Bli med en dag på jobb med Sofienberg Rør

Anders Ringdal jobber som rørlegger og serviceleder i Sofienberg Rør, noe han har gjort i fem år. Vi ble med Anders en dag på jobb, for å se og høre hvordan hverdagen som rørlegger er.

Bli med en dag på jobb med Sofienberg Rør
Referanser

Motivert av muligheten til å hjelpe

Som rørlegger og serviceleder har Anders en variert arbeidsdag, med oppdrag hos både privatpersoner og det offentlige. For rørleggerne som jobber på Sofienberg Rør er det viktigste at kundene sitter igjen med en god totalopplevelse av jobben som har blitt utført, uansett om det er en liten jobb eller et stort prosjekt.

Det som motiverer meg mest i hverdagen som rørlegger er at vi kan hjelpe alt fra sykehus hvor vannspruten står i taket, til privatpersoner sånn som i dag.

Anders Ringdal er opptatt av at kundene sitter igjen med en god totalopplevelse av jobben som har blitt utført, uansett hvor stor jobben er.


Dyktige og smilende rørleggere med bred erfaring

Sofienberg Rør leverer alle rørleggertjenester, fra montering av helt nye rørsystemer til dusjgarnityr og servant. De stiller gjerne med egen prosjektleder, slik at kunden kan være trygg på at prosjektet blir gjennomført på en god måte fra start til slutt.


De ansatte på Sofienberg er en hyggelig og dyktig gjeng med rørleggere, som gjerne kommer med gode råd og tips. Det mener Anders er en av grunnene til at de leverer resultater av høy kvalitet til fornøyde kunder.
Publisert 24. jan. 2023, 08:44

Oppdatert 26. juni 2024, 13:42