VVS og kjøling - Askim

På Mittanbud finner du dyktige rørleggere og kjøleteknikere som hjelper deg med alt fra små reparasjoner til store installasjoner innen VVS (varme-, ventilasjon og sanitærteknikk) og kjøling.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

VVS og kjøling - Askim

På Mittanbud finner du dyktige rørleggere og kjøleteknikere som hjelper deg med alt fra små reparasjoner til store installasjoner innen VVS (varme-, ventilasjon og sanitærteknikk) og kjøling.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Jobber innen VVS / kjøling

Varmepumpe - etterfylle kjølemedium/service på en samt montere én i Askim

1808ASKIM

Varmepumpe 1: Montert 2014, Mitsubishi FH35 vahz. Siste service 2 år siden. Den har redusert effekt. Filtre er renset - antar kjølemedium må etterfylles. Ønskes derfor sjekket for lekkasje samt etterfylling. Befinner seg på gavlvegg øst, lett tilkomst, se bilde 2. Varmepumpe 2: Toshiba ras 13, nedmontert av fagmann i 2020 og skal nå remonteres i sokkelleilighet. Inntak via ventilasjonshull i betongvegg (se bilde 1, til høyre for grønn inngangsdør). Nye rør og deksler skal inkluderes. Oppmontering og festebrakett på stablet betongmur hører til jobben - festebrakett har jeg. Stikkontakt finnes inne, innedelen skal settes på veggen over inngangsdøren.

Rep av luft til vann varmepumpe

1811ASKIM

Feilsøk/Rep. Av feilkode P08/E08 på mitsubishi ecodan, luft til vann varmepumpe. Utedel har kuttet ut. Har prøvd å resette varmepumpe.

Fikse vifte på kjøkken

1807ASKIM

Viften fungere ikke Trenger hjelp

Innebygd peis i eksisterende eller gammel pipe

1812ASKIM

bygd peis i eksisterende eller gammel pipe, vi er i Indre OStfold Askim, trenger inspensjon for tilbud. Det har vart en gammel peis pa place vil bygg en innebygd peis. ta kontakt so fort som mulig. Anderson

Innebygd peis i eksisterende eller gammel pipe

1812ASKIM

Vi håper denne henvendelsen finner deg vel. Vi er interessert i å utføre innbygging av peis i din eksisterende eller gamle pipe i [, Askim, Indre Østfold. Vårt mål er å tilby deg en skreddersydd løsning som oppfyller dine behov og forventninger. Vennligst se nedenfor for detaljer om vår forespørsel: Prosjektdetaljer: Adresse: Askim, Indre Østfold Type peis: Innbygd i eksisterende eller gammel pipe Inspeksjon og vurdering av eksisterende pipeforhold. Tilpasning av peisdesign Bruk av kvalitetsmaterialer som samsvarer med sikkerhetsstandarder. Overholdelse av lokale byggeforskrifter. Ferdigstillelse av prosjektet innenfor en rimelig tidsramme. Vennligst inkluder i tilbudet: Totalpris for prosjektet, inkludert materialer og arbeidskraft. Eventuelle ekstra kostnader som kan oppstå underveis. Forslag til designalternativer og materialvalg. Forventet startdato og ferdigstillelsesdato. Kontaktinformasjon: Navn: Anderson Moreno Vi vil gjerne planlegge en inspeksjon av stedet for å gi en mer nøyaktig prisvurdering. Vennligst gi oss beskjed om en passende tid for å gjennomføre inspeksjonen. Takk for din oppmerksomhet, og vi ser frem til å motta ditt tilbud.

HERU aggregat 100T fra Ostberg 2017 modell

1832ASKIM

Får opp rotorfeil. Ventilasjonen/aggregat gir minimal luft. Har senere kommet opp flere feil: rotortemp.lav, tillufts temp. Lav, overopphetet.vern Kommer en ulyd fra aggegat. Hadde samme problem vinter 2022. Da ble begge rotorer skiftet ut. Trenger pris på Service på å Utbedre feilen.

