Evalueringer på Mittanbud
Evalueringer gjør det enklere å velge riktig bedrift. Gjennom våre rutiner og systemer sørger vi for at de er ekte og pålitelige, slik at du kan ta et trygt valg når du skal velge den rette bedriften.

Alle evalueringer kontrolleres og verifiseres av Mittanbud
Når du skal finne en håndverker, ser du sannsynligvis på evalueringene fra andre kunder. De fleste bruker disse for å velge en trygg, solid og pålitelig bedrift.
Alle evalueringene på Mittanbud er skrevet av ekte kunder som har fått utført en jobb gjennom tjenesten. Det er viktig at evalueringene er til å stole på, derfor har vi flere rutiner og systemer som sikrer troverdigheten til hver enkelt evaluering.
Dette gjør vi for å sikre at alle evalueringer på Mittanbud er ekte:
- BankID-verifisering brukes for å bekrefte at evalueringen er fra en ekte kunde, slik at evalueringene er pålitelige og ærlige.
- Våre pålitelige og tekniske kontrollsystemer oppdager og varsler oss om noe virker unormalt.
- Ingen bedrifter kan betale seg fri fra negative evalueringer eller påvirke kontrollen.
Dette må du vite før du skriver en evaluering:
- Du kan bare evaluere oppdrag utført gjennom Mittanbud.
- Evalueringen må skrives etter at jobben er ferdigstilt.
- Du må oppgi ditt fulle navn.
- Bedriften har rett til å svare på evalueringen din.
- Hvis en evaluering er basert på misforståelser, eller andre forhold som løses direkte mellom kunde og bedrift, har kunden mulighet til å endre evalueringen.
- Usaklige, krenkende eller lovstridige evalueringer publiseres ikke.
Vi tar juks på alvor
For å sikre kvaliteten og troverdigheten til evalueringene på Mittanbud, kan vi gripe inn hvis vi oppdager brudd på retningslinjene våre. Dersom en bedrift forsøker å legge inn falske evalueringer, har vi rett til å permanent eller midlertidig stenge bedriftens tilgang til Mittanbud. Dette kan også innebære å si opp avtalen med umiddelbar virkning.
Husk: Din evaluering betyr mye. Den hjelper andre med å velge riktig håndverker – og bidrar til at Mittanbud er en trygg og pålitelig tjeneste for alle.
Publisert 05. mars 2025, 09:03
Oppdatert 05. mars 2025, 13:10