Proff
Aktuelt

Krav til bedrifter som skal pusse opp våtrom

Krav til bedrifter som skal pusse opp våtrom

Det skal være trygt, enkelt og effektivt å finne dyktige fagfolk til bygge- og oppussingsprosjekter. Derfor stiller vi tydelige krav til hvilke bedrifter som kan svare når det legges ut våtromsjobber på Mittanbud.

Aktuelt

Fokus på fag, erfaring og seriøs drift

Det er viktig for oss at bedriftene som bruker Mittanbud er seriøse og faglig sterke. Derfor stiller vi krav til dokumentasjon, administrasjon og erfaring hos bedrifter som skal utføre større jobber via Mittanbud.


Det finnes mange regler for hvordan et baderom eller våtrom skal bygges, og derfor har vi ekstra strenge krav til bedrifter som skal pusse opp bad på Mittanbud. Disse kommer i tillegg til de kravene vi stiller til bedrifter generelt på tjenesten.Bedrifter som ønsker å svare på jobber innenfor renovering av våtrom må oppfylle følgende krav:

  1. Bedriften skal være MVA-registrert
  2. Bedriften skal være et aksjeselskap
  3. Bedriften skal ha vært i drift i minimum 2 år

Bedrifter som ikke oppfyller krav nummer to og tre vil kunne svare på våtromsjobber dersom de har én eller flere av følgende sertifiseringer:

  • Sentral godkjenning
  • Godkjent våtromsbedrift
  • Mesterbedrift

Bilde av sertifisering for sentral godkjenning, godkjent våtromsbedrift og mesterbedrift.Bedrifter som får mange negative evalueringer blir fjernet

Vi sjekker alltid at bedriftene er registrert som selskaper i foretaksregisteret i Brønnøysundregistrene, og vi følger nøye med på evalueringer fra kundene. En bedrift som får mange negative evalueringer blir fjernet fra tjenesten.En trygg tjeneste for både bedrifter og privatpersoner

Mange tusen bedrifter fra hele landet benytter Mittanbud, og vi gjør det vi kan for å sørge for at tjenesten skal være så trygg som mulig. Vi har mange rutiner og systemer for å oppdage og registrere useriøs aktivitet på tjenesten.


På Mittanbud er det flere hjelpemidler som privatpersoner benytte seg av når de skal vurdere bedriftens seriøsitet. På bedriftens profilside er det mulig å sjekke evalueringer fra tidligere jobber, økonomi, sertifiseringer og lignende.


Har du likevel opplevd å møte useriøse aktører på tjenesten vil vi gjerne høre fra deg. Her finner du vår kontaktinformasjon.