Siste evalueringer
Demontere gamle radiatorer, rør, og plombere rørene

Utmerket gjennomført. God kommunikasjon, rask og effektivt gjennomført. Anbefales på det sterkeste. Kommer til å bruke igjen hvis det er noe nytt som må gjøres.

Feb. 2019
A

Alexander om HANSEN ENTREPRENØR

Askim
Innsette peisovn

Håndverkeren er meget pålitelig og var meget profesjonell gjennom hele prosessen. Han tok raskt kontakt, gav god informasjon og møtte opp presis hver gang. Jobben holdt høy kvalitet og det var en glede å komme hjem å se resultatet. Alt var ryddig og pent etter han. Jeg anbefaler denne håndverkeren til andre.

Okt. 2018
T

Thrine om NORGES PIPE REHABILITERING MARIO SAFARIK

Askim
Elektriker søkes. Må være godkjennt. Oppfølging etter El-kontroll + diverse.

Pent arbeide utført. Kontrollrapporten ble godkjennt. Litt krøll med noen leveranser. Dette trakk ut tiden på jobben. Det kan elektriker ikke lastes for. Fikk 3 forskjellige fakturaer til sammen. Disse var litt uoversiktlige, men etter oppklaring ble alt i orden.

Mars 2018
F

Flemming Thyssen om ELEKTRO365 AS

Mysen
Service på varmepumpe

Alt utført etter avtale, godt fornøyd med bedriften!

Juni 2017
Å

Åse Stenberg om Luft & Miljø As

Askim
Luft-vann varmepumpe

Ga jobben til Miljø & Inneklima AS da de hadde en veldig god pris og var svært trivelige og forklarte hva som var nødvendig og ikke. Jobben i seg tok en del lengre tid en avtalt, men jeg fikk veldig god kompensasjon pga dette. Tok på seg tilleggsjobb med å fjerne oljetank til en svært god pris. Må trekke fra en stjerne pga at avtalt tid ikke ble overholdt, men det er sånn som kan skje i høysesong. Anbefaler Miljø & Inneklima sterkt!

Juni 2017
V

Vegard om Miljø & Inneklima AS

Askim
Ny varmepumpe

Veldig godt fornøyd

Okt. 2015
A

Anne-Kristin om Luft & Miljø As

Askim
Montere varmepumpe

De gjorde en god jobb til en god pris,bra service.

Feb. 2015
F

Frank Ivar om NESODDEN EL-TJENESTE AS

Askim
Monika

De er flinke ,raske , dyktig. Mega fornøyd ,anbefaler

Feb. 2015
U

UNKNOWN om TOMASZ BEDNARZ -BYGG VAKT

Askim
Montere luft / luft varmepumpe

Gjorde en god jobben, etter avtalt pris og avtalt tid. Liten finish står igjen som han lovte fikse det.

Sep. 2014
D

Darioush A. om KLIMA GRUPPEN AS

Oslo
service på LG varmepumpe i Askim

Punktlig, hyggelig og faglig dyktig. Veldig fornøyd, anbefales!

Sep. 2014
Å

Åse Stenberg om Caverion Norge AS, avd. Askim

Askim
* Fortsatt ledig: Varmepumpe til forsamlingslokale (Frelsesarmeen)

Vi er veldig fornøyd med jobben som ble utført. Alt gikk som planlagt, hyggelig montør.

Nov. 2013
J

Jorunn om KJELL ANDERS TVEDTEN PRO MONTER

Askim
Rør i pipe

Arbeidet gikk ut på å sette stålrør i pipe. Dette var en god opplevelse med håndverkere. De så ingen problemer og gikk på jobben med en gang. Forsto raskt at disse viste hva de drev med. Deilig da man alltid er litt nervøs når man ikke kjenner selskapet fra før. Alt ble levert til avtalt pris. De ryddet skikkelig, vasket gulvet og bar ut en gammel ovn uten at jeg spurte. Anbefales.

Sep. 2013
G

Grant om PEISMAKERN AS

Askim