Siste evalueringer (22)

Oppføring av uthus

Anbefales, ryddig og pent utført. God kommunikasjon og hyggelige håndverkere.

Øystein, Eidsvoll, 15. juni 2022

Oppussing av stue og kjøkken

Fra start til slutt var det en svært hyggelig opplevelse å kunne samarbeide med Frogner Byggservice. Kvaliteten på arbeidet var upåklagelig og kommunikasjonen underveis var strålende. Frogner Byggservice har gode kontakter der de ikke utfører arbeidet selv, blant annet på elektro hvor vi fikk god veiledning og perfekt finish på arbeidet. "Byggeplassen" var ryddet daglig med alle materialer og verktøy satt vekk til neste dags arbeid. Sluttproduktet var akkurat slik vi hadde håpet på. Prismessig ligger de nok litt over snittet, men her får man også det man betaler for i form av høy kvalitet. Dette var et hyggelig samarbeid!

Anniken, Nannestad, 10. april 2021

Bad - delvis renovering

Flislegge 3 kvm kjøkkenbenk, samt utskift slukrist og fugemasse dusj. Arbeidet ble utført effektivt og stille, det ble ryddet og rengjort. Arbeidet var meget godt utført med presisjon rundt detaljer og et faglig sluttresultat jeg er veldig fornøyd med. Alt utført innenfor avtalte tider.

Kristin, Blaker, 26. mars 2021

Gjerde reparasjon

Excellent job at a good price and very good communication.

Gareth, Eidsvoll verk, 30. mars 2020

Renovering av kjøkken

Super fornøyd med arbeidet som ble utført! Tålmodige, løsnings orienterte og veldig profesjonelle. Presise og ryddige! Kan sterkt anbefale disse karene her! Kommer til å bruke de igjen til neste prosjekt. Tusen takk!

Lavnish, Frogner, 27. mars 2020

Oppussing av bad 10 kvm,2.etg

Jeg anbefaler Byggservice Frogner på det varmeste! All dialog før, underveis og etter var konstruktiv og hyggelig. Ryddige mennesker som kom når de hadde avtalt å komme, ryddige og nøyaktige. Daglig leder Denisas kom med gode innspill og ledet arbeidet på en profesjonell måte.

Liv, Fetsund, 20. mars 2020

Etablering av nytt bad

Vi har fått etablert nytt bad ca. 5 kvadrat. Fantastisk oppfølging gjennom hele oppbyggingen, og til slutt et fantastisk resultat. Kan anbefale Byggservice Frogner AS på det varmeste. En flott arbeidsgjeng!

Knut, Eidsvoll verk, 22. jan. 2020

Oppussing av kjøkken

Ikke pålitelig firma.

Elin, Årnes, 21. mai 2019

Membran på terrasse

Enkel og god kommunikasjon. Fornøyd med utført arbeid.

Thomas, Sørumsand, 6. mai 2019

Yttervegg på gammelt tømmerhus

Det var en ganske spesiell jobb med bl. A. Skifting og skjøting av stokker av rundtømmer i en 400 år gammel tømmervegg. Dette ble utført veldig profesjonelt og ett år senere har det ikke vært bevegelse i veggen i det hele tatt. Det ble også håndlaget nye vindusknekter med de gamle som mal, - virkelig flott! Joda, jeg sjekket flere tilbud og kunne ha fått billigere norsk snekker, men ingen som kunne love å gjøre denne jobben på den måten, for dette krever spesialkunnskap. Dette særegne huset krever flere prosjekter etter hvert som økonomien tillater det og jeg er trygg på at dette firmaet kan gjøre jobben veldig bra.

Liv, Bøn, 20. nov. 2018

Oppussing av kjøkken og stue.

Vi hadde et veldig bra samarbeid med Denis. Han er veldig imøtekommende og løsningsorientert. Jobben var ryddig og profesjonelt utført av dyktige håndtverkere som gjør som avtalt og vi endte opp med et nydelig nytt kjøkken i tillegg til nytt elektrisk anlegg, stue, gang og nytt soverom! Vil bruke dem igjen på andre oppussingsoppdrag!

Kristine, Eidsvoll verk, 18. okt. 2018

Bygge garasje med isolert

Etter en grundig prosess valgte vi Byggservice Frogner til å bygge min arkitekttegnede garasje over 2 plan. Fullt isolert og innredet kjeller, samt romslig dobbelt garasje med diverse detaljer. Generelt sett har vi hele veien vært svært fornøyd. Hyggelige og dyktige folk. God kommunikasjon underveis. Behjelpelige med å finne gode løsninger. Det har hele tiden vært ryddig og ansvarlig på arbeidsplassen. Holdt seg til budsjett. Anbefaler gjerne!

Øyvind, Fetsund, 20. mars 2018

Montering av celeste dusjkabinett 90*90*205 cm,inngang front,se megaflis.no

God service, gjorde jobben bra. Selv om det tok litt lenger tid enn planlagt.

Kristina, Kløfta, 28. feb. 2018

Legge panel i tak.

Godt fornøyd med resultatet.

Kari-Wenche, Råholt, 18. jan. 2018

Bygge veranda/sette opp gjerde

Er fornøyd med arbeidet som ble utført byggmessig sett. Kundebehandlingen var derimot dårlig. Holdt ikke avtaler, og sendte høyere regning enn avtalt. Mye frem og tilbake da jeg klaget på dette, og måtte purre på svar fra de. Kommer ikke til å bruke dette firmaet igjen.

Bente, Dal, 18. sep. 2017

Oppsett av nye vegger og oppussing av gang

Veldig nøye arbeid og flinke med renhold. Kan absolutt anbefales.

Kjetil, Råholt, 16. des. 2016

Bytting av terasebord

Jeg har fått utført ny terrasse. De kom til avtalt tid og var efektive og nøyaktig. Kan absolutt anbefales.

Kjetil, Råholt, 22. mai 2016

Montere et cur aqua dusjkabinett

Monterte nytt dusjkabinett raskt og effektivt. Hyggelige arbeidere.

John, Åsgreina, 1. mars 2016

Gipsplater i tak,sparkle og male

Jobben ble utført av hyggelige og løsningsorienterte folk, men har hatt noen sprekker i plateskjøtene. Utover dette ble det bra og effektivt gjort.

Stian, Råholt, 30. aug. 2015

Innsetting av vindu,lydisolering av rom,mm

Meget fornøyd, kan anbefales !

Gunnar, Råholt, 3. aug. 2015

Ferdigstille bad

God kommunikasjon og alt til avtalt tid/pris. Anbefales.

Frode, Oslo, 10. mars 2015

Garanti for fjerning av støttesøyle og selve fjerningen. fjerne opphøyd gulvsekjson.

De gjorde en god jobb, flinke og effektive. Kan anbefales videre.

Martin, Oslo, 28. jan. 2015
Vis flere evalueringer

Kart

Kart