Proff
Referanser

Østlandet Keramiske

Østlandet Keramiske - en femstjernes suksess!

Steinar Engebretsen driver murerfirmaet Østlandet Keramiske, som spesialiserer seg på bad, flislegging og murerarbeid. Kundegruppen er variert og består av både store firmaer, entreprenører, og folk som vil ha hjelp med prosjekter hjemme. – Kundene mine er opptatt av god kvalitet, og er tydelige på hva de forventer å få. Da er ikke den laveste prisen nødvendigvis det viktigste.

Referanser

– Alle trenger en murer

Murmesteren omtaler seg selv som en blid og rastløs type og foretrekker fysisk arbeid fremfor å sitte på kontoret med papirarbeid.


– Det må hele tiden skje noe, jeg må se resultater, og derfor syns jeg murer er et spennende og interessant yrke.


Engebretsen brenner for murerfaget og rekruttering til bransjen. Når han møter unge mennesker snakker han derfor gjerne om alle mulighetene mureryrket gir.


– Du ser så fort resultatene av det du gjør, og det er alltid jobb å få. Alle trenger en murer! Man kan virkelig bygge seg opp i denne bransjen, og for eksempel bli prosjektleder eller ha et eget firma.


Det er en spesiell del av jobben Engebretsen virkelig liker, nemlig å dra på befaringer.


– Det er moro å møte kunder. Særlig å slå av en prat, kanskje vitse litt. Folk setter pris på deg hvis du er ryddig og flink til å kommunisere. Det er viktig for meg å være real, og å møte folk i behovene de har - rett og slett å se kunden og ha en god dose normal folkeskikk. Da kommer man langt i bransjen.


– Det er fint å ha muligheten til å rekruttere nye murere, og å lære bort det jeg kan. En del av jobben min og ansvaret mitt er å utvikle de som jobber her i dag til å bli enda bedre murere.

Aktiv på sosiale medier

Østlandet Keramiske er en håndverksbedrift litt utenom det vanlige. Sammen med et fokus på høy kvalitet, er humor og personlighet en viktig del av firmaets sjel. Derfor bruker han sosiale medier aktivt for å vise frem arbeidet han gjør, og for å skape tillit med kundene sine.


– På Instagram har jeg valgt å ha en personlig profil i stedet for en bedriftskonto. I tillegg til bilder fra jobben kan jeg finne på å dele feriebilder. Jeg syns at å ha en sånn type profil skaper mer tillit, forteller Engebretsen, også kjent som “steinarbeid” på Instagram.– En del av jobben min og ansvaret mitt er å utvikle de som jobber her i dag til å bli enda bedre murere, forteller Steinar Engebretsen


– Evalueringene betyr mye

Evalueringene på Mittanbud er noe mureren verdsetter høyt, og han beskriver dem som oppløftende i hverdagen.


– Evalueringene fungerer som en kvalitetssikring. Folk kan gå inn og se hva andre sier, og ta en avgjørelse ut ifra det de leser. Mange av jobbene Østlandet Keramiske får er takket være folk som leser evalueringene og derfor tar kontakt med oss.


Men aller viktigst er kanskje effekten hyggelige og positive kommentarer har på murerens motivasjon.


– Har vi en dårlig dag, så kan vi gå inn på profilsiden vår og lese 40 hyggelige og positive kommentarer. Det er veldig hyggelig, smiler Engebretsen.