Proff
Referanser

Fra Down Under til topprangert på Mittanbud

Fra Down Under til topprangert på Mittanbud

Piano, julenissens slede og store skulpturer er bare noen av tingene som Australian Transport har flyttet for kunder. Hva som møter dem neste gang de skal ta en flyttejobb er uvisst. En ting er likevel sikkert – uansett hva de skal flytte, så gjør de jobben med glans!

Referanser

En australier med humor og glimt i øyet

– Du vet, neste gang de flytter så sier mannen til kona, “vi skal ikke bare ringe de australske gutta igjen, da?”, sier Martin Kivi og ler.


Han er grunnlegger og eier av det Oslobaserte flyttebyrået Australian Transport. Kivi flyttet fra kenguruens hjemland for over ti år siden, og tok med seg flyttebyrået til Norge.


– Se for deg å flytte møbler og pianoer i over 40 varmegrader. Det er en ekstremt tøff jobb! Da jeg skulle starte firma i et nytt land var Norge et fint alternativ, forteller han.
En positiv innstilling gjør den fysiske jobben lettere

Australian Transport består av en gjeng sterke flyttefolk som hjelper alt fra nyoppstartede bedrifter til privatpersoner på flyttefot. Det er hardt fysisk arbeid, og det er viktig for Kivi at bedriften hans leverer tjenester av høy kvalitet, både når det gjelder jobben de gjør for kunder og arbeidshverdagen til de ansatte.


Kivi er opptatt av at de ansatte skal ha det bra på jobb - både fysisk og psykisk. Miljø står også høyt for Australian Transport, og for hver flyttejobb planter bedriften et tre.


– Det er en tøff jobb. Det er mye tungt. Derfor er det utrolig viktig å være i godt humør og med en positiv innstilling. Det gjør arbeidsdagen lettere. Og så går det igjen i tilbakemeldingene vi får, folk legger merke til at vi er glade, forteller Kivi.

– Vi er opptatt av kvaliteten på arbeidet vi utfører. Jeg ansetter varsomme folk, som gjør en effektiv jobb og med en positiv innstilling.

Fokus på tillit og en godt gjennomført jobb

Australian Transport har nesten 500 gode evalueringer på Mittanbud. Med så mange evalueringer og et snitt på 4,9 stjerner gjør dem topprangert bedrift på tjenesten.


Kivi forteller om en tilbakemelding bedriften fikk på en flyttejobb fra Oslo til Trondheim. Kundene var storfornøyde, og spesielt imponerte over hvordan flytterne var i like godt humør etter den langtekkelige jobben.


– De sier at det er flytting og bryllup som er de mest stressende tingene man kan gjøre. Folk er naturligvis opptatt av at flyttingen skal gå fint. Derfor er vi veldig opptatt av å møte opp som avtalt, være i godt humør, og gjøre en trygg og god jobb. Det er viktig at folk kan booke oss med tillit, påpeker han.


Martin Kivi

Daglig leder og eier av Australian Transport, Martin Kivi.


Flytter over hele Europa

Det lille firmaet med base i Oslo har sjelden kjedelige dager, og sjefen selv krysser stadig oftere Europas landegrenser.


– Vi hjelper nordmenn som ønsker å flytte til utlandet. Vi er i en fase hvor vi utvider fra Norge til resten av Europa, forteller Kivi.


Danmark, Fastlands-Europa og Malta er bare eksempler på hvor flyttebilene til Australian Transport har fraktet rubbel og bit.


I tillegg samarbeider Australian Transport med ulike leverandører av boligstyling, en spennende og annerledes arbeidsoppgave i hverdagen.


En mer komplisert jobb enn det virker som

Kivi forteller at han jobber med folk som er glad i fysisk arbeid.


– Det høres kanskje ikke ut som en veldig komplisert jobb, men det er det. Jobben må planlegges, lasten må stables. Dessuten har vi mye fokus på å levere arbeid av høy kvalitet, og mye av det kommer av erfaring, forklarer han.


Som flyttebyrå har Australian Transport tatt mange ulike jobber gjennom Mittanbud og fått mange faste kunder.


– Vi har sett syklusen. Fra å hjelpe et samboerpar med å flytte inn i sin første leilighet, til å være med på flyttingen til et hus med barnerom noen år senere, forteller Kivi avslutningsvis.Publisert 24. jan. 2023, 12:45

Oppdatert 04. okt. 2023, 13:45