Siste evalueringer (12)

Regnskapsfører til enk som bruker fiken

Rask og effektiv. Bruker ikke unødvendig tid. Fikk en gjennomgang via skjermdeling + telefon i tillegg til god dialog gjennom mail. Anbefales spesielt til alle som bruker Fiken!

Nireban Sivakumaran, 5. nov. 2019

Regnskapfører til liten as (årsregnskapet and næringsoppgaven)

Easy Accounting delivered their services professionally, quickly and in a short duration of time. I highly recommend them for consideration, excellent experience!

Thomas F. Anglero, 27. sep. 2019

Regnskapsfører til holdingselskap (as)

Kompetent, god rådgivning, ekstremt responsiv på mail + telefon 24/7 og perfekt leveranse til avtalt tid. Takk, PG Regnskap / Easy Accounting - dere har overgått mine forventninger og setter en ny standard for hva konkurrentene bør strekke seg etter. Anbefales!

Harald Ihlen Møyner, 10. mai 2018

Rådgivning til enkelt regnskap (enk). (fiken.no erfaring?)

Veldig hyggelige folk, bra service. De gjorde en knallbra jobb.

Jens Emil, 4. juni 2016

Regnskapsfører til et nyetablert enkeltmannsforetak.

PG REGNSKAP, er en meget seriøs bedrift med høykompetanse, tett kunde oppfølging, og ikke minst en fornuftig pris. De har vært med, og rydde og sette igang regnskapet, etter å ha brent meg på en useriøs regnskaps fører. Svarer alltid på tlf og meldinger med 100% kundeservice. Har alltid gode og relevante svar. De har også satt seg god tid til å lære meg regnskaps programmet deres 24sevenoffice. Anbefales på det sterkeste, veldig profesjonelle!

Malerprosjekt Carlos Lyon Larrain, 1. april 2016

Årsoppgjøret og fiken

PG Regnskap tar virkelig kundene seriøst og gir en utrolig bra service. Endelig en regnskapsfører som får meg til å forstå mitt eget regnskap på en mye mer oversiktlig måte. Anbefaler PG Regnskap til alle der ute.

Whitewire Fabian Balder Borch, 23. feb. 2016

Regnskapsfører til lite firma

Seriøst regnskapsfirma som følger opp på en veldig bra måte. Fremstår for meg som innovative og løsningsorienterte. Veldig enkle å kommunisere med også! Så langt er jeg veldig fornøyd!

Kjersti Maehlum-lier, 11. feb. 2016

Regnskapsfører til nystartet aksjeselskap

Helt topp!

Odd Egil Malmin, 1. feb. 2016

Regnskapsfører til et holdingselskap og et datterselskap

Mye useriøst av regnskapsførere her inne. Men PG Regnskap faller ikke inn i den kategorien. Veldig seriøst firma. Tar seg tid til å veilede og følge opp klientene sine. Må si meg svært fornøyd så langt. Med både regnskapsfører og 24sevenoffice regnskapsløsning.

Odd Egil Malmin, 9. mars 2015

Regnskapsfører søkes snarest!

PG Regnskap er virkelig å anbefale! Jeg har brent meg på to tidligere regnskapsførere, og jeg kan ikke si at tilliten min var særlig høy når PG Regnskap kontaktet meg. Jeg har betalt skyhøye beløp, og hatt dårlig oppfølging fra de to andre. Det er rett og slett ikke et problem hos PG Regnskap. Jeg har til og med fått masse tips vedr. Bedriftsutvikling. De har kompetanse på andre områder også, og de har svar på alle spørsmål. Jeg går ingen steder!

Kaja M, 20. feb. 2015

Regnskapsfører til cafe

Når telefonen ringer og regnskapsføreren alltid er tilgjengelig, så smiler jeg bredt fre øre til øre. Dette er noe av det mest seriøse regnskapsfører firma jeg har vært i samarbeid med og anbefales til alle dere der ute. Dem står for det dem sier og holder ryktet sitt høyt oppe, veldig effektive fagfolk som følger deg opp uansett situasjon du skulle være i.

David Frantzen, 17. feb. 2015

Regnskapsføring for lite as

Veldig fornøyd!

Morten Krogh, 12. mars 2014
Vis flere evalueringer

Kart

Kart