL

Trenger service på Toshiba Daiseikai varmepumpe. Den reagerer tregt når vi endrer program. Dette er på en hytte i Hervik, og ønskes utført senest utgangen av september.

Siste evalueringer
Varmepumpe og ferdig montering.

Jeg prøvde å hake av alle over men det gikk dessverre ikke. Utrolig fornøyd med Lauareide! De kom raskt på befaring og var også kjapp med montering. Flinke og hyggelige folk som monterte og ryddet etter seg når de gikk. Forstår ikke hvorfor vi ventet så lenge med pumpen. Fantastisk med en pumpe som passer perfekt til vårt hus og så god hjelp med rett plassering. Er du på jakt etter topp service og god kvalitet så trenger du ikke lete lenger! Løp og kjøp 🙌🏻

Juli 2020
L

Linn om LAUAREID SERVICE AS

Førresfjorden
bytte vifte. Daikin varmepumpe

Rask og god bytting av defekt vifte til min daikin varmepumpe

Des. 2019
Ø

Øystein om LAUAREID SERVICE AS

Førresfjorden
levering og montering ny varmepumpe

Kom på avtalt tid og monterte ny varmepumpe, skrudde ned og fjernet den gamle uten kostnad. anbefales.

Sep. 2015
S

Steven om ACSENTERET AS

Aksdal
Flytte utedel til varmepumpe

Ac Senteret ringte meg, og jeg fikk en ca pris. De kom dagen etter og gjorde jobben :) Kan ikkje bli bedre enn dette :) Fantastisk Service og veldigt bra utført jobb og etter forventet pris.

Juni 2015
F

Frode om ACSENTERET AS

Tysværvåg
Montere ny varmepumpe

Rett mann til denne jobben. Pent arbeid. God forklaring på varmepumpen (Toshiba). Leverte ihht avtale og pris:)

Okt. 2013
J

Jan om Nortron AS

Haugesund