VVS og kjøling i Fauske

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Siste registrerte jobber

Litt avansert muring rundt en peis

8215VALNESFJORD

Har en vannkappe peis som står på jern føtter med endel rør som skal gå ann og komme til for å inspisere. Trenger en som er kreativ og nøyaktig for å få den til å se bra ut.

Service varmepumpe

8214FAUSKE

Ønsker utført service på min Mitsubishi Electric varmepumpe

Ventilasjonsanlegg

8211FAUSKE

Ønsker tilbud på ventilasjonsanlegg ferdig montert i nybygd enebolig.

* Fortsatt ledig: Hull til pipe

8210FAUSKE

Hei. Trenger noen til å lage nytt hull i pipa. Også tette det gamle hullet og koble på ved ovnen. Kontakt meg gjerne på mail.

Varmepumpe garasje

8215VALNESFJORD

Levering og montering av varmepumpe til garasje. Bygget er på 70 m2 og takhøyden er 3,5 m. Pumpen må tåle kaldt klima, og yte høy effekt.

Sette opp anneks (36 kvm) i Fauske kommune, Sulitjelma.

8230SULITJELMA

Ønsker tilbud på å sette opp et anneks fra Saltdalshytta (36 kvm). Bygget kommer i moduler. Ønsker også tilbud på å sette opp innvendige vegger/dører/gulv/listverk. Annekset skal inneholde en liten badstue, ønsker hjelp til det og. Annekset skal settes på stålrør som vi sørger for at er på plass før bygg skal settes opp. Videre må det monteres en liten peis. Det skal legges elektrisitet til annekset, slik at det må koordineres samtidig